Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!!!
U nas też pogodowa kicha!! Leje jak cholera.....Mały lata jak szalony od 6 :Niespodzianka: Ma tyle energii, że ja nie wyrabiam....Chciałby robic milion rzeczy na minutę.....wszystko go interesuje na 5 minut.....Dzisiaj mamy w planach odwiedzić dwie koleżanki....zaraz robie leczo i jak gad zasnie to sie ogarnę....co u was kobietki???

Zapomniałam Wam jeszcze nmapisac, ze STasia reka juz lepiej, była po prostu lekko zbita. A z Marysią K. był wczoraj u lekarza, stwierdziła, ze to sa potówki, zapisała tylko piankę Sanosfil+jakąś maść na ugryzienia(bo obie sa tez troche pogryzione) i odradzała kąpiel w nadmanganianie potasu...

Andzia dobrze, że to nic powaznego :uśmiech:....Ja zakupilam na owady off krem delikatny dla niemowląt :Oczko:...a pryszczyki tez wyłażą u nas...zwłaszcza w upaly na twarzy...takie mocno czerwone jak pryszcze...pytałam lekarki i m,ówiła, że to od gorącej temp. zatykaja sie gruczoly i wychodzą pryszcze....
Moje leczo się już dusi, jak nigdy mam czysty dom i mogę się spokojnie szykować.....
aaa....chciaalm pytać was czy wasze dzieciaczki tez tak sie non stop kręca?? marcel nie chce ani 5 minut siedzieć na tylku:noooo: no i jak u was z karmieniem?// bo my juz jemy wszystko, tzn. to co mam na obiad to daję z marcelowi....moja kumpela ma 2,5 roczne blixniaczki i w zasadzie non stop dawala im nie doprawione jedzenie ze sloiczka i do teraz prawie nic nie chca jeść...trochę się przeraziłam....nie podaje tylko smazonych dań....budynie, kiesiele też jemy....tylko na mleku modyfikowanym...

Witam!
Zaczna od braw dla Andzi za 60 brzuszkow!!!

Wspolczuje pogody, bo u nas bylo ladnie do teraz. Teraz zaczyna wiac mocno i pewnie lada moment bedzie lalo.

Vercia fajna ta kiecka. Ja mam ostatnio sklepowstret :)

Za to dzisiaj pojechalismy do lumpa i wydalismy ... 200 zl :)
P. tez sie skusil. Wkurzyl sie wczoraj, bo chcial kupic spodenki w sklepie i takie co mu sie podobaly byly kolo 100 zl. No i dzisiaj wyruszylismy sami. Ja mam 2 pary spodenek krotkich, rybaczki jeansowe do kolan, krociutki sweterek H&M, bluze Reebok i 2 koszulkie sportowe. P. wynalazl nowe spodenki Adidasa i inne do kolan i chyba z 6 zajebistych koszulek. No i dla mlodego pare ciuszkow.

Nocka DRAMAT! W nocy mialam ochote wyjsc z domu i nie wracac. Ryczec mi sie chcialo. P. tez juz wykonczony. Z nocy na noc coraz gorzej :( Maly jak sie budzi to od razu krzyk, nie placz, tylko wycie okropne. A pobudki co pol godz.

Gosiamm super gang wynalazlaś, my mamy jasny bezowy w prqazek ale za 70 zł :). Magda super, że się obkupiliście ....ja juz omijam wyprzedaże...jedyne co mnie może skusic to wyprzedaz w Venezii kupiłabym jakies fajne butki :Oczko:... My już po jendej kawie u kumpeli...ucieklismy przed burzą....mlody spi a ja ogarniam fotki ciuszków...magda ty coś sprzedalas??

Witam z popołudniową kawką:)
U nas wyszło słoneczko, dlatego jak tylko mały się obudzi zmykamy na spacerek:)
Veronica no to super, że udało ci się kupić za 70 zł, ja zanim ten zamówię też muszę obejść sklepy u siebie, ale chciałabym właśnie taki kolor i krój... takie małe garnitury mnie przeważnie rozśmieszają a nie zachwycają dlatego może być trudno;) do tego jedynego nie mam żadnych zatrzeżeń:)
Magda nocki współczuje... nawet nie mogę sobie tych waszych nocek wyobrazić... ja nie wiem co bym na Twoim miejscu zrobiła... Sił kochana!!!

czesc dziewczyny....
co tam u was???
my ostatnio na nic nie mozemy znalezc czasu, jak tylko jest ladna pogoda to na dworze siedzimy a dzisiaj strasznie pada wiec siedzimy w domu ale oleczek jakis dzisiaj niespokojny, nie moze spac ani nie chce sie za bardzo bawic szybko sie nudzi a ja juz nie mam pomyslow....chyba ta pogoda tak na niego dziala a poza tym wychodzi mu kolejny zabek wiec pewnie to tez ma wplyw na jego samopoczucie....

dzisiaj dostalam wyplate i chyba mi zwrocili zaleglosci za te godzinki....nareszcie...ale od czego one tam sa w kadrach to ja nie wiem...zebym to ja musiala sie dowiadywac i jeszcze udowadniac ze mam racje.....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Hej!
Udalo nam sie pospacerowac. Mlody juz spi. Przeraza mnie ta noc.
Nasmialam sie dzisiaj z niego, bo jak cwiczymy i maly usiadzie to bijemy mu brawo. I on klaszcze z nami. I dzisija usiadl i od razu zaczal klaskac i gada: babo, babo. Hahah! Najpierw nie kapnelam sie o co chodzi, dopiero po chwili zaczailismy, ze on mowi brawo :) I teraz tak za kazdym razem.

Mlody tez dzis marudny. W ogole chyba nadrabia z placzem i marudzeniem pierwsze 6 m-cy kiedy byl mega grzeczny.

Vercia wystawilam tylko kilka rzeczy i nie sprzedalam. Nie chcialo mi sie dokladnie opisywac itp. Musze sie za to zabrac powaznie, ale taaaak mi sie nie chce.

Justynka dobrze, ze juz kasa na koncie i wszystko gra!

magda_79
Hej!
Udalo nam sie pospacerowac. Mlody juz spi. Przeraza mnie ta noc.
Nasmialam sie dzisiaj z niego, bo jak cwiczymy i maly usiadzie to bijemy mu brawo. I on klaszcze z nami. I dzisija usiadl i od razu zaczal klaskac i gada: babo, babo. Hahah! Najpierw nie kapnelam sie o co chodzi, dopiero po chwili zaczailismy, ze on mowi brawo :) I teraz tak za kazdym razem.

:hahaha::hahaha::hahaha::smile_move::smile_move::smile_move:

hej kobiety

ja kolejny raz prosze o wybaczenie ale nie nadrabiam....sorki
tylko przeczytalam ostatnia stronke

u mnie srednio....spadek formy do szescianu....duuuuuuzo pracy i troszke problemow....ehhhh
w dodatku tesciowa kolejny raz nas wystawila.....miala zaopiekowac sie olusiem w czw i pt a wziela sobie drugiego wnuka i tyle.....ma na s w dupie......szkoda gadac.....szukamy opiekunki