Skocz do zawartości
Forum

Mamusie 2005:)

Rekomendowane odpowiedzi

I znowu słowo komentarza. Na pierwszych dwóch zdjęciach uwieczniłam cud polskiego budownictwa. Chałupa wielka jak stodoła (na drugim widać 2/3 z całości), nowa, jeszcze nie dokończona i taki kwiat :Śmiech: Nie wiem czy ta furtka wystawiona dokładnie na wysokości słupa to zemsta wykonawcy czy głupota, ale ubawiło mnie to setnie :Śmiech: Na dwóch następnych widać po anszych minach, że pogoda była mało spacerowa - wiaterek dawał się we znaki. A ostatnie... no cóż - uważam, że słuszny cel :-)

BĘDĄC MATKĄ NIGDY NIE MÓW, ŻE JESTEŚ NA COŚ PRZYGOTOWANA...

http://lb5f.lilypie.com/ItFmp2.png

Dzień dobry. A co tu taka cisza???

Mój bąbel niewiadomego pochodzenia okazał się zwykłym pęcherzem wynikającym jak to powiedział pan lekarz dyżurny "z niepoprawnego założenia onucy" :Śmiech: Został przekłuty, zapisano mi płyn do smarowania, przecierania i dezynfekowania i odesłano do domu. Moja rodzina nie okazała mi należytego współczucia. A. tak nakręcił Gochę, że powiedziała mi wieczorem: "Boli cie noga to musisz chodzić powoli i szurać..." Własną piersią gada wykarmiłam :Zły:
A z małżonkiem policzę się jak go dopadną korzonki, buhahahahaha!

wczoraj myśleliśmy że na pogotowie będziemy jechać z Oskarem ...
tak płakał, nie chciał qpki robić ... ale w końcu jak zaczął robić to juz spokojniej było ...

musiałam mu czopek dać ... a jak krzyczał :(

w srode mamy wizyte u psychologa dzieciecego

Mama Dominika (16.07.2001), Oskara (02.07.2005), Nikosia (25.06.2009) i Małgosi (07.08.2013)

Witam czwartkowo

Adasiowi rano obiecałam, że pójdziemy w sobotę do kina :). Bardziej ucieszyło go to, że będą tam dzieci niż, że oglądnie bajkę, hehe ;)

Katya - fajne fotki :), tylko Ciebie nie do końca widziałam, na ulicy bym Cię nie poznała

Kaskasto – :( oby psycholog podpowiedział jak można Oskarkowi pomóc.

Pudelek – a co się nie układało? ;)

cześciowea likwidacja zakładu pracy mojego męże.jakies 2 tygodnie smuteczków i niepsrzespanych nocy...ale dziś mam dobre wieści..nowa praca od kwietnia ;-)
Nie kupimy mieszkania w tym roku..ale co się odwlecze to... ;-)

W sumie zwolnienia grupowe za 2 tygodnie..ale my już woleliśmy zadziałać...i mogę być spokojniejsza..bo całkiem spokojna będę jak...podpisze mąż umowe ;-)

http://www.szipszop.pl/tickers/21119.gif

Pudelek super ze takie dobre wieści
Kaskasto oby psycholog pomogl i skonczyl sie ten trudny dla Was wszystkich czas
Dziubala fajnie z kinem, Uliska juz dawno nie byla na swoich ulubionych misiowych porankach
Katja potworny brak wspolczucia, ech, cos czuje ze A. bedzie mial "wesolo" jak Go cos dopadnie :Oczko:

Za oknem wiatr chce urwac glowy, w domu ja musialam sie powstrzymac by Uli nie urwac, ma jakis kiepski dzien, teraz wykorzystuje czas ze jednak zasnela, i mam tylko jedno gadatliwe dziecko obok

Pudelek, gratulacje dla męża! Dobrze, że trochę Cię odpuściło. Znam ten ból. Jak A. zmieniał pracę, to też miałam nerwa. On zresztą też. Żeby się przynajmniej częsciowo zabezpieczyć udało się podpisać umowę przedwstępną. Na szczęście wszystko wszystko obyło się po naszej myśli i po 9 miesiącach małżonek awansował nawet :Śmiech:

Dziubala obiecuję jakieś moje wyraźniejsze zdjęcia jak znajdę. Niestety w nasz weekend pogoda była mało zdjęciowa. Wiało tak potwornie, że nie szło utrzymać aparatu w rękach, a jak się już ustawiłam, to zasłaniałam oczy i twarz przed tumanami atakującego piachu.

musimy do poradni gastrologicznej się zapisać z Oskarem ...
mam nadzieje ze ten koszmar qpkowy się wreszcie skończy :(

byłam dzis z przyjaciółką i jej córeczką na kontroli w Gdańsku, bo mała Gabrysia miała dysplazję i w szynie była 6 tygodni ... na szczęście po kontroli się okazało że już jest dobrze :)

głowa mnie boli :( jeszcze spięcia z tatą w pracy :( ehhhhhhhhh
wogóle straciłam chęć aby pracować :( mam dość :(
chyba wezme w przyszłym tygodniu ze 2 dni i popracuje w domu ...
muszę odsapnąć ... :(

a dzis taka ładna pogoda :) słonko świeciło i mimo, że wiatr był dość mocny to przyjemnie było :)

Mama Dominika (16.07.2001), Oskara (02.07.2005), Nikosia (25.06.2009) i Małgosi (07.08.2013)

Witam piątkowo

Dziś domowy dzień. Adaś nie poszedł dziś do żłobka, bo w nocy kaszlał :(. Zobaczę do południa co się będzie działo i najwyżej popołudniu podejdziemy do pediatry, bo nie chcę przez weekend w ciemno go sama leczyć.

Pudelek – no tak, pisałaś o pracy męża. Ale fajnie, że już znalazł nową :yes:

Ann – właśnie opowiadałam wczoraj K, jak macie fajnie w W-wie z tymi misiowymi wypadami do kina :)

Katya - czekam na zdjęcia ;)

Kaskasto – przytulałam i trzymam mocno kciuki żeby w końcu się polepszyło!

Jaskuła – odpoczywaj i śpij do woli jak się da :yes:

Hejka:Uśmiech:

Jakoś dziś mi coś czasu braknie, choć jakiś czasowstrzymywacz też się pojawił, o 12 myślałam, że już 15:Szok:

Kat_ja widziałam super zdjęcia Gochy i z Kazika:great: Dobrze, że bąbel nie okazał się niczym poważnym, ale podjeście rodziny - skandal:Rozgniewany:

Dziubala oby tym razem udało się dotrzeć do kina:great: Na co się wybieracie?

Kaskasto trzymam kciuki za wizytę u psychologa:sarcastic: Niech znajdzie jakieś rozwiązanie:sarcastic:
Strach się bac tego huraganu:Smutny: Kurcze mam nadzieję, że przejdzie jakoś ulgowo:sarcastic:

Pudelku cieszę się, że wyszliście na prostą:great:

Jaskula trzymaj się:Całus: Może to taki gorszy dzień, odpocznij na pewno będzie lepiej:Uśmiech:

Dziubala i jak Adaś?

Asia mama Stasia (2.07.2005) i Franka (10.12.2009)
http://lb5f.lilypie.com/FdNYp2.png
http://lb1f.lilypie.com/Ev2pp1.png