Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry wszystkim...
u nas piękny dzionek, jade dziś do miasta ... bo musimy z Ł. kupić farbe na ściany do pokoju i panele...ehh pewnie będzie ciężko, bo zawsze podobają mi się rzeczy drogie....no a kasy nie zawiele do dyspozycji...
a ja właśnie lepiłam pierogi z jagodami, dziś tata mi przywiozł wiaderko 3 l. na szczęście Amelka dziś spała 1,45 min. więc miałam fajnie bez marudzenia:)
wieczorkiem chyba jeszcze ciasto machne z jagodami....
Beatko zdjęcia suuuper!!!! jaka duzia Izunia i za jedną rączke już chodzi no no no:)
Andzia aż mi ciary przeszły, ehh ten chłopak ma coraz to lepsze pomysły...a on tak nieśwaidomie przez sen, czy on nie spał i się nudził? a nocke to wogóle widze że miałaś zarąbistą...
Magda, no i takie nastawienie mi się podoba:)) a jak układa się z P.?
Anouk, a na te pampersy to też jakąś osobną ankiete trzeba wypełnić???
historia ze smoczkiem bardzo mi się spodobała, widziałam coś podobnego w superniani...no zobaczymy jak to będzie u nas, póki co nie wyobrażam sobie usypiania Amelki bez smoka...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Heloł:)

asencje poszły na drzemke, a ja zaraz siadam do wojny ze Stachem:D
Ale dzisiaj gorąco, szkoda, ze młody nie moze jeszcze za bardzo szalec, byśmy nad jeziorko wyskoczyli::(:

Anielinka pierogi z jagodami...mój mąż dał by się za nie pociąć, a ja jeszcze nigdy nie robiłam, wciąż kupne:)
Super, ze Amelka pospała, oby jej tak juz zostało!!!

rena fajnie miec taka pomoc w domu!!!

hejka!
Mlody spi, P. pojechal na mecz. A ja obzarlam sie obiadkiem i poprawilam paczkiem. Niezbyt dobrze sie teraz czuje :lup:
Jak sie dziecie obudzi to jeszcze na spacer pojdziemy, bo czuje, ze wieczorem to za szybko gadzina nie zasnie.

Anouk ale Wam ... kupa dala popalic :))) Wspolczuje strachu, ale najwazniejsze, ze to tylko taki problem.
I pisz babo jak najczesciej. Glupio mi troche jak zacieszam w pracy do monitora, ale co tam!

Andzia Twoj Stachu to ma pomysly! Normalnie szok. Wspolczuje takich nocnych przejsc!

Beata ale z Izuni zdolniacha!

Rena jak sie czujesz?

Ja mialam dzisiaj taki fajny dzien w pracy. Duzo nowych rzeczy, ciagle cos sie dzialo :)
W domku obiadek przyszykowany, posprzatane, zyc nie umierac. hehehe. jeszcze jakbym mogla sie wyspac to byloby idealnie!

Magda a ty w soboty też masz wolne w tej pracy?
Anouk no to niemiła przygode nocną mieliście, ale dobrze ze to tylko kupą u Julki się skończyło, a niczym poważniejszym...

no ja już po zakupach, wybraliśmy farbę do pokoju i panele, oczywiście podobały mi się te droższe, ale Ł. dostał rabat w tym sklepie bo się tam zaopatruje, także wyszło na moim i jestem z tego powodu zadowolona:))no to teraz mój chłop będzie miał zajęcie:))

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

cześć dziewuszki moje kochane:)
Czytam i czytam a tu same nocne horrory:temperature:
Andzia wspólczuje nocnych pomysłów Stasia (już któraś dziewczyna pytała, ale ja zapytam jeszcze raz - on to przez sen zrobił?????)

