Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie
Andzia zdrówka dla Stasia!!
Wszystkiego naj dla Julki!!!
KasioleQ super, że jestes z nami...
Justynka zadroszcze zakupów, ja do h&m amm 100 km :(
Magda oby nie było ospy...ja ostatnia wizyte u kolezanki z dziecmi przyplaclam katarzyskiem marcela
Jeszcze wczoraj byla wieczorem z osmarkanymi dziewczynami na kawe ale odmwoilam...tak wprost powiedziałam, że źle się czuję...nie zamierzam znowu leczyc kataru...i nie pojechać na wesle...
aaa odebralam dzisiaj kiecke od krawcowej i popłakałam się....normalnie taki szajs zrobila, że szok...pod tiul wszyła płocienną podszewkę...do tego tylko do połowy...przymierzylam w domu...tragedia....ta podszewka masakryczna, odbija po dsukienką....za ciężka....u góry zaczęla się pruć...wrocilam do niej a tam córka mowi, że mam wyjechaął na kilka dni!!! Mama pomogla mi spruć to i wszyć ręcznie podszewkę z innego materialu..na szczęście jakoś to wyglada!!!
ja zmykam....

Witam,
nawet nie wiem co pisac, ledwo dycham:Padnięty:
Rano wysłałam K. ze Stachem do nas do przychodni, zeby potweirdzic wczorajsza diagnoze, miałam tez kilka pytan, no i niestety sie potwierdziło:( Dodatkowo dowiedzieliśmy się, ze po szkarlatynie mogą wystąpic powazne powikłania, dlatego najlepiej by było, gdyby młody przelezał dwa tygodnie w łóżku. Chyba nie musze pisac, co to oznacza. Pozwoliłam mu oglądac wszystkie bajki, byleby tylko lezał, ale i tak nie było lekko. Dziś juz nie goraczkował, wiec energia go rozpierała. Za to srasznie boli go gardło, nie chce nic jesc i wszystko go swedzi, drapie się do krwi::(:
A pogoda masakra. Myslałam, ze chociaz popołudniu wyjde z zołzami, nietety duupa.

cafe dużo sił na ten intensywny czas u Was no i sukcesów zawodowych:)
Jak egzamin?

Magda oby to nie ospa!!!

Anielinka ale pechozol, mam nadzieje, ze allegro ustosunkuje sie pozytywnie na Twój wniosek.

Veronica dlatego ja nie cierpie krawcowych. Dobrze, ze juz po gosciach:)

Gosia
ale Kubus ma sen ostatnio, super(oczywiscie ja nic nie mowiłam)

kasioleqq zaglądaj czesto, w miare mozliwosci.

Justynka ja tez jestem za swiatłami cały rok.

Beata
u mnie tez guzy sa wciąż, jak znajde fotke, to Wam pokaze, jak urzadził sie Stachu dwa lata temu na wakacjach, trzy noce przy nim czuwałam, obserwując czy wszystko ok.

Andzia zdrowka dla Stasinka. Okropne musi byc dla niego to uwiezienie w lozku. No, ale skoro musi lezec. JA wiem, ze na pewno przechodzilam tez szkarkatyne, ale nie wiedzialam, ze moga byc powiklania.

Vercia dobrze, ze sukienka uratowana!

Justynka ja tez jestem za swiatlami przez caly rok.

A ja padam z nog. Bylismy na spacerze praiwe 4h i to w takim mega tempie, bo deszcz nas gonil :).
Pogoda dziwna, momentami bardzo zimno, a za chwile tak gorace jak w najbardziej upalne dni.
Dzisiaj nie usypialam mloego przy cycu. Koniec tego dobrego. Zasnal sam w lozeczku, ale siedzialam kolo niego. Ani ja ani P. nie jestesmy gotowi na usypianie go z wychodzeniem z pokoju, bo wtedy placze. Zasnal przy mnie, co prawda walczyl 45 min, ale udalo sie!!!

Cafe ogolnie mega przeceny, ale jak to zwykle bywa to rzeczy, ktorych wczesniej tam nie widzialam. Ale mozna dorwac np. bluzeczki letnie za 10 zl (takie zwykle na ramiaczkach), a dla dzieci czapki, kapelusze, sandalki, spodnie, rampersy. Troche tych rzeczy jest, ale glownie to drobiazgi. Ja najbardziej zadowolona jestem z tych spodni 2w1. Sa mega fajne i tylko 20 zl. No irozmiar cale sczescie wzielam dobry, bo chcialam 80, a okazalo sie, ze 86 jest w sam raz.

w perspektywie mam zamiar podejsc do panstwowych egzminow
na razie to nauka jezyka,jak skoncze wszytkie etapy to zaczne typowo przygotowawczy kurs

zmykam kobitki,jeszcze mialam sie spakowac do na pewno bedziemy nocowac u tesciow ale spakowalam tylko olka a nasze rzeczy wrzuce jutro....po prostu juz nic nie chce mi sie robic

buziaczki mamuski

Witam wieczorowo, a mi tak strasznie chce się spać, że zaraz ide do wyrka....
Andzia oby Stasio wytrzymał te dni w łóżku, no i żeby nie było żadnych nie daj Boże powikłań, a mowła coś lekarka o zarażeniu dziewczyn czy nie?
Magda brawa dla Veronica całe szczęście że kiecka uratowana, a ta krawcowa to jakaś lipiara...
ja też pamiętałam o dniu taty, ale Ł. nie pamiętał o dniu mamy, więc będziemy kwita:)
Cafe brawa za egzamin!!!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witajcie,
u nas noc idzien do bani... mała jest chora, ma gorączkę, katar i pokasłuje:( cała noc nie spałam bo co chwila się budziła z płaczem:( padnięta jestem na maksa...
Magda trzymam kciuki żeby was ospa ominęła...
Veronica na krawcową nie mam słów...
Cafe gratuluję świetnie zdanego egzaminu...
Przepraszam ale więćej nie pamiętam ...
spadam i mam nadzieję, że może dzisiaj trochę pośpię ...

http://lilypie.com/pic/090107/ajmb.jpghttp://by.lilypie.com/7tmSp1/.png

http://lilypie.com/pic/090107/HBh0.jpghttp://by.lilypie.com/smghp1/.png