Skocz do zawartości
Forum

Mamusie z Krakowa i okolic

Tasik

Rekomendowane odpowiedzi

Moni na MM An pisała że Macius już odłączony od tlenu więc lepiej mu się oddycha bez tych rurek, ponoć bardzo przybiera na wadze przez sterydy. Dziubala też chora, ma antybiotyk. Ale mówi że już lepiej się czuje. Może zaglądnie wieczorkiem bo K ma dziś zostać w szpitalu.
A fotki postaram się wkleić.

Serena, Oskar (13.04.2005) i Maciek (07.11.2007)

Witam

Wpadłam do domu wykąpać się i przespać (w szpitalu nie umiem zasnąć więc na co drugą noc będę wpadać do domu). Z Maciusiem jest K. Teraz suszę włosy więc zaglądam na chwilkę żeby napisać ale widzę, że Serena napisała skrót :)

Adaś pojechał na tydzień do teściowej więc ma coś jakby tygodniowe ferie i skupi się na ciotkach i wujkach, a nie tym, że nie ma tatusia albo mamusi i Maciusia, bo bardzo tęsknił i płakał :(
Mnie złapało choróbsko ale przepisali mi w szpitalu antybiotyk, przespałam noc w domu i już na drugi dzień lepiej się czułam. No a Maciuś ma się coraz lepiej z każdym dniem :) :). Wczoraj całkowicie odstawili mu tlen, dziś zmniejszyli ilość zastrzyków ze sterydami i inhalacji. I spadł na wadze 100g. I dobrze, bo bałam się, że w tym tempie przybierania Maciuś będzie miał 10 kg jak wyjdziemy ze szpitala ;)
Ja mam łóżko dla siebie obok Maciusiowego więc mam go cały czas na oku i jak widzę jego uśmiech na buzi to cała rosnę :). Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu wyjdziemy.