Skocz do zawartości
Forum

Mamuśki z Polski i nie tylko :)

Rekomendowane odpowiedzi

asica :)
Sowka
Do powinnas teraz pod kolderka lezec, wtedy to by Cie dopiero grzalo :36_2_45:

połozyłabym sie w sumie ale tak-mam ochote jeszcze dziś ppoczytać książkę i najgorsze ze Oli dzis spi ze mną bo ogrzewanie nam padło więc chce by jej cieplutko było w nocy i własnie boje sie ze zarażę ją.
oj niedobrze by było jakby się Oli od ciebie zaraziła! Dawaj jej zapobiegawczo wit. c, albo jakies inne witaminy

Sowka
Tuśka
no to kuruj się ile wlezie, bo masz cel!!!!!!
A może nas odwiedzisz w Polsce? ;-))))

Bardzo dobry pomysl.POPIERAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nawet nie wiecie jak bym baaaardzoooo chciała,nawet o tym myślałam ale przylatujemy tylko na 5 dni i nie dam rady,na prawde.a tyle mamy do zalatwienia...
a będziecie na południu czy północy Polski?

Tuśka
Sowka
Do powinnas teraz pod kolderka lezec, wtedy to by Cie dopiero grzalo :36_2_45:

połozyłabym sie w sumie ale tak-mam ochote jeszcze dziś ppoczytać książkę i najgorsze ze Oli dzis spi ze mną bo ogrzewanie nam padło więc chce by jej cieplutko było w nocy i własnie boje sie ze zarażę ją.
oj niedobrze by było jakby się Oli od ciebie zaraziła! Dawaj jej zapobiegawczo wit. c, albo jakies inne witaminy

własnie wit.C mi sie juz skończyła mam ceruvit junior tylko jest od 3lat i musze najpierw zadzwonic do zaprzyjaźnionej farmaceutki zapytac o radę.

http://zasuwaczki.bejbej.pl/suwaki.php?id_suwaka=790

Tuśka

nawet nie wiecie jak bym baaaardzoooo chciała,nawet o tym myślałam ale przylatujemy tylko na 5 dni i nie dam rady,na prawde.a tyle mamy do zalatwienia...

dokładnie w górach i w gliwicach.

O nie !!!!! Tak blisko nas i sie nie zobaczymy???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200701201762.png

Tuśka

dokładnie w górach i w gliwicach.
no to jak bedziesz w Gliwicach to się obraże, jak nie wpadniesz do mnie do Katowic!!!! To jest parę kilometrów!!!! A i Sówka z Częstochowy tez pewnie sie dokula do nas ;-)))

Sówko dla ciebie również kolorowych...ja jeszcze poczytam sobie...
postaram sie cos wymyślić ...w sumie to M idzie na mecz w niedzielę i napalił sie ze mnie zabierze ze sobą.powiedził ze zawsze chcial mnie zabrac na mecz a juz na jego kochany gornik zabrze to juz w ogóle,wiec jedynie zamiast meczu mogłabym z wami sie spotkać ale wątpię ze M mi odpuści.ale popracuję nad tym...popracuje.
pa dziewczynki:36_4_9:

http://zasuwaczki.bejbej.pl/suwaki.php?id_suwaka=790

Witam
Ale sie opisalyscie nawet nie wiem gdzie zaczac czytac
Kata jak dobrze ze jestes
Agula ciesze sie ze synek juz zaczal rehabilitacje i ze dobrze to znosi
Tusiu zobaczysz szybko nadrobisz zaleglosci w pracy
Sowko znam ten bol, nie kupilam butow ktore sobie wstepnie upatrzylam bo nie bylo rozmiaru i dobrze bo w koncu kupilam te ktore teraz mam i jestem zadowolona
Asiu jak tam ogrzewanie??

Piotrek w zlobku bardzo grzeczny Pani dzis mi go wychwalila a ja stalam i tak sluchalam zastanawiajac sie o jakim dziecku ta pani mowi i na koniec pytam "ale jak Piotrus sie zachowuje??" Pani lekko w szoku mowi: przeciez Pani tlumacze ze jest bardzo grzeczny, bardzo ladnie sie bawi, dzieli sie zabawkami i wykonuje wszystkie polecenia itp itd" musialam glupio wygladac bo Pani zaczela sie ze mnie smiac, czyzby moje dziecko w zlobku bylo idealem??

Mam pytanie czy ktoras z was kupuje "Fakt?", slyszalam ze wczoraj byl jakis ciekawy artykul na temat ZUSu i naszych wyplat macierzynskiego i wyplat za zwolnienia w czasie ciazy, ze lekko nas oszukali i ze mozna kase odzyskac, chcialam kupic ale nigdzie nie znalazlam wczorajeszego egzemplarza, moze facet mi sciagnie ze zwrotow, jak tak to biore sie za to, bo faktycznie macierzynski to powinno byc 100% naszej pensji a mnie przysylali mniej kasy jak zadzwonilam do nich to tlumaczyli ze oni inaczej obliczaja jakies tam skladki i to jest pomniejszone o to, a teraz sie okazuje ze mozna sie starac o zwrot tych roznic, dokladnie co i jak to nie wiem bo nie widzialam artykulu

http://piotrunio.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png

Edziu dopiero doczytalam, przykro mi ale nie mam lasagni wszystko zjedli, nawet dla mojej mamy nic nie zostalo :)))
Dzis u mnie krupniczek wlasnie zaczelam gotowac, w garnku juz jest duzo warzyw, miesko czeka zeby je dorzucic.
Po powrocie na szybkiego przepralam lozko, bo Piotrus wczoraj zawziecie malowal kredkami nie na stoliku tylko na lozko i lekko wyjechal za kolorowanke :)))

Zapominalam wam napisac jaki numer odstwil moj syn wczoraj.
Po poludniu jechalismy z M na zakupy, ubieram Piotrka a
on "gdzie idziemy?"
ja "do sklepu"
on: "nie do sklepu, do BAtrusia idziemy"
M: "do sklepu"
i tak w kolo macieja do BArtusia i do Bartusia"
Schodzimy na dol a moj M: a gdzie Bartus teraz mieszka, bo wiesz ze tu juz nie"
Piotrus" w pokoju, nowym pokoju"
Potem cala droge bylo "mamo jedziemy do Bartusia?"
"Tato jedziemy do Bartusia"
I jak jedno konczylo mowic ze tak jedziemy to pytal drugiego, mialam juz go dosc a jak wracalismy do domu to bylo "tu nie ma Bartusia on ma nowy pokoj"
Dzis w drodze do zlobka bylo znowu "idziemy do Bartusia??" "tak idziemy do Bartusia bedziemy sie bawic autami" i buzia mu sie nie zamykala nawet nie czekal na odpowiedz sam sobie odpowiadal