Skocz do zawartości
Forum

Maj Maj Maj Majówki Mamusie I Ich Dzieciątka 2006 !!!

Madzix

Rekomendowane odpowiedzi

Uciu w przyszlym tygodniu napewno zrobie te danie z makaronem, tunczyka nie bardzo lubie, ale jak mowisz, ze nie czuc go w tej salatce specjalnie to tez sprobuje przy najblizszej okazji.

Polozylam sie spac z Adrianem i spalismy ponad dwie godziny, teraz biore sie za porzadki, bo tornado jakies chyba tu przeszlo:)

hejka:meuh:
Ale mnie dziś mięśnie bolą od tego dźwigania :Padnięty: jeszcze myłam szafki a robotniki zaprawiali ścianę bo się dopatrzyli nierówności i jutro jeszcze mają wyrównywać i malować i znowu nakurzą :Rozgniewany:Normalnie myślałam że mnie szlak trafi

ucia dzięki za przepisy zaraz muszę skopiować i wstawić do mojej komputerowej książki kucharskiej :Śmiech: Właśnie kiedyś szukałam jakieś sałatki rybnej :Śmiech: na imprezę jak znalazł:Oczko:

grzecha ale fajna ta stronka z szablonami tak sobie pomyślałam może by co stworzyć na ścianę do pokoju Laury strasznie mi sie podobają te zwierzątka :Śmiech:

astra
co ty pleciesz za głupoty laska z ciebie że :whistle:

Wiola jak tam po zakupach udały się? Szperaj szperaj i wklejaj dużo fotek

grzecha
kate729
Wiolu
Kiedy róży piękny kwiat rozkwita
Dzień urodzin Ciebie wita
Wietrzyk niesie Ci życzenia
A słoneczko pozdrowienia
Zaś, co najważniejsze przecie
Żyj sto lat nam na tym świecie!
http://www.gifownik.pl/gify_02xx/rozmaite/kwiaty/29.gif

Wiolu masz urodzinki:Śmiech::Święto::Śmiech: Zatem i my sie przylaczamy do zyczen:Święto: Wszystkiego naj:love::party: Sto lat, sto lat...:whistle:

Wiola wczoraj miała ale ciiiii:Nieśmiały:

Madzia
jak poszła rozmowa?

Dziękuję Wam Kochane za życzenia. W tym roku urodziny spędziłyśmy tylko z teściówką przy butelce wina i cieście. Teściowa ma urodziny 5 marca, ja 6-go więc w jeden dzień zrobiłyśmy obydwa święta.
Co do zdjęć to mam problem :Nieśmiały: Tzn. wyszperałam pare, zeskanowałam, ale nie mam pojęcia jak doprowadzić je do normalnych rozmiarów :Nieśmiały: Proszę, pomóżcie!!

Nikola 13.05.2006,

27.04.2007 http://www.suwaczek.pl/cache/a58340ee40.png
http://www.suwaczek.pl/cache/da5ed1ab10.png

dobry wieczór :meuh:
Ja dziś się umówiłam z koleżanką i tak na plotach spędziłam dzień kobiet:Śmiech:

grzecha udanego wyjazdu do teściów

Ucia mam przepis sprawdzony od Jofi jak dla mnie pyszna sałatka:Oczko:

SAŁATKA Z ŻÓŁTYM SEREM

ser żółty (pokroić w kostkę), szynka lub podpieczona pierś z kurczaka, brzoskwinie lub ananasy (co kto woli) lub to i to, sparzony por, kukurydza, czerwona fasola, majonez na pół ze śmietaną. Wszystko pokroić i pomieszać.

Wiola
ja wstawiałam przez fotosika zdjęcia :Oczko:

Gosia gratulacje 3 miejsca:Śmiech:

Hej Ciotki!!!
Właśnie zajdłąm sobie czekoladowe rurki :/ Popijam soczek i skrobnę cosik.
Najpierw co u nas.
Zwolniłam się z pracy !!! Uhhh... Ulżyło mi, ale to było ciężkie. W środę poprosiłam o rozmowę szefową i no i rozmowa nie przebiegła miło. Z mojej strony było jasno okreslone stanowisko, a ona zaczęła mnie atakować... i tak utwierdziłam się w przekonaniu, że nie musze już się tak męczyć. Ona jest taka osobą, która umie prowadzić negocjacje i potrafi przegadać człowieka, a co nie znaczy, że jak kogos przegada to że ma rację. Długo by opowiadać... Na razie jestem na zwolnieniu, jak się uda to pociągnę je troszkę wtedy moje zusy będą małe a i kaskę jakąś będe miała. Taki miałam stres, że wczoraj i dziś do południa starsznie bolała mnie głowa. Dziś przespałąm się z Kubą 4 godziny!!! Zdarzyło to się 2 raz w życiu! A jak wstałam nadal bolała mnie głowa, dopiero jak wzięłam prochy przestało.
Tak więc teraz będe maiała więcej czasu, aby wpadać do Was :) Cieszę się z tej decyzji, choć pewnie to nie koniec niemiłych sytacji z pracą, pewnie jeszcze będzie się mnie czepiała, taki ma charakter, że jak nie umie sobie z czymś poradzić, albo coś nawali to zrzuca na innych. Szkoda mi tylko samej pracy i ludzi. Nauczycielki były zawiedzone moją decyzją, szkoda mi natomiast ich bo wiem co teraz będą musiały przejśc siedząc z nią w biurze. Będzie niezły bałagan.
Rozmowa z e-weselem :p pozytywna, chodziło mu o forme rekalmy, dał nam fajne propozycje. Musimy wykupić juz miejsce na Galę ślubą w 2009 roku!!! To takie targi, które sa raz w roku, nie możemy tego przegapić, więc musimy już wykupić to miejsce.
Wszystkie sprawy Pracowni ida w miarę pomyślnie. Jutro idziemy oglądac lokal w centum za małe pieniądze, obawiam się tylko jak będzie wyglądał... Ale chyba i tak się zdecydujemy go wyremontować bo nic nie możemy znaleźć, a tu cena i lokalizacja jest kusząca.
Kuba nadal chorutki, dał nam dziś w kość, marudził, wszystko wołał "nie cię", cięzko go było zabawić, ale i tak jestem szczęśliwa z tych wspólnych chwil, teraz będziemy mieli ich więcej.
To tyle u nas, teraz odpiszę ile zdołam:)

SZANUJĘ TWOJE ZDANIE, ALE NIE ZAMIENIĘ GO ZE SWOIM

Grzecha dokładnie tak jak napisałaś „Rodzina najwazniejsza, ja sie z tym zgadzam Zadne pieniadze nie zrekompensuja rozłąki. Sprobowaliscie i nie bedziecie sie zastanawiac co bylo gdybyscie tej proby nie podjeli.” M sam się przekonał na właśnej skórze, wie już jak jest i wie, że nigdy już nie pomyśli o wyjeździe za granicę.
Makijaż na zdjęciu… wow! Ja pamiętam, ze zawsze uwielbiałam malować usta mamy szminką, ale oczywiście jak mama nie widziała. :Oczko:
Na chrzcinach Adrianka wyglądałaś bardzo ładnie no i w końcu zobaczyłam „legendarnego” Goluma.
U mnie z kolei chyba tradycją rodzinną są brunetki.
Ja kopciłam przed ciązą jak smok, ale Nikola mnie zmobilizowała do nie palenia i wyobraź sobie, że nie palę do dnia dzisiejszego, nawet mnie nie korci. Sama nie wierzyłam, że nastąpi taki dzień, że przestanę palić.

Kate dla mnie w ciemnych, kręconych włoskach wyglądałaś bombowo. Ruda też całkiem nieźle, ale jednak ciemny bardzo Ci pasuje.
Wow! Muszą być super te obrazy Twojego dziadka! Poprosze o jakieś foteczki.

Kim, Gosia wracajcie do nas! Co się z Wami dzieje?

Uciu mi to jak najbardziej pasuje, że jak M w delegacji to Ty częściej na P. Super, że macie takie spotkania z rodzicami Kamila kolegi.

Magda
na tym pierwszym zdjęciu … wow, normalnie wyglądasz zajebiście!! A pazurki jakie długie! Na zdjęciu jak miałaś 21 lat to dla mnie nie Ty. Jakaś inna twarz…, ale bardzo, bardzo ładnie wyszłaś. Wolę jednak Ciebie w krótkich włosach, jakoś w długich z Kubulkiem mi nie pasuje.

Na razie tylko tyle, ale obiecuję, że resztę odpisze w najbliższym czasie.

