Skocz do zawartości
Forum

Starania po poronieniach - co zrobić by donosić kolejną ciążę?

Rekomendowane odpowiedzi

zetakasia nie wiem ani ile masz lat ani ile się staracie, ale może poczekajcie te 3 miesiące i powtórzcie badanie nasienia. I może wtedy warto się zastanowić..

sznuroffka, u mnie paskudna pogoda, na nic nie mam chęci.Pobolewa mnie prawa strona pobrzusza i się zastanawiam czy to od tego, że ciągle śpię na prawym boku czy od tego że nie chciało mi się w nocy wstawać na siku i przetrzymałam do rana.. czy to ten ból to znowu ma jakąś inną przyczynę..

http://www.suwaczki.com/tickers/relg9vvjqldrmcme.png
Aniołek 30.05.2014
Raduś Aniołek 08.07.2016

cześć dziewczyny,
u mnie @ brak, w sobote tak jakby się coś zaczęło ale nic nie ma, tylko takie palmienia brązowe, i się martwię bo już grubo po terminie @, a jeśli to ciąża to co to za plamienia, nie spałam dzisiaj od 5 rano, byłam zbadać bete czekam na wynik, cholernie się boję że znowu czeka mnie szpital i zabieg :( jestem załamana już mi się wszystkiego odechciewa, nie wiem ja

u mnie też to samo, nawet koleżanka która siedzi obok mnie w pracy jest w ciąży.
mam takiego doła, że wczoraj pomyślałam nawet o tym żeby iść do psychologa, bo nic mi się nie chce w pracy myślę o niebieskich migdałach i nawet jakby mnie zwolnili to chyba by nie zrobiło na mnie wrazenia;/
pod górke ciągle pod górkę......

Gin powiedziala,ze wg hcg i tego ze mam pozno owulacje to jest 4tc,mam zbadac hcg za dwa dni czy przyrasta,i za tydzien usg. zbadala mnie i pow ze plamienia sie juz skonczyly bo nic tam nie widzi swiezego,i ze juz powinno byc ok. Boje sie jak cholera,ale teraz to juz pozostaje czekac i modlic sie,moze ten raz okaze sie szczesliwy. Narazie podchodze na chlodno do sytuacji:-)

silver, naszym postanowieniem było chwalić się na Boże Narodzenie brzuszkami więc co za chłodne podejście do sprawy!
będzie dobrze! będę mocno trzymać kciuki za dwa dni i za tydzień.
Nie kazała ci nic brać? duphastonu albo luteiny?
A może to plamienie to było implantacyjne i dlatego beta tylko tyle zdążyła urosnąć? :)
Kochana, my z fasolkiem trzymamy kciuki! <3

http://www.suwaczki.com/tickers/relg9vvjqldrmcme.png
Aniołek 30.05.2014
Raduś Aniołek 08.07.2016