Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Beata najwazniejsze, ze zadowolona i wypoczeta. Nie moge sie doczekac zdjec
My chcielismy jechac nad morze, myslałam o Dzwirzynie, w lipcu nie znalazłąm juz noclegów, wiec przesunelismy to na sierpien, ale K. prawdopodobnie nie bedzie mógł wziac tyle wolnego i moja siostra tez ma juz inne plany, a miałą jechac jako pomoc. I pewnie duuupa...

Gosia pozycja rewelacja. A Kubuś cudnie opalony!!!

Jestem pierwsza???
Witam!

Gosia zdjecie Kuby spiacego boskie. hihihi!

Widze, ze Wy dajecie juz dzieciom poduszki.

Beata super, ze wakacje udane. Juz nie moge doczekac sie fotek!

A ja kolejny dzien w pracy. Niby sie juz nie denerwuje, ale moj organizm mowi co innego. Wrzodziska moje mnie dopadly. Ostatnio daly mi popalic w czasie ciazy. A dzisiaj od rana mam znowu jazde :(( STRES :(

Witam wtorkowo:)
My zaraz uciekamy:)
Anielinka mały bardzo szybko łapie słońce... zapomnę go posmarować i odazu brąz.
Magda oj bidulo!!!! współczuje wrzodów:(
a co do poduszki, jeżeli mówisz o tej małej poduszeczce po prawej stronie, to Kuba ma ją od samego początku, ale ona jest taka cieniutka, że jej praktycznie nie czuć i małemu obojętnie czy na niej śpi czy nie:) A w dużej wannie kąpię go jakoś od stycznia:) najpier miał malutko wody, a teraz już więcej...uwielbia kąpiele:)

Dzien dobry:)
wczoraj mnie wywaliło z parentingu i już nie chciał się odpalić:(
A i mnie dzisiaj czeka lekarz z obojgiem.... wrrrr ... Jasiek charcze i Izie coś gra. Tak jakby z krtanią się coś działo.... kurde czas wracać do codzienności...
Andzia może jakoś się uda z wakacjami - trzymam kciuki:)
Magda bidulko współczuje tych wrzodów. Iza tez się kąpie w dużej wannie od czasu kiedy usiadła. A wróciłaś w końcu do tej starj roboty czy do straży - bo jakoś mi się już pomerdało?;)

Dziewczynki jak znajdę trochę czasu po powrocie od lekarza to powrzucam te fotki a jak nie to wieczorem jAk położę dziatwę;)

http://lilypie.com/pic/090107/ajmb.jpghttp://by.lilypie.com/7tmSp1/.png

http://lilypie.com/pic/090107/HBh0.jpghttp://by.lilypie.com/smghp1/.png

witam z rana :))
Olek ,Łucja wszystkiego dobrego maluszki :)) 100 lat :)
Beatka witankooooooooooooo :)) ale fajnie , ze sobie pourlopowaliscie , akumulatory naładowane ? kosci wygrzane ? :))
Gosia Kubuś cudny :))) pozycja do spania rewela :))
Madzia brawooooooooo , brawooooooooo dzielna z Ciebie mamuska i najlepsza na swiecie i cicho być nie marudzić bo klapsa damy :))
Cafe widze , ze opiekunka jak narazie sie wyrabia i fajnieeeee , dobrze ze tak szybko sie Wam udało :)
Andzia bidni jestescie z tymi choróbskami :(( ale i JUlkę połamało , goraczka w nocy , gil po pas , kaszle .... Marcin na sie zwolnić i do przychodni ... pewnie wwala jej na dzięn dobrzy jakis antybiotyk , bo tak ku**a najprosciej ..
Rena super , ze maz i córa pomagają , mój niestety ani czasu nie ma , a jak wraca to mała juz spi ... w weekend zanim dojdzie do siebie to juz pon jest i zas abarot od nowa ...
Varonica 3 mam kciuki za udaną pogodę :)
Anielinka nie bede oryginalna i tez powiem ze Ci tego morza to cholernieeeeeee zazdroszcze :)
ja wczoraj polatałam po miescie , zgrzałam sie jak szczur bo chciałam wrócić do małej jak najszybciej , juz chyba czułam ze cos sie popierniczy ... potem szybki obiad u rodziców i jakos pyknał ten dzien nie iwem kiedy ... teraz robie pizze na obiad , Julka dosypia noc a ja wiadro kawy złopie zeby jakos przetrwac dzien .

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

przypomiał mi sie ,ze miała Wam napisac o tym kwasie i ze boje sie tych Julkowych 1 urodzin , bo nie wiem jak to bedzie ... zaczne od poczatku zeby nakreslić jakos sytuację :
marcina matka i ojcie nie zyja razem , rozwodu nie maja , kade ma swoje nowe rodziny , ojciec mieszka z nami i swoją konkubia , matka ze swoim facetem + ich córka , nie gadaja ze soba od lat ... moja mama pracuje z M matką , i dopewnego czasu było dobrze dpóki M matka nie zaczeła robić jakis dziwnych jazd , tak jakby była zazdrosna ze ja z Julka wiecej czasu spedzam u swojej mamy , ale to chyba zrozumiałe !!! wykreciła juz mame pare razy i ta sie wkoncu wnerwiła i powiedziała ze pieprzy taki interes i z nia nie gada , i wcale sie jej sie dziwie ... konkubina ojca M to wogóle kutwa jakaś pierdolona schizofreniczka z która chciałam zyc dobrze ale zaczeła odwalac takie numery , ze kiedys jej rąbnę w ryja np. kazała mi sprzatac klatke schodową w 9 miesiacu ciazy na 2 dni przed pójciem do szpitala , potem przez te całe 3 tyg,ani razu nie przyjechała nie zadzwoniła n nic poprostu ..ale ok .. wróciłam ze szpitala , pomyslałam no ok , dajmy jescze szanse , to dobry moment i jak wróciła z pracy wyszłam do niej z Julka na rekach a ta ani słowa o dziecku , ze ładne , czy zdrowe , jak sie ja czuję ? no nic tylko z ryjem wyjechała ze nikt jej nie powiedział ani M ani ojciec ze ja urodziłam , ze ona nic nie wiedziała ze ja mam cesarke i bl bla bla jakies inne kutwa wyrzuty ... no coments .. na to siejuz M wkoorwił wylecial z pokoju i kazał jaj zamkną c pyski i zeby sie zastanowiła co pieprzy wogóle ... potem M nie wytzymal i pojechał do ojca zeby mu powiedziec co ta odwala ... ta przylazła do mnie do pokoju i znów jedzie .. ze jak był M brat to ta pogotowała rózne rzeczy , a ze jak jej córka przyjechała to ojciec jej ani grosza nie dał ????? <--- co mnie to kurwa obchodzi !!!!!!!!! wróciła po 3 tyg ze szpitala pełna obaw , obolała po cesarce , zakrecona jak dzik a ta mi pieprzy jak potłuczona .... no i od tamtej pory siekiera wisi , nie gadam z nia bo nie mam o czym , pociagneł to fale jakis kompletnych idiotyzmów o których nawet pisac nie bede bo zenuła , najnowszy tylko jest taki ze pierdolneła wywód na korytarzu tak zebys,my słyszeli , ze od nie bedzie sptzatać w domu ( do tej poty raz ja sprzatałam , raz ona ) bo do niej koledzy i kolezanki nie przyjezdzają ... no rece opadają ... ale juz zapowiedziałam , ze jak bedzie jej kolej i nie posprzata to powiem zeby kurwa se drabine do okna przystawił i nie łaziła po korytarzu w obłoconych buciorach i niekorzystała z kibla i kuchni skoro sprzatać nie chce..
no i teraz sobie wyobrazcie roczek Julki który bede robić w domu / ogrodzie ..miejsza o miejsce .... ale chyba bede to miec poprostu w dupie , przyjdzie ktoprzyjdzie ,a jak juz przyjdzieniech sie wyrabia w sytuacji , dla Juli maja przyjsc nie dla siebie .
ale rypłam opowiesć :D sory za wszystkie bluzgi ale nerwa juz mam jak tylko se to wsioprzypomne .

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Hej laseczki,
Stachu szczeka, K. ma przyjechać ok. 12-tej i zabrac go do lekarza:glass:
Laski jedza snmiadanie, chleb z szynką i o dziwo całkiem im to wychodzi!!!

Beata zdróka dla dzieciaczkó
Magda ja tez od jakiegos czasu kąpie w brodziku-wanny nie mam. Od razu polecam zakupic mate antypoślizgową. I współczuje wrzodów:( U mnie odezwały sie hemoroidy::(:
Gosia świetne foteczki, Kubuś ma niesamowite oczeta, nie jednej pannie zawróci nimi w głowie!!!
Anouk zdrówka dla Julki.