Nikola 13.05.2006,

27.04.2007 http://www.suwaczek.pl/cache/a58340ee40.png
http://www.suwaczek.pl/cache/da5ed1ab10.png

Uciu
Wcale nie jestem fotogeniczna, wybrała lepsze zdjęcia, ale ja się sobie nie podobam. A lepiej sie czuje w ciemnych włosach, blond jest dobry na chwilę, szybko tęsknię za ciemnymi. Czekam na Twoje fotki!!!
Bardzo mi się podobają tego typu kwiatki naklejanki które pokazałąś!
Ja nie dodałam tych wzorów bo byłoby za pstrokato, jakbym mie miała tej czerownej ściany to wtedy tak. Teraz zdezydowałams ię na takie murki, jakby surowa ściana, kupuje się w Casto gotowe tafle, chcę przykleić je nad narożnikiem bo ściana tam nam się brudzi, ale to dopiero gdzieś w maju, jak M wróci z Norwegii. Dobry wybór z beżem, jakoś nie bardzo widzi mi sie niebieski w sypialni, chyba, że faktycznie w jakimś fajnym zestawieniu,a le w tej chwili niw mogę sobie wyobrazić. Ciemne panele barrdzzzooo mi się podobają!
Ten szbleon ze strony co podała Grzecha nr 118 jest boski, pasowałby do beżu

Ucia Wiola Czy to znaczy, że spotkałyście się w Gdańsku??????

Wiola
Ale krótki wyjazd miał M :) W sumie to cieszę się z Waszej decyzji ;) NA obczyźnie nie jest tak słodko, a sytuacja w naszym kraju poprawiła się. Teraz ciężej jest znaleźć pracownika niz pracę, tak bynajmniej jest w Sznie, dużo osób wyjechało, mam nadzieję, że Ty tez cos porządnego sobie znajdziesz! Życzę Ci tego. Rodzina jest najważniejsza. My tak jak wiesz rozstajemy się na miesiąć, ale M jedzie też m.in. po to, abym miała pieniądze na Pracownię. Mieliśmy mieć na szybsza spłątę kredytu za auto, no ale teraz nowa sytaucja.
Spóźnioen życzonka zdrowia, pociechy z Nikoli i zadowloenia z męża ;)

Kate
Śłicznie wyglądałaś w loczkach więc rób trwałą!!! Mnie M namawia cały czas na trwała, miałam ja jak mnie poznał i tak mi tu sentymęci :)

Grzecha
Ciekawe jak z tą Gaga się rozwinie, dla mnie jak dla dziewczyn porażka;/
Ile petków dziś wypaliłaś ??
Niezle z tą pipą :)
Ja jak siedziałam w łazience ostatnio w wiadomym miejscu, Kuba doznał olśnienia, pobiegł do szafki przyniósł tampony i woła pipi pipi :/
Nie mam tego kanały z listą, a ten Vh1 to w jakim pakiecie kablówki jest, ja mam ten środkowy.

A w ogóle Kuba dzis nie chciał usiąść na nocniku, tylko zrobił siku na stojąco, pierwszy raz, ale miałam zdziwko! M mi potem powiedział, że już mu robił tak do sedesu.

Gosiu
Gdzie jesteś!!?? Gratki za miejsce na podjum, ode mnie dostałaś 3 pkt, strasznie podobało mi się zdjęcie!!

Wiola
U mnie z włosami to karuzela, lubię zmiany, więc nie wiem co będzie kiedyś. Na razie wygodnie mi w krótkich, a tak jak napisała Grzecha dodaja mi powagi, więc jako małolacie mi to pasuje ;) Rodzina wolała długie, M tez musiał się przyzwyczaić do krótkich i pytał mnie czy juz nigdy nie zapuszczę? Dawaj swoje metamorfozy!!!

Jak pooglądąłm te stronki z szableonami to stwerdzam, ze ja powinnam mieć z 5 pokoi, bo różne rzeczy mi sie podobają i tak każdy pokój byłby w innym stylu:jeden minimalistyczny, druki stylowy starodawny, inny orientalny, inny wiejski, itp :)

Witam się z podkrążonymi oczami...
Nocy prawie nie miałam, najpierw nie mogłam usnąć do 2.30, targaja mną emocje, śnią mi się lokale do wynajęcia, wesela, myślę jeszcze cały czas o szkole, itp.
Potem Kuba przebudził sie o 3 i tak juz nie pamiętam o której sie położył, ale marudził, a to siku, a to pić, a to mleko, itp... Wstał 6.45. Boziu, jakbym chciała, aby czasem rodzice wzięli go tak przy niedzieli, nie dłużej niż do południa, ale żeby można było pospać. Buu nie marudzę, idę sobie prasować, bo chłopaki bawią się w pokoju.