Skocz do zawartości
Forum

Maj Maj Maj Majówki Mamusie I Ich Dzieciątka 2006 !!!

Madzix

Rekomendowane odpowiedzi

Ucia
Bardzo fajne prezenty, widac, że dobrane pod gusta obdarowywanych!!!
Ja musze sie w końcu wziąć za robienie!!!
Farma jest ekstra, ogólnie Little People sa świetne, Kuba lubi małe zabaweczki, chyba sie powtarzam, ale tez Mega Bloks sa świetne, tez figurki, samochodziki i klocki .

SZANUJĘ TWOJE ZDANIE, ALE NIE ZAMIENIĘ GO ZE SWOIM

:pasta: na razie mamy zalecone szczotkowanie jak najczęściej tylko szczoteczką a wieczorem i rano z pastą. zero słodyczy i soków z cukrem bo to głownie przez nie. Do picia woda lub nie słodzone herbatki i soki ale takie świeżo wyciśnięte. Widze że na jednym ząbku całkowicie mu się cofnęła ale na dwóch niestety nadal ma. jeżeli dentystka uzna że nie ma poprawy i samo szczotkowanie nie pomaga to będzie mu je lakierować specjalnym preparatem

Uciu dawaj linka do tych fotek ja już co prawda na kilka ładnych lat remonty mam z głowy ale lubię pooglądać :)
No a prezenty świąteczne to ho ho okazałe :)

Podpisu nie będzie klawiaturę dopadła grypa :na::na:

Ucia
A tak się pochwaliłam, bo s sumie niedawno zrobiony :) Niestety tylko 2 pokoje i brakuje mi sypialni,a le za to Kuba ma pokój, cos za coś :) Dzięki za komplement, ja tam musze jeszcez kilka rzeczy zrobić ;-) Tą jasna komodę zmienic na ciemną, kupic rolety, nad tą ciemną komodą będzie kiedys wisiał ciemnki tv zamiast tego co teraz jest... ehhh jeszce pierdólki rożne:)

uuuu ale pustki ....
ja wróciłam od lekarza dopiero po 20-tej.... było opóźnienie. Widać to, że płaci się za wizytę w tej kwestii niewiele zmienia, a szkoda.
Odczucia mam bardzo mieszane, dlatego napiszę o tym jutro.
Malenka pzy tej ilości lekarzy jaką już przerobiłam, z zaufaniem u mnie ciężko.

Madzix AZS to atopowe zapalenie skóry. Wpisz w googlach tam mnóstwo o tym. Sama chciałabym niewiedzieć co to AZS...

Najchętniej bym się upiła albo uciekła jak najdalej. Chciałabym nieistnieć ;( WIem, że to nastrój spowodowany dołkiem i zmęczeniem i jutro mi przejdzie i będę znowu szukać w sobie siły, ale dziś...... lepiej idę do wyrka, bo nie wiadomo jak K. będzie spał w nocy.

no co wy dziewczyny powariowałyście????Gdzie jesteście????Hop hop!!!

Gosiu ojej :(
Nie martw się,przegonie twój nastrój-a kysz,a kysz:)
Męczycie się z AZS???Nie wiedziałąm że to aż tak poważne macie dolegliwości???:(A o lekarzu napisz jutro-koniecznie!!!!
Może wartałoby poszukać w necie kogo polecają ludzie z twoich okolic.Kiedyś np znalazłam forum gdzie można było wyszukać polecanych i tych mniej polecanych ginekologów z określonych województw,znalazłam także forum nefrologiczne i tam np bardzo chwalą moją panią doktorMoże znależliby się też alergolodzy dziecięcy???Skąd jesteś????

ucia z tym niszczycielstwem u nas jest to samo.Śmiejemy się w domu i mama zawsze mói:Nikolko powiedz tatusiowi że teraz musi babci kupić nowy piec-oczywiście to wszystko na żarty i się śmiejemy że nas Nikolka z torbami puści:)

dziewczyny jak wam coś opowiem to padniecie,to stało się w okolicy,notabene przypadek stał się w tym samym szpitalu w którym zostawiono mi łozysko po porodzie :-/
Babcia zajmowała się dzieckiem i niedopilnowała dziecka.Dziecko polknelo pol tabl babcinej na uspokojenie jakos tak.I ta rodzina szybkow te pedy do szpiala,lekarz zamiast od razu brac dziecku,zlecic cokolwiek,plukanie zolądka,poprostu zacząć działać wiecie co robił????Ci czekali a lekarka dzwoniła zgłosić zajście ndo prokuratury.Ręce opadają....ci wzieli dziecko i pojechali do swojej przychodni.Na szczescie wszystko dobrze się skończyło.Bez komentarza.

