Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Rena a no musisz podzielic swoj czas pomiedzy dwojke :hahaha:

A blender kupilam taki jak chcialam, ale znalazlam tez inne podobne i 2 godz. sie zastanawialismy ktory kupic :lup:

P. poszedl biegac i czekam na niego zeby jakas kolacyjke wciagnac.

Dzisiaj zaczelismy robic takie fajne brzuszki. To caly cykl cwiczen rozpisany na 42 dni. Juz to kiedys robilam i dalam rade do 24 dnia. Teraz bedziemy robic razem to i mobilizacja wieksza. Najlepsze, ze P. w trakcie tego pierwszego dnia mial juz kryzys, a ja nawet za bardzo nie poczulam. hehe!

Witam wieczornie,

Magda przecinki to te małe czarne kreski, których wszędzie pełno. Po południu poszłam z dziewuchami na spacer, to nawet z pampersów im je wyciągałam!!!
Co to za brzuszki?
Bo ja od wczoraj tez robie:hahaha:

Anielinka ale zazdroszcze Ci ytej trawki przed domem, my mamy niby pół ogrodu(druga połowa tesciów, ale w ogóle nie zrobione, K. zasiał tylko trawe, a poza tym jest syf. Zreszta jakbym tam poszłą z dzieciakami, to tesciówka by od razu przylazła:lup:

Gosia nie moge wyjsc z podziwu nad Kubusiem(ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii), czym go przekonałaś do tak radykalnej zmiany w zachowaniu???

rena witam w klubie, ja to juz nałogowo gram ze STachem w karty, małpy i Memory:Oczko: A ile farbami sie przez ta jego chorobe namalowałam:)

Moje zołzy nadal maja takie krótkie drzemki i powiem Wam, ze jak po 20 minutach słysze, ze sie któras budzi(a teraz jedna momentalnie budzi druga), to ryczec mi sie chce. nie dosc, ze juz drugi tydzień siedze z nimi w chacie, to te mi jeszcze takie numery odwalaja...nie ma letko...

Witajcie kochane!!
Magda, Andzia powodzenia w brzuszkach...ja jestem leń....
Andzia dziewczynki boskie!! Takie słodkie łobuziary :Oczko:
Magda super, że blender zakupiony.....
U nas tez atakuja przecinki, po za tym non stop 30 stopni a wieczorem burza.....dzisiaj rano zrobilismy sobie z marcelem wycieczke do Lubina...niedawno otworzyli tam galerię...i powiem wam, że dwa razy wiekasza niż we wrocku....caly dzień nam zleciał....obkupilam mlodego i siebie w h&m...super ciuszki....a to fotki...

andzia
rena a w co grałyście?
Magda zrobiłam normalnie 50, tylko nie wiem, czy dobrze robie.
A z mojego tłuszczu w okolicach brzucha, możnaby zrobic grilla dla całej wsi:Kiepsko:

:sofunny::sofunny::sofunny:

A tak serio to szkoda, ze nie moge pomoc z brzuszkami, bo wazne jest ich poprawne wykonywanie. A 50 na poczatek to super! Wazna jest regularnosc.
Brody nie dociskaj do klatki piersiowej i odcinek ledzwiowy "trzymaj" na podlodze. Nie moze byc luki pomiedzy odcinkiem ledzwiowym a podloga :)
Powodzenia!

Andzia dziewczyny super!!! No i powodzenia w robieniu brzuszków:)
Magda Tobie też życzę powodzenia!!!
Veronica zazdroszcze zakupów, my myślimy o sobocie żeby jechać na zakupy, bardziej byłyby to zakupy ślubne ale zawsze!!! Przynajmniej troszkę byśmy się z domu wyrwali;)

A ja muszę się pochwalić, że Kuba od rana skumał o co chodzi w kosi-kosi:)

Dzień dobry!!!
u nas dzień piękny i upalny:) póki co Amelka śpi, ale zaraz kocyk i na trawke, myślałam też o basenie żeby nalać ciepłej wody i żeby się troche popluskała:))
Gosia brawa dla Kubusia, Amelka jeszcze nie kuma... chociaż ostatnio jak się jej powie cześć, to wyciąga prawą rączke, tak ją dziadek nauczył:)
a gdzie reszta dziewczyn???

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Hej!
Ja wlasnie wrocilam z lumpa. Kupilam cala reklamowke ciuchow dla mlodego. Jakos dla siebie nie moglam nic znalezc. Poza tym takie tlumy, ze sie odechceiwa szukania.

Gosia gratki dla Kubusia! Kosi-kosi to ulubiona zabawa Michala. Z reszta ostatnio klaszcze caly dzien :)

Anielinka powtorze: zazdroszcze tego kocyka i trawki.