Anouk
przypomiał mi sie ,ze miała Wam napisac o tym kwasie i ze boje sie tych Julkowych 1 urodzin , bo nie wiem jak to bedzie ... zaczne od poczatku zeby nakreslić jakos sytuację :
marcina matka i ojcie nie zyja razem , rozwodu nie maja , kade ma swoje nowe rodziny , ojciec mieszka z nami i swoją konkubia , matka ze swoim facetem + ich córka , nie gadaja ze soba od lat ... moja mama pracuje z M matką , i dopewnego czasu było dobrze dpóki M matka nie zaczeła robić jakis dziwnych jazd , tak jakby była zazdrosna ze ja z Julka wiecej czasu spedzam u swojej mamy , ale to chyba zrozumiałe !!! wykreciła juz mame pare razy i ta sie wkoncu wnerwiła i powiedziała ze pieprzy taki interes i z nia nie gada , i wcale sie jej sie dziwie ... konkubina ojca M to wogóle kutwa jakaś pierdolona schizofreniczka z która chciałam zyc dobrze ale zaczeła odwalac takie numery , ze kiedys jej rąbnę w ryja np. kazała mi sprzatac klatke schodową w 9 miesiacu ciazy na 2 dni przed pójciem do szpitala , potem przez te całe 3 tyg,ani razu nie przyjechała nie zadzwoniła n nic poprostu ..ale ok .. wróciłam ze szpitala , pomyslałam no ok , dajmy jescze szanse , to dobry moment i jak wróciła z pracy wyszłam do niej z Julka na rekach a ta ani słowa o dziecku , ze ładne , czy zdrowe , jak sie ja czuję ? no nic tylko z ryjem wyjechała ze nikt jej nie powiedział ani M ani ojciec ze ja urodziłam , ze ona nic nie wiedziała ze ja mam cesarke i bl bla bla jakies inne kutwa wyrzuty ... no coments .. na to siejuz M wkoorwił wylecial z pokoju i kazał jaj zamkną c pyski i zeby sie zastanowiła co pieprzy wogóle ... potem M nie wytzymal i pojechał do ojca zeby mu powiedziec co ta odwala ... ta przylazła do mnie do pokoju i znów jedzie .. ze jak był M brat to ta pogotowała rózne rzeczy , a ze jak jej córka przyjechała to ojciec jej ani grosza nie dał ????? <--- co mnie to kurwa obchodzi !!!!!!!!! wróciła po 3 tyg ze szpitala pełna obaw , obolała po cesarce , zakrecona jak dzik a ta mi pieprzy jak potłuczona .... no i od tamtej pory siekiera wisi , nie gadam z nia bo nie mam o czym , pociagneł to fale jakis kompletnych idiotyzmów o których nawet pisac nie bede bo zenuła , najnowszy tylko jest taki ze pierdolneła wywód na korytarzu tak zebys,my słyszeli , ze od nie bedzie sptzatać w domu ( do tej poty raz ja sprzatałam , raz ona ) bo do niej koledzy i kolezanki nie przyjezdzają ... no rece opadają ... ale juz zapowiedziałam , ze jak bedzie jej kolej i nie posprzata to powiem zeby kurwa se drabine do okna przystawił i nie łaziła po korytarzu w obłoconych buciorach i niekorzystała z kibla i kuchni skoro sprzatać nie chce..
no i teraz sobie wyobrazcie roczek Julki który bede robić w domu / ogrodzie ..miejsza o miejsce .... ale chyba bede to miec poprostu w dupie , przyjdzie ktoprzyjdzie ,a jak juz przyjdzieniech sie wyrabia w sytuacji , dla Juli maja przyjsc nie dla siebie .
ale rypłam opowiesć :D sory za wszystkie bluzgi ale nerwa juz mam jak tylko se to wsioprzypomne .

O matko, co za historia!!!
Współczuje tych wszystkich spięc i nie dziwie sie, ze tak czesto uciekasz do mamy.

Witajcie moje kochane:):friends_forever:
Anouk historia nie ciekawa, ale no cóż jakoś trzeba zyć, a rodziny się nie wybiera...no a ta konkubina to jakaś mega walnięta....
u mnie jest też taka sytuacja że rodzice nie są razem są w separacji :36_2_20: ale wszystkie imprezy jakie mamy to oni są i jest wszystko w porządku, poprostu ze sobą nie rozmawiają i nie robią żadnego kwasu...ehhh życie...
a z tego basenu to uśmiałam się po pachy :sofunny:
Andzia a ty chyba masz głęboki brodzik? bo ja mam niski i od kiedy Amelka siedzi to wstawiam taką wielką okrągła miske do brodzika i tam szaleje na maxa:)
a kanapki z szynką to dajesz im do rączek? czy kroisz na małe kwadraciki?
Magda jak tak samo jak Gosia, taką poduszke mam od samego początku, jest płaściutka, ale zawsze ma w co się wtulić, bez niej by chyba nie zasnęła:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Panienki zasnęły, Stasiu ogląda bajke, jakis taki bez zycia jest bidulek::(:

Anielinka brodzik mam głęboki, chyba 60 cm.
A co do kanapek, to jak dotąd każda proba konczyłą sie pluciem i świganiem, a dzisiaj zrobiłam złożony chlebek z masełkiem i szyneczką i zjadły super. Wiadomo syf przy tym nieludzki, ale grunt, ze zjadły. To takie śniadanko zamiast kaszki. Jutro spróbuje pokroic na kawałeczki.