http://www.suwaczek.pl/cache/8e925cf530.png

http://www.suwaczek.pl/cache/0f51eb70dc.png

hej hej

Czesc kobitki!!

widze ze troszke sie ruszylo majowkowe forum ale nie to co kiedys na N;-)

u nas w miare ok, goraczka po sobocie minela, we wtorek dopadł Ninke katar i kaszel, ale ładnie zareagowala na homeopatie i moje inhalacje;-)
teraz ja cierpie bo załapałam przeziebienie, buuu, co za pogoda 10 st w zime!!

ucia czytałam Twoja liste prezentowa i bardzo mi sie podoba to co wybralas dla najbliższych;-) moja Ninka dostanie tradycyjnego konia na biegunach, kasztanek juz czeka u siostry bo u niej bedzie w tym roku wigilia.
Na pierwszy dzien swiat idziemy do tesciow, nawet nikt sie nie sprzeciwial, mam M na mysli, hihih.
moja Ninka tez zjada paste;-) mam nadzieje ze bez skutków ubocznych;-)

Nikidziekuje za troske!! widze na suwaczku ze juz niedlugo lecisz do M;-)
oburzajaca historia z tabletka babci....

Gosia GRATULUJE certfikatu ISO:brawo: wiem przez co przeszłaś, moj pierwszy audit okupiony byl mega migrena!!!! pocieszam Cie ze nastepnym razem nie bedzie tyle stresu;-)
nie wiem co Ci poradzic z M, moze Wasza rozłąka dobrze na niego wpłynie...ja jestem za traktowaniem facetów z góry i niestyety nie jestem dyplomatka w tej kwestii, mowie to co mysle i przez to sa niezłe trable;-)
co do mycia ząbków to Ninka sama chce myc, rano myjemy razem, a wieczorem siedzi w wannie i sobie myje, zjada paste i czasem musze jej pomóc, ale zwykle sie denerwuje jak jej ingeruje, hihihi, do kompletu musze jej spiewac "szczotka, pasta, kubek ciepła woda..."
powodzenia!! aha paste mamy teraz nenedent z apteki bez fluoru, dla dzieci od 6-24 m-cy.

Ania zaległe życzonka dla Twoich Andrzejków!!!!!
Mam nadzieje ze Juniorowi nie bedzie potrzebne lakierowanie zębolków, trzymam kciuki!!

Ninka 04.05.06 nasz słodki promyczek

http://www.suwaczek.pl/cache/293d248de0.png

wpadlam sie tylko pożegnać-napisze jutro w nocy albo pojutrze-jak tylko będe już na miejscu!

Każdego roku o tej samej porze,
każdy WAM życzy co tylko może.
Ja korzystając z tej sposobności, życzę WAM szczęścia, zdrowia, radości.
O czym marzycie by się spełniło, a co kochacie by WASZE było
Z okazji imieninek oraz dnia św Mikołaja najlepsze zyczenia śle mama Agata z córeczką Nikusią

papa

http://www.suwaczek.pl/cache/8e925cf530.png

http://www.suwaczek.pl/cache/0f51eb70dc.png

Hej
Ciotki zmęczone, pracują... Na naszej - klasie siedzą :)

Ania Bi nawet tam mnie znalazła :):)

Nie mam siły padam na pysk, ale jutro weekend !

Uciu
Jaką sałatkę proponujesz do dania z zupką cebulową ???

Dziękuję za pochwały moich włości :) sciana czerwona pomalowana jest tylko farbą.

Odezwe się w weekend.

Ten net to pochłaniacz czasu, staram się go troche ograniczać, jak mam czas to z pracy klikam :)

Ania
Widziałam Twoje fotki na N-K i jestem pod wrażeniem !!
Wiecie, że Ania sama jeździ na wieeeelkim motorze! Wow wiedziałam, że lubisz motory, ale nie potrafiłam sobie wyobrazić drobnej kobietki na takiej maszynie!!!

Czas leci a ja nie mam jeszcze prezentów!!!