Anouk no niezłą kupajdę Julcia zrobiła... ale musiał ją brzusio boleć:(

Anielinka super, że panele kupione... tak to jest że przeważnie podobają się te droższe rzeczy. U nas z panelami nie było tak źle bo wybraliśmy takie, że cena nie była jeszcze porażająca, ale z płytkami już był większy problem, jak nam się jakieś podobały to były drogie, ale na szczęście nie mieliśmy dużych powierzchni a więc można było troszkę droższe kupić:)

Magda widzę,że coraz bardziej się przyzwyczajasz do pracy:) no i suuuuuper:)

Co do fryzurki to dzisiaj przy przymiarce doszłam do wniosku, że chce być tak samo uczesana jak na cywilnym:) czyli będę miała pół-spięte włosy, przynajmniej jak rozbiorę bolerko od sukienki to troszkę będą mi przykrywały ramiona:)

Witam,

Mniej więcej do godziny 18-tej Stachu był naprawde grzeczny i juz widziałam światełko w tunelu, ale pod weczór zobił taką mega-akcje, ze poryczałam sie z bezsilności. Podejrzewam, ze sama Superniania miałaby z nim problem. Na serio sie zastanawiam nad wizyta u psychologa, bo kompletnie nic na niego nie działa. I takie zachowanie zaczeło sie nagle, ot tak, mimo, iż w naszym zachowaniu w stosunku do niego nie zmieniło sie kompletnie nic. I znowu nerwy mi pusciły i darłam sie na niego, ze pół miasta mnie słyszała(a nogi mam tak podrapane, jakbym po krzakach malin biegała).

Anielinka, Gosia
co do pytania a propos lampy, to nie mam pojecia jak on to zrobił, w nocy nie szło sie z nim dogadac, a rano nic nie pamietał!!! CHciałam zlikwidowac ta lampke, ale ryk był niemiłosierny, ze to jego ukochana lampeczka itd., ma powiuedziane, ze jeszcze jedna akcja-kabel i lampki nie bedzie. Czuje, ze całą noc bede czuwac...

Gosia super, ze decyzja z fryzurką podjęta.

Anielinka super, ze panele kupione. CO remontujecie?

Magda nawet nie wiesz jak miło się czyta Ciebie taką radosną:Śmiech:

hejka

no to moje dziecko pokazalo dzisiaj nerwy, nie chcialam go puscic do komputera to tak sie rozplakal nawet nie plakal tylko krzyczal, ze w momencie caly sie spocil no szok a co bedzie potem
siedze sobie sama bo oczywiscie A pojechal a kutro jak bedzie pogoda to przyjedzie po nas

Andzia ta pomoc mojej Pati nie jest bezinteresowna, dzisiaj wlasnie poszla na impreze
Anielinka fajnie ze zakupy udane, a slyszalam ze dzielisz pierogami z jagodami zostalo ci jeszcze?
Justynka chce ci sie isc do pracy
Gosia dobrze ze masz juz pmysl na fryzurke jeden klopot mniej
Magda tak sie balas pojsc do pracy a juz ci sie podoba i bardzo dobrze

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

andzia

:36_3_15::36_3_15::36_3_15:

Ja naprawde odzylam w tej pracy. A tak sie balam. Pewnie jeszcze bede sie stresowac jak maly zostanie z tesciami, ale to pozniej ;)
Na razie ciesze sie odrobina wolnosci. Nie bez wplywu na moj humor ma sytuacja w pracy. jest rewelacyjnie. tak bylo wczesniej i pomimo zmian osobowych atmosfera sie nie zmienila :)

magda_79
andzia

:36_3_15::36_3_15::36_3_15:

Ja naprawde odzylam w tej pracy. A tak sie balam. Pewnie jeszcze bede sie stresowac jak maly zostanie z tesciami, ale to pozniej ;)
Na razie ciesze sie odrobina wolnosci. Nie bez wplywu na moj humor ma sytuacja w pracy. jest rewelacyjnie. tak bylo wczesniej i pomimo zmian osobowych atmosfera sie nie zmienila :)

Super, dobra atmosfera w pracy jest najwazniejsza!!!