Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry brzuchole:)
Ja już na nogach od jakiejś godzinki, czekam aż jakiś sklep otworzą, bo głodna jestem niemiłosiernie, a w lodówce pusto i chleba też nie ma:/ Wczoraj nie pomyślałam to dzisiaj od rana głoduje... Piękna dzisiaj pogoda, a my musimy jechać gdzieś P. kupić garnitur na nasz cywilny ślub, mam nadzieje, że się za gorąco nie zrobi...

Cześć babulce:)

Ja chodziłam przez cały czas co 3 tyg., a teraz juz co 2.

Moje baby też buszują, największą dyskę mają w nocy, a matka spać nie może. Czasami jak zacną obydwie naraz fikać, to aż ciężko mi oddech złapać.
My zaraz wcinamy obiadek i jedziemy nad jeziorko. Mama mnie wyzywa, że mam zostać i leżeć, ale jakoś nie umiem sobie odpuścić. Mężulo zabierze mi leżaczek i nie będę się z niego ruszać:)

W ogóle to mamy cały czas straszne dylematy co do imion. Dla chłopaków wymyśliliśmy od razu i bez kłótni, ale odkąd wiadomo, że sa baby to mamy problem. Ja chcę koniecznie Marysię, ale Kuba mówi, że Maria kojarzy mu się z Marią z M jak Miłość i nie chce!!! Jakby oglądał ten film:)
On chce znowu Gabrysie, ale tych Gabryś ostatnio sporo przybyło, więc już sama nie wiem. Wczoraj staneliśmy na tym, że ja wybieram jedno a on drugie:) Zobaczymy.

Powiem wam, że kupienie drzwi do mieszkania takie jakie się człowiekowi podobają graniczy z cudem:/ co my się nalataliśmy dzisiaj żeby dostać drzwi i oscieżnice do drzwi. Dobrze że potrzebowaliśmy tylko trzy komplety. Jak tak będzie z każdą rzeczą, którą będziemy potrzebowali to remont potrwa dwa razy dłużej. Z tego wszystkiego poczułam chyba po raz pierwszy jak mi się brzuch stawia, ale nie wiem czy to było to. Poczułam takie dziwne uczucie w brzuchu i był twardy:Zakręcony:

Cześć kobity,
Gosiamm wiem co to znaczy wybierać drzwi:)

JA się dzisiaj czułam super, więc polatałam troszkę, byliśmy ze STachem nad jeziorem, a teraz czuję, że mi zaraz brzuch rozerwie:(

A na jutro mam 5 pralek dzidziowych ciuszków do wyprasowania!!! Ale chyba zrobię to na siedząco:)

Veronica ja sama do końca nie wiem, a im więcej czytam tym bardziej świruiję:(
I nawet nie potrafię sobie przypomnieć, czy ze stasiem tak miałam...
Ale ostatnio mój gin pytał, czy twardnieje mi brzuch, to powiedziałam, że czasami wieczorami, gdy za dużo pobiegam. Wiem, że po zmeczeniu tyo jest normalne, gorzej gdyby twardniał przez cały dzień...

Ja w środę jade do lekarza i wiem, że tym razem nie wybronię się przed szpitalem:( Powoli organizuję opiekę dla małego...mam nadzieję, że wszystko jest oki, poobserwuja mnie parę dni i wypuszczą.

Dzień dobry:)
Ja już na nogach, wczoraj padłam po tych wszystkich praktikerach i castoramach, ale zasnąć nie mogłam bo mieliśmy straszną duchotę w pokoju:/
Dziewczyny jestem w kropce, ja już naprawde nie wiem jaki wózek wybrać, najważniejsze dla mnie żeby był lekki no i nie chciałabym żeby był jakiś kosmicznie drogi, a do tanich to ja zaufania nie mam, myslę sobie czy by jakiegoś używanego nie dorwać...

Witam kobietki:)
ja wczoraj leniuchowałam z męzulkiem cały dzień
samopoczucie jak narazie dobre
gosiamm co do wózka to ja tez nie mam jeszcze zamówionego ani na 100% upatrzonego ostatnio pasował mi Quinny speedy sx albo casualplay S4 choć ten drugi droższy i podobno coś z serwisem nie tak ;/ hmmm i dalej nie wiem te klasycne tez są fajne takie dzieciowe ale taaaaaaaaaaaaakie ciężkie jak byłam w sklepie to niektórych do góry nie mogłam podnieść hiii

Czesc mamusie!
Andzia wspolczuje :(

Ja w koncu pospalam. Deszcz popadal i nareszcie koniec duchoty. Wczoraj to czulam sie jakbym ze 100kg wazyla. Co kroczek to zadyszka ;)

I wiecie, mialyscie racje z praca. Juz zapomnialam, ze kiedys pracowalam. Hhiihhi! Teraz moge co najwyzej isc tam w odiwedziny i na kawke.

Dzisiaj wielka przeprowadzka. Materac juz nadmuchany (lozka tez jeszcze nie mamy), ale jakos damy rade. Najgorezj, bo jeszcze nie mam kompa, a do rodzicow daleko. Buuuu!

Co do wozka to my zdecydowalismy sie na quinny speedi sx. Znajomi maja go juz rok i sa bardzo zadowoleni. Ich maly urodzil sie w sierpniu i byl gigantyczny, a w gondoli jezdzil do konca lutego, wiec chyba tragedii nie ma.

Milego dnia!

natrafiłam na ciekawy wózek:

V-CROSS/KOLEKCJA 2008.BEZPOS.Z FABRYKI (390741563) - Aukcje internetowe Allegro

cena nie jest zła i wygląda całkiem fajnie, nie wiem czuje, że im dłużej będziemy kombinować tym gorzej się na tym wyjdzie. Ehhh kiedyś był jeden wózek i mamy nie miały problemu z wyborem;) A teraz boje się, że połowa tych wózków przekombinowanych. Mam wizje, że kupimy, a potem zaczną kółka odpadać i takie tam... A wózek zamiast wozić dzidziusia spędzi większość czasu na gwarancji....