Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Ale cisza...

Gosia jakie wiesci?
Pewnie teraz Ci nie za wesoło, ale zobaczysz, ze za kilka lat bedziecie sie do łez zaśmiewać z tych zaginionych obraczek, normalnie historia jak z filmu:lol:
Ja dzień przed ślubem tez miałam pecha, kwiaciarka nie przywiozła takiego koloru wiatków jak chciałam, a wnocy samochód, który miał nas wieść do ślubu miał stłuczke.:36_19_1:

Gosia cholera, te obraczki musza gdzies byc!!! No, ale dobrze, ze jubiler zdazy na czas. I tak jak pisza dziewczyny - za kilka lat bedzie sie z tego smiac :)

U nas byli dzisiaj znajomi z 2-letnim synkiem. W domu jakby tornado przeszlo. ufff, normalnie sie zmeczylam :)
Na szczescie mlody juz spi a my zaraz siadamy i prowadzimy dalsze poszukiwania samochodu :(

Witajcie!!!
u nas dziś nocka koszmarna....wczoraj Amelka zasneła zaraz po kąpieli czyli tak o 20.30 i spała do 23.30, obudziała się akurat jak my się kładliśmy wrrr....wstałą uśmiechnięta, wyspana, gotowa do zabawy...żadne usypianie, noszenie na nią nie działało, mleko zrobilam też nie chciała...no niby już usneła odłozyłam na łóżeczka, a ona znowu oczy jak 5 zł. wkońcu wziełam ją do nas to zasneła, ale o 6.30 zrobiła już pobudke, więc Ł. wstał żeby dać jej mleko, a ona się na nie wypieła...zaczeła chodzić po nas...gadać, śmiać się...a nam tak było do zabawy..wrrr mleko wypiła dopiero przed 9, a jak my wstaliśmy to ona zasneła....a my teraz tacy nie wyspani:(((

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif