Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Hej Kobietki:) ja właśnie wróciłam ze spaceru - uciekaliśmy przed deszczem, powiem wam, że kondycja to u mnie nie za ciekawa, szybko nie szliśmy, a ja zdyszana strasznie:/
Andzia - kuruj się Kochana, ja na szczęście tylko raz w ciąży przeziębiona byłam i mam nadzieje że na tym jednym razie poprzestane...
Veronica ja też kciuki trzymam, pisz jak wrócisz co i jak...
A cafe gdzie?? A anet?? Anouk?? Kobietki co z wami??

Jestem, jestem:)
zrobiłam sobie małą przerwę od komputerka, miałam tyle zajęć że nawet nie starczyło czasu żeby tu zajrzeć.
My czujemy sie całkiem dobrze, mała trenuje do następnej edycji "You can dance" - robi taki taniec brzucha że nie mogę wytrzymać ze śmiechu. Zauważyłam też że te ruchy to nie są już typowe kopniaki, tylko "pełzanie" z jednej strony na drugą :)
Wczoraj trafiłam na likwidację sklepu dzieciowego i wpadłam w szał kupowania - wszystkie czapeczki przecenili na 8 zł (a kosztowały ponad 20 i 30 zł) ale mi się micha cieszyła, lubię takie okazje:):):)

http://lilypie.com/pic/081107/gYcb.jpghttp://b1.lilypie.com/Zbxcp1/.png

Hej mamusie!
Od 2 godzin jestem w pracy z czego ostatnio godzine czytalam Wasze posty z ostatnich dni :). Ale wiadomosci!
Ja juz po wstretnej glukozie, chociaz tak naprawde to nie byla taka zla. Myslalam, ze jest gorsza. Troszke gorzej bylo po jej wypiciu, bo po prostu odlecialam :). Ale juz ok. Wynik po wypiciu 132. Dobry jest? Nie mialam norm.

A poza tym to nie mam czasu na nic. Do poniedzialju musimy wyprowadzic sie z mojego "pobabciowego" mieszkania. Zaczyna sie remont, a nasze docelowe mieszkanko ciagle nie jest zrobione :(. Dol na maksa, bo musze wrocic na stare smieci do rodzicow. I nie wiem czy bede mogla z Przemkiem. I tyle pakowania, mam juz dosyc. Od 7 rano do 22 na nogach bez nawet 10 min odpoczynku.

Koniec marudzenia! Ciekawa jestem co jeszcze u Was! Ciekawe jak dzisiaj Veronica ...
Kasioleqq ciagle sie nie odzywa.

CZeść Madziu-pracoholiczko!!!

U nas też wciąż remonty i ja cały czas u mamy ze Stachem siedzę!!!
Niby wszystko się posuwa i idzie zgodnie z planem, ale dla mnie to i tak długo!!!
Byłam tam dzisiaj na chwilkę, zaprowadzić Stasia (bo my remontujemy sobie całą górę u teściów - chyba pisałam) i na widok mojej teściowej stwierdziłąm, że mogę u mamy nawet z 3 dzieci na 1 pokoju mieszkać!!!

A Wy keidy chcecie się wprowadzać?

Hihihih!
Nie ma to jak u mamy, co? Ja tez mialam mozliwosc przeniesc sie na najblizsze 2-3 tyg do tesciow, ale nie ma takiej opcji. Jade do mamy i taty :)

Mam nadzieje, ze za 2 tyg. bedziemy mogli juz tam sprzatac, ale znajac zycie to przeciagnie sie wszystko dluzej. I tak mial byc w koniec w polowie czerwca. A od poniedzialku drugi remont, mojego mieszkanka. Mam juz naprawde dosyc.
A Wy kiedy konczycie?

w nagrode zjadłam obidek w restauracji a teraz w domku wcinam maliny i truskawki :) mniam mniam musze zrekompensować malenstwu yten dzisiejszy stre:)
w szkole była koleżanka z dzidziusiem na obronie urodziła w Wolsztynie miesiąc temu i dziecko dostało sepsy a póxniej zapalenia opon mózgowych aż się popłakałam na jego widok tak mi szkoda było na szczescie teraz wszystko jest ok