Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam poweekendowo,

u mnie intensywnie jak zwykle zreszta.
Wczoraj Marysia nagle zagorączkowała, i z przerazeniem szukałam chrostek zwiastujacych szkarlatyne, na szczescie dziś juz bez temperatury, doszły za to luźne kupy, wiec mysle, ze zeby.
Stachu do środy antybiotyk, ale czuje sie juz zupełnie zdrowo i nie moze sie doczekac wyjscia na dwór. A mi juz brak po mysłów na urozmaicanie mu czasu.

Gosia jak placek?
Cafe jak zakupy?
rena ja tez tak mam, jak za mało snu, to sie wkurzam, jak za duzo, to latam z termometrem:lup:
Beata udaneych wakacji, naładujcie akumulatorki i wypoczywajcie ile sie da!!!

Witam się i ja...u nas w wekend pogoda w miare, nawet dziś Amelka na krotki rękaw:)
byliśmy dziś na zakupach tzn. mieliśmy taki plan że coś kupimy Amelce, bo obniżki w H&M, Smyku i 5-10-15, no i d...a, jakoś chyba miałam zły dzień, bo nic nie kupiłam, w H7M to taka lipa, wszystko już przebrane, a jak już coś fajnego to w rozmiarze 62 i 68:(
Magda fajnie że wypad wam się udał, ja miałam dziś taką ochote jechać nad morze, ale teściowa przyjechała, więc niestety nie udało się...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

no i wreszcie w domu

bylismy jednak w poznianiu....niestety tak jak mowisz anielinka....w h&m bida....w sumie w przeceny nic nie kupilam,wyszly za to nowe kolory body wiec obkupilismy olka ....uwielbiam body h&m....piore piore i jak nowe ,no i jest super wybor kolorow a to dla mnie istotne
pozniej pojechalismy na malte.....mimo ze szaro bylo to cieplo takze udalo sie pospacerowac.....w drodze powrotnej wstapilismy do centum handl malta.....jak dla mnie odpada....po piersze takiego parkingu jeszcze nie widzialam.....baaaaaardzo wasko....nie moglosmy sie zmiescic autem....K niezle sie mananewrowal zeby w ogole zaparkowac....idziemy a tam nie ma zjazdow tylko schody!!!!czy ktos pomyslal o niepelnosprawnych ??lub o rodzinach z dziecmi???wiec wrocilismy do windy....i winda jakos dotarlismy.....w srodku jak wszedzie.....peeeeeeeeeeeeeelno ludzi:)

jeszcze do moich rodzicow wjechalismy i tyle co wrocilismy
wrzucilam oczywiscie pranie i kuzwa okazalo sie,ze nie zdarlam jednej metki paierowej i cale pranie biale:36_19_1: wlaczylam dodatkowe plukanie,mam nadz,ze to wystarczy

magda ogolnie wyjazd udany....choc przyznam,ze nastawilam sie wieksze zakupy dla mlodego....a niestety wsxzsytko poprzebierane albo w ogole nie bylo tego,czego szukalismy
no ale spedzilismy caaaaly dzien w trojke a to najwazniejsze....a olus bardzo lubi podrozowac,w ogole nie mamy z nim problemu....nie marudzi,nie placze....

magda_79
No mecza okrutnie :(
Jakos mi sie to wszystko nie podoba. Niby juz widac koniuszek, tak jakby juz troszke se przebilo. Ale jak dla mnie dziwnie to wyglada. Daje temu zabkowi ten tydzien, jak nie wylezie porzadnie to idziemy do stomatologa dzieciecego.

wiesz co...nie orientuje sie dokladnie ale wiem,ze moga dluuuuuuugo dluuuuuuuuuuuuuuugo wychodzic ale z drugiej strony czytalam gdzies ,ze nawet czasem nacianaja dziaselka,dla wlasnego spokoju moze faktycznie warto sie przjesc do stomatologa,bo ile mozna sie meczyc?ale i tak pewnie okaze sie,ze macie czekac:)

uffff ... prawie spakowana jestem .. jeszcze jakieś pierdoły mi zostały...

Magda śliczne zdjęcia, fajna z Was Rodzinka i Michałek boski;) Tylko bidulek tak sie męczy z tymi zębiskami...:(
Cafe twój Oleczek ten przepiękny - a jaki dorosły:)
Andziu cieszę się że Staś ju ż się dobrze czuje a MArysia mam nadzieję naprawdę "tylko" ząbkuje...

Dziewczynki kochane żegnam się z Wami życząc wspaniałej pogody, zdrówka dla wszystkich naszych dzieciaczków, wypoczynku w gronie rodzinnym ....:) będę za Wami tęsknić - tym bardziej że puerwsze 2 tygodnie będę z teściową:( i nie będę się miała do kogo wyżalić;)

Jak dorwę gdzieś neta to się napewno odezwę:zwyrazami_milosci::bye:

http://lilypie.com/pic/090107/ajmb.jpghttp://by.lilypie.com/7tmSp1/.png

http://lilypie.com/pic/090107/HBh0.jpghttp://by.lilypie.com/smghp1/.png

Cześć dziewczyny:)
nie myślałam, że o tej godzinie będę pierwsza...
Magda, Cafe chłopcy śliczni:) najbardziej był nimi Kuba zachwycony:) a Olek ile ząbków:)
Beata miłego wypoczynku:)
Andzia dobrze, że ze Stasiem już lepiej:) a bananowiec wyszedł pyszny:) i dobrze bo wczoraj mieliśmy gości z okazji dzisiejszych imienin Piotra:)
Ja mam całe wielkie wiadro czereśni z działki i muszę coś dzisiaj z nimi zrobić... za chwilę lecę po cukier i będę zaprawiać w słoiki. Miałam jechać do Poznania za bielizną na ślub ale dziś nie bardzo mam czas:/
Popołudniu umówiłam małego do lekarza, żeby go oglądnął i zadecydował coś w sprawie nutramigenu...zobaczymy...

dzien dobry.....
jejku jaka cisza....kobity prosze sie zmobilizowac i meldowac....juz juz

beata jesczcze raz udanych wakacji:36_3_15:
goska wszsytkiego naj naj dla meza,ze tez chce ci sie zaprawiac:o_master:

ja z samego rana wyrzucilam chlopakow z lozek....olek to sam sie wyrzucil oczywscie:hahaha: gorzej bylo z K,ale w koncu dal sie namowic na wstanie i przed 9 urzedy mielismy zalatwione
pozniej sniadanie,ja do garow i sprzatania a K z mlodym dotrzymywali sobie towarzystwa
na razie mam zglowy kuchnie i lazienke.....a gdzie reszta....
na 12.30 do lekarza,bo robilismy olusiowi powtorne badania krwi.....
pozniej umowilam sie z moja siostra na spacer i runde po miescie, wyjezdza dzisiaj wiecorkiem na dwa miesiace do pracy wiec chcemy spedzic troche czasu,wezme olka i pochodzimy
no a na 17 angielski....wiec do wieczora zleci....

ja chce czasowstrzymywacz!!!

Beata udanych wakacji!!! I pomimo obecnosci tesciowej milych pierwszych 2 tygodni :). Robcie mnostwo zdjec i jak tylko bedziesz miala okazje odzywaj sie. Bedziemy tesknic!

Cafe dzisiaj rano wlasnie myslalam o Twoim Olku - czy bedziecie robic powtorne badania, a tu od razu mam odpowiedz :).

Gosia jak jak Ciebie podziwiam za te bananowce, czeresnie itp. :)

no....mam chwilke wiec jestem

a tutaj znow cisza....:(

olus zdrowy ,musialo byc cos wirusowego z powietrza,stad tamte wyniki....
na szczescie te sa ok

bylismy na spacerze ale jest taka duchota ze chodzic sie nie da...a mlody caly zgrzany
w cieniu jest u mnie 29st

magda jak ja bym chciala,zeby K pomyslal czasem o sprzataniu.....sama nie daje rady czasowo wiec wszsytko tak tylkmo ogarniam a az sie prosi o gruntowne wysprzatanie ,ehhhh