Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Położyłąm zołzy spac i robie sobie drugą kawkę. Marzę, aby juz nastał wieczór, mam dosyc...brak mi ostatnio nerwów do dzieciaków::(:

Gosia mam nadzieje, ze Kubie sie nic nie stało.
rena
o matko, ale takie gówno to na szczescie:Oczko:
Ja bym nawet nie umiała odetkać!!!
Magda a do pracy elegancko, kanty te sprawy, czy normalnie?
Nocki jak zwykle współczuje!!!

Witajcie!!!!
nasza nocka dziś nie należała do udanych:(( nie dośc że zasnęła dopiero po 23, to po 1 już zrobiła alarm, wziełam ją do nas, a u nas jak zaczeła się rzucać po nas, więc wstałam zrobiłam jej mleko i dopiero usnęła, a nad ranem coś koło 6 znowu powtórka z rozrywki, niewiem czemu ona tak się rzuca i to z zamnkniętymi oczami, jakby przez sen...ale na troche usnęła...i znowu to samo foch, dąsy od rana...więc wstałam bo miałam dosyć takiego spania z nią, a do tego dostałam @ i tak mnie w prawym boku bolało że szok, ale poszłam pod prysznic, pochodziłam i jak ręka odjął, bez tabletki się obyło...
no widze że nie tylko u mnie zaczął się "miło" poranek...
Gosia Kubie nic się nie stało?
Magda to szybko się obrabiasz w tej pracy z robotą, no ale nic gorszego jak siedzieć i patrzeć na zegarek, wtedy czas się tak wlecze...no właśnie jaki strój obowiązuje u ciebie w pracy?
rena miłe powitanie dnia cię dziś spotkało:)) dałaś rade?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Staram sie robic wszystko w pracy jak najwolniej, ale nie potrafie. ihihih!
A w pracy co do stroju to luzik. I cale szczescie, bo eleganckich rzeczy w mojej szafie brak. W tamtej pracy moglabym byc i w adidasach, a tutaj jest tak samo. Tyle, ze w czasie ciazy nic nie kupowalam i mam stare rzeczy, ktore albo juz nie nadaja sie do noszenia albo (jak w przypadku spodni czy spodnic) sa po prostu o wiele za duze :(. A bluzek nie mam zadnych. Koszmar. Same sportowe.

Witajcie kochane,
u mnie tez oc do d...y, mała się co chwila budziła z rykiem a jak spała z nami to też się rzucała jak Amelka. Nie wiem czy to zęby czy może jej katar przeszkadza albo gardło boli.... nie wiem juz sama. Chyba jeszcze raz pójdę z nią do lekarza....

Jeździdełko/pchacz ma nam zakupić babcia - podpowiem jej żeby to chicco kupiła bo fajnie wygląda:)

http://lilypie.com/pic/090107/ajmb.jpghttp://by.lilypie.com/7tmSp1/.png

http://lilypie.com/pic/090107/HBh0.jpghttp://by.lilypie.com/smghp1/.png

Hej dziewczyny
Moj Marcel calkowicie rozlegulowany i przez wakacje cięzko dopasowac stałe pory spania, jedzenia itp....w zasadzie to wyhląda tak, że marcel je ispi kiedy chce....ale lepiej jakby mial stały rytm dnia....przynajmniej ma 2 drzemki po 1,5 godziny...i nie mogę tego zmienić bo jak go nie poloże to pada nawet na podlodze i idzie sobie spać....troche w tym mojej winy bo ciagle podrózujemy, wczasy, wizyty u nzajomych,koleżanek i zawsze jest tak, ze jak juz jedziemy na grilla to zostajemy do 23-24 i mały idzie spać jak chce....
Magda owocnych zakupów....
Ja skromnie się pochwalę, że mam juz skończony remont ganka....nie mam tylko żadnych roslin ale juz koniec lata, więć zabiorę się za to w przyszłym roku....teraz czeka nas wylanie jakiejś posadzki na podworko...nie mamy koncepcji...
aaaa i mamy 4 zęba ...
Dziewczyny może u Was te nocne alarmy na zęby???
Gosiamm biedny Kubulek, mój przytrzasnal dzisiaj paluchy:Niewiniątko:

Witam wieczornie:)
Kubusiowi na szczęście nic nie jest... ale ma szlaban na spanie na łóżku;)

Veronica super, że remont skończony:)
Magda jak tam zakupy??
Kasioleqq wracaj do nas!! I zaakceptuj w końcu zaproszenie na naszej klasie!!;)

My dzisiaj spędziliśmy prawie 3 godziny w plenerze, wrzucę za chwile zdjęcia jakie między czasie zrobił nam tata:)

Witam i ja wieczornie, spędziliśmy dziś 3 h na Palcu Zabaw, zołzy nie wychodziły z piaskownicy:)

Veronica fajnie, ze remont skonczony, w ogóle fajnie, ze masz swój własny ganek. Marcel na pewno tak wariuje przez te ciągłe zmiany, ale skoncza sie wakacje i moze sie ustabilizuje.
Kasioleqq witaj, oby sie udało z lapkiem
rena u ns tez wspinaczki w piaskownicy, ale fajnie było:)
Beata niezmiennie zdróweczka!!!
Gosia
super fotki, teraz codziennie bedziecie w takim stroju spacerowac?:Oczko:

Ja mam dzis samotny wieczór, bo K. na polowaniu.
W ogóle wściekła jestem niesamowicie, bo 2 tyg. pozyczyliśmy siostrze K. aparat, bo jechała nad morze, na 6 dni i jakos sie nie kwapi z oddaniem go. Ostatnio jak przyjechała, to zapomniała, dzisiaj nasz kolega jechał do Poznania i miał go odebrac, to mu nie dała, bo niby nie zgrała zdjec. Kurna chciałam go miec w piatek na wesele. Masakra!!!

Witam wieczornie....ja tylko na chwile bo tata mnie obdarował 5 litrami jagód i musze je zawekować w słoiki...bardzo trego nie lubie, ale w zamrażalniku już mam brak miejsca:(
no to już jest mi znana przyczyna dzisiejszej nocki....MAMY KOLEJNEGO ZEBOLKA:)) a drugi jest na wylocie, prawie go widać...także stąd te gorsze chwile. Dziś zasneła zaraz po kąpieli i mleku, mam nadzieje że już tak będzie do rana...posmarowałam jej żelem żeby troche złagodzić ból..
Gosia fotki super, nawet widze że jakieś jeziorko macie u siebie...a ty tą sukienke wypożyczałaś czy kupywałaś?
kasioleqq noi musicie koniecznie kupić tego laptopa, bo jak tu żyć bez naszego forum:))
Veronica fajnie że już koniec remontu na ganku, a co do roślin to może już jakieś jesienne roślinki, u mnie właśnie coś zdechły szałwie i je wyrzuciłam, ale myśle też już o jakiś jesiennych..
a u mnie remont pokoju też zakończony, tylko jeszcze sparwa mebli zostaje, wczoraj troche pojeździliśmy po sklepach, ale oczywiście podobają mi się te co koszmarnie drogie:( no a jakieś komody, szafki to mój prywatny stolarz zaprojektuje i zrobi:))

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif