Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

gosiammm
magda_79
gosiammm
Rena ja Cię rozumiem z tymi spacerami!!! Najczęściej też z Kubą nigdzie nie można posiedzieć, bo szybko się nudzi i tak maszerujemy, dzisiaj policzyłam - około 10-12 km dziennie (niech mi ktoś powie, że mało się ruszam!!)

Niezly sobie trening fundujesz!!! Chyba by mi nogi w dupe wlazly

Magda poprostu mieszkam dość daleko od miasta i dzisiaj tak orientacyjnie zobaczyłam ile mam kilometrów;) szkoda tylko, że kilogramów po drodze nie gubie :hahaha:

Gubisz, gubisz. Na pewno!

Hel laseczki,
przyszedł do nas pracownik K. z wódeczką, bo mu sie córka urodziła. I musiałam chwile z nimi posiedziec, a w planach miałam prasowanie.

rena z tyłka sie uśmiałam:sofunny:
Magda jakas foteczka poryzjerowa?
I przygotuj sie na coraz więcej atrakcji związanych z poruszjacym sie Michałkiem.
Gosia i tak podziwiam Kube, u nas ostatnio wózek jest bleeeeeeee, ewentualnie po targu moge jezdzic, bo tam duzo ludzi.

A w ogóle to Stachu zrobił sie tak okropny i niegrzeczny, ze nie dajemy rady. Nie słucha nas, nie robi sobie nic z tego, co do niego mówimy, krzyczy, bije, wyzywa, masakra:glass:

Witam się wieczorowo...widze ze dziś u was ładna pogoda, no a u mnie z rana była ładna, apozniej się spierniczyła, zrobiło się ciemno i lało:(
po powrocie Ł. z pracy pojechaliśmy na zakupy, bo mleko się skonczyło, pampersy, słoiczki...no i jakoś tak popołudnie zleciało, pozniej Ł. pojechał na montaż, a teraz nadal siedze sama bo Ł. jeszcze nima...
a ja byłam wczoraj i dziś na solarium, no i już widać efekty:smile_jump:
Gosia no to ty niezłe kilosy pokonujesz kobieto:)
Magda ja już też nie moge doczekać się fryzjera, bo odrosty mam na kilometr:no1:, ale umawiam się zaraz po piątym:)
Andzia szkoda że wypad nad jeziorko nie wypalił:( no ale masz racje z tą karą, bo ci dziecko na głowe wejdzie:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam porannie!!
Znów mnie coś głowa pobolewa, co prawda nie mocno, ale jak się schylam itd. ehhh:/ niech ten okres już przychodzi!!!
Co do tych kilometrów, to jeżeli już tyle robimy to w dwóch ratach, a Kuba baaaardzo lubi spacery:) pamiętam jak kiedyś każdy nasz powrót był na alarmie, a teraz to ja chce do domu, a Kuba ciągle chciałby jeździć;)
Przymierzałam przed wczoraj kiecke na poprawiny, nie kupiłam bo nie byłam do końca zdecydowana, a teraz sobie myślę, że jednak mi się podobała i żyje w stresie czy jak tam pójdę dzisiaj to ona jeszcze będzie...

Witam!
U nas dzisiaj pochmurnie i chyba nie za goraco. P. od rana wpadl w szal sprzatania, a ja troszke mu pomaga, gotuje malemu zupke i jakos leci.
U nas z nockami bez zmian, myslalam, ze Michał jak bedzie bez cycka to zacznie trozke wiecej przesypiac, a budzi sie dalej co 2 h, tyle ze P. go usypia.
Mlody juz teraz jest wszedzie, a jesczez nie chodzi. Juz latamy za nim i nic nie mozna zrobic. Hehe! Wspolczuje, ze macie to juz od dawna :)

Gosia trzymam kciuki, zeby kiecka jeszcze byla! Michal tez teraz uwielbia spacery - nawrocily nam sie chlopaki ;)

Andzia wspolczuje z zachowaniem Stasia. Wiem, ze jestescie konsekwentni, a tylko to skutkuje.

Ja juz tylko mysle o powrocie do pracy. Bleee! Tak mi sie nie chce. Ale jak sie naganiam za Miskiem to juz powoli zmienia mi sie nastawienie. hihi

Helooo!!!!
a u nas rano lało, a teraz słonce niby wyszło ale jest zimno i nie przyjemnie:(
Gosia z ta głowa to moze stres przedślubny, a nie na @:smile_move:
oby ta kiecka była, bo głowa jeszcze bardziej bedzie bolała:)
Magda u mnie to samo jest z tym bieganiem za Amelka, co chwiele siedzi przy komputerze i go wlacza, normalnie nie mam pomysłu co tu zrobic....a jak jest w kuchni to prosto leci do misek psa:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Hej
Ja na szybciku zdam relacje...
Otóż...od tyg. nie mamy dostępu do internetu....buuu...po tych huraganach, pozrywało kable itp....do tej pory nie ma\my kontaktu z firmą od internetu! SzlAG mnie trafia...
wczasować, też wczasowaliśmy, głównie jeziorko, w poniedziałek wyjeżdżamy nad morze....marcel raczkuje i chodzi przy poręczy....aosorbujący na maksa!! Gratki dla Michałka...Pozdrawiam....odezwę się jak tylko dostanę internet...

Hej baboki,
u nas pogoda taka se,K. cały dzień w domu, wiec mi razniej. Ale nic konstruktywnego nie robimy, zresztą STachu ma nadal kary, jest nie do opanowania. Dzisiaj ugryzł Maryśkę w ręke prawie do krwi.

Anielinka przepięknie wyglądacie wszyscy, świetne fotki, juz sie nie moge doczekac, jak bede czesac takie kity.
Vercia oby net szybko się naprawił. Udanego urlopu i gratkli dla Marcela.
Magda ach ten Twój P...A o pracy nie myśl, ciesz sie ostatni8mi dniami wolności. Bedzie git!!!
Gosia oby kiecka jeszcze była
rena u mnie tez od 6.30 dzieciaki na podłodze, masakra!!!

Co do spacerów, to zazdroszcze, mam nadzieje, ze u nas sie to zmieni, ja bym mogła nawet cały dzień wózkiem jezdzic, ale laski wysiedza 5-10 minut i fochy, musze im dac wtedy jakąś bułe albo chrupki, załatwioc co trzeba i spadac do domu::(: