Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Bartuś, Kacperek wszystkiego najlepszego!!!:love_pack::love_pack:

Witajcie wieczorowo...
u nas dziś dzień bardzo fajnie minął, pogoda na maxa fajna... najpierw na dworze, Amelka się kąpała w baseniku, my na kocyku...później pojechaliśmy do siostry Ł. bo wrociła z Zakopanego i chciała się zobaczyć, przywiozła dla Amelki futrzaną czapę na zime, taką strasznie śmieszną, później wrzuce fotke...na wieczór znowu grill u mojego brata...no i tak wekend zleciał...

Gosia jak tak po weselichu???? mam nadzieje że już jutro do nas zajrzysz:)
Magda wcale się nie dziwie że masz obawy, skoro Michałek tak dobrze nie zna teściowej to może być kiepsko...a z tymi zakupami w Netto to wyskoczyła, jakby to one były najważniejsze...wrrr
Andzia i jak minął dzień? kiecka kupiona???

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam:)

Sukienka kupiona, bez szału, jedyna, która mi w miare lezała, w dodatku droga jak smok:Kiepsko:Poza tym Stachu był z nami i skutecznie utrudniał zakupy::(:
A wczoraj wieczorem uczyłam się robić sushi. No i się nauczyłam. Nauka trwała jednak zdecydowanie zbyt długo i zakrapiana była zbyt sporą dawką wina i teraz mnie tez sushi:D

Gosia super, ze wszystko sie udało, z niecierpliwoscia czekam na dłuższą relacje i otki.
Cafe trzymam kciuki za zdrowie siostry!!!
Anielinka fajny weekend za Wami. Ja chciałam dzisiaj rozłożyc baseny, ale K. spuścił powietrze:lup:
Magda u nas tez marudzenie na maxa, staram sie zatykac uszy, bo inaczej bym nie dała rady!

Witajcie!!
Michałek, Bartuś wszytkiego najlepszego!!\Gosiamm czekam na fotki i relacje...
Magda super, że kontrakt podpisany..o teśców sie nie martw, może nie będzie źle....
Anielinka super mieliście dzień....
Andzia jak robisz sushi??
Za nami udany weekend....wczoraj zaliczyliśmy grilla u znajomych w ogrodzie...było super!!!!
Dzisiaj od rana latam jak wariat, trochę irzędowych spraw i dentysta...
do później kobitki...

Witam popołudniowo,
zołzy śpia, ale ostatnio wrócilismy do półgodzinówek, wiec pewnie lada chwila wstana. Stachu koloruje, a ja mam doła::(:
Dzieciaki mnie wykańczaja!!!

Magda super, ze kontrakt podpisany. Szkoda, ze tesciówka ma nadal takie dziwne nastawienie::(:
Veronica uczył mnie kolega, który jest szefem kuchni, miałam specjalny sprzęt, surowa rybka, ryż do Sushi, ogórek, papryka, sake, ocet ryżowy i sos sojowy, wszystko kupione w Piotrze i Pawle. Jakby co słuze pomoca:)

Witam,
a Wy gdzie?
Ja wcinam wczorajsze sushi, moja pierwsza chwila oddechu, oby tak było do rana, bo maryśka urzadziłą przed chwila 40-minutowy koncert, dostała Nurofen i zasnęła mi na rekach. Jakas jazda z tymi moimi zołzami ostatnio, nie przypominam sobie, zeby Stachu tyle ryczał i marudził, a te wciąż, dzisiaj ryczałam razem z nimi, bo juz nie miałam sił::(:

Witam wieczornie:)

Cafe zdrówka dla siostry! Mam nadzieję, że kończy się na strachu...

Bartuś, Kacperek spóźnione buziaki:)

Beata spóźnione życzenia z okazji rocznicy:) za rok robimy wspólną impreze rocznicową na parentingu;)

Andzia sił kochana!!!! Wiem, że jest ciężko i już mi słow brakuje na pocieszenie... żyj myślą, że za dwa lata pójdą do przedszkola;)
Ja też dzisiaj zajadałam sushi z wesela, pyszne było

Magda współczuje nocek!!! Myślałam, że się skończą po tych pierwszych zębolach, a tu klapa:/

Veronica szkoda, że z pracą nie wypaliło:/

Kuba po weselu nie potrafi zasnąć sam w pokoju, jak wychodzę z pokoju to chyba myśli, że mama znów poszła imprezować i płacze... muszę z nim kłaść się na łóżko i wtedy siada, kładzie mi swoją głowę na moje nogi i zasypia:) hehe

Witam!
Co za dzien! Caly w biegu
Ale po kolei. Maly mial dzisiaj debiut u babci. Musial zostac, bo my pojechalismy ogladac samochody i szkoda bylo go ciagnac w ten upal. No i ogolnie wszystko bylo dobrze. Tylko nie spal, bo zasnal tesciowej na rekach, a jak go odkladala to sie obudzil i plakal. A poza tym maly zadowolony. JEstem teraz troche spokojniejsza, a tesciowka dumna z siebie :)

Kupilismy w koncu samochod. Fiat Punto. Zadna rewelacja, ale przy naszych ograniczonych mozliwosciach finansowych to moze byc. P. sprawdzal go z ojcem, wiec my z Miskiem do wieczora u tesciow, ale nie bylo zle.

Dopiero polozylam malego spac. Ehhh, i jutro od nowa. Co za tempo!

Andzia Ty bidulko! Nie ma dnia, zebym nie podziwiala Ciebie, ze dajesz rade. Ja pracuje dopiero 2 tyg., a juz nie wyobrazam sobie wrocic do siedzenia w domu!
A dziewczyny moze tez marudne przez zeby???

Gosiaja tez jestem strasznie wszystkiego ciekawa, chociaz jedno maluśkie zdjątko wrzuc:Nieśmiały:

Magda
super, ze autko kupione i ze tesciówka sie spisała. Fajnie, ze sie tak szybko przestawiłaś na tryb dwu-etatowy:Oczko:

A ja mam jakiegos doła, czuje, ze nocka nam sie kiepska szykuje, a w ogóle nie jestem na to przygotowana...A sushi zazeram czekolada z orzechami:lup:

my dzisiaj wyjechalismy przed 6 a w domy bylismy przed 20....szybka kapiel dziabąga i tyle,dobrze ze mialam zrobiona zapiekanke.....
posprzatalam kuchnie i padam....
powiem wam,ze fakt,ze przychodzi magda mobilizuje mnie do wieczornego ogarniania i nie mam az tak wielkiego syfu....ale z drugiej strony to tylko takie powierzchowne sprzatanie...:36_11_13: