Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie kochane:)
ja dzisiaj w pełnymi biegu - strasznie dużo spraw mi się nazbierało i jeszcze dodatkowo jeżdżę z moją mamą po sklepach bo ona wykańcza nowe mieszkanie. I tak co chwila - a to płytki a to podłoga a to drzwi itp. itd. Poza tym udało mi także zaliczyć fryzjera:) a jutro muszę odebrać paszport Izy, umówić się na manicure i pedicure, i jeszcze polatać po sklepach bo muszę sobie jakieś eleganckie buty kupić. A i jeszcze mi się czerwona kiecka zamarzyła ....
Rena mój JAnek też miał uciekające jąderko i teraz jest wszystko OK. U Bartusia też będzie ok. Cieszę się że wyniki ma dobre:)
Gosia nie chce cie dołować ale bols naprawdę się ostatnio zepsuł:(:(
Andzia fotki super i ty wyglądasz świetnie. Jakbyś wogóle dzieci nie rodziła;):)
Magda ja tez bez przerwy pojadam;/
Kasioleq fajnie że z nami jesteś:):)
Cafe szyko się uwinęliście z tym byznesem. Trzeba tam do was wpaść na jakieś zakupy;) ja to mam "rzut beretem" ... hahahhahaha

http://lilypie.com/pic/090107/ajmb.jpghttp://by.lilypie.com/7tmSp1/.png

http://lilypie.com/pic/090107/HBh0.jpghttp://by.lilypie.com/smghp1/.png

Dzień dobry, komu kawy???

Stasiu spał dziś do 7.30, w całej kadencji przedszkolnej nie spał tak dłuuugo. Musze czesciej dostarczac mu takich wrazen:Oczko:

Beata ale szalejesz zakupowo:) Super!!!
Kiedy dokładnie wyjezdzacie?
Justynka to w takim razie baaaardzo młodo wygladasz, myslałm, ze siostra jest rok, góra dwa lata młodsza.
Gosia jak placek? Bo w drodze do przedszkola kupiłam 2 kg truskawek, moze sie skusze:)

Dzień dobry!!!
poproszę kawę:)
u nas pogoda piękna (póki co) świeci słonko i 16 stopni...oby tak do wieczora...
Andzia bardzo fajnie że wypoczęłaś, i ze Stasiu zadowolony, album rewelacja...też mam picassa, ale nie robiłam w nim albumu...acha śliczne nowe avatarki:)
Gosia ja miałam na weselu Sobieskiego, ale co byś nie kupiła to goście i tak wypiją, pokrzywią się przy pierwszych 3 kieliszkach, a póżniej to już pójdzie jak woda:))

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

U nas nocka tragizna, marcel chyba 6 razy wstawal, do tego nauczył się wstawac w łóżeczku, nie wiem kiedy....ale zapalam w nocy lampkę, patrzę a on krzyczy tatatatat i stoi...az przetarlam oczy!!!Maly spryciarz!!!
Pogoda dzisiaj tragiczna, u mnie leje jak cholera! Nie wiem czy zdecyduje się gdzies jechać....
Póki co zabieram sie za prasowanie..

Witam porannie:)
U nas ciepło dzisiaj!!!! Nie wiadomo jak długo, a więc mam zapiar wykorzystać słoneczko:) Kuba słyszę że już się obudził, a spał pół godziny tylko ae zaraz mykniemy na spacer... musze pokupić parę rzeczy...
Andzia placek dobry, tylko mi opadł ale dlatego chyba,że nie za bardzo się do niego przyłożyłam bo już sił na niego nie miałam...:lup: ale placka już nie ma:)

Veronica współczuje deszczu:/
Anielinka ja jakoś tak bardzo tą wódką się nie przejmuje... ja pić nie będę hehhehe co jedyne troszkę żałuję że nad żołądkową się nie zastanowiłam... ale pewnie też by wszystkim nie odpowiadała... w sumie przy takiej ilości osób trzeba pogodzić się z tym, że nie wszystkim się dogodzi...

Anielinka to krzesełko które pokazujesz jest bardzo podobne do naszego:) w sumie to te wszystkie krzesełka są praktycznie takie same tylko ceną się różnią;) Kubie jest w nim bardzo wygodnie:)

Dziewczyny, a macie jakieś elektroniczne nianie? Zastanawiam się czy jakiejś nie zakupić na wesele... nie wiem czy uda mi się kogoś znaleźć do opieki nad małym, a tak mielibyśmy jakąś nienię pod ręką i zawsze mógłby ktoś lecieć do małego... Tylko musi być w miarę dobra, żeby głośna muzyka nie zakłócała jej działania...

Witam!
U mnie poranek jak zwykle: sniadanko, sprzatanie i w koncu moge usiasc :)
Nocka w miare. Wiecej takich poprosze.
Maly w stanie przeddrzemkowym, czyli marudnym. fajny przytulak sie z niego zrobil. jak siedzi kolo mnie i sie bawi to co jakis czas przestaje, wyciaga raczki, przyula sie i za chwile bawi sie dalej :)
No i nauczyl sie dokarmiac psa. jak dostanie cos do pochrupania to zje kawalek, a reszte wsadza psu do pyska. fajnie to wyglada. no, a pies wniebowziety :hahaha:

Andzia super dzien wczoraj mialas. Fajnie, ze troche odsapnelas. Powinni czesciej takie wycieczki Stasiowi urzadzac :)
Fotki rewelacyjne! No,a Ty wygladasz extra!!!

Rena dobrze, ze wyniki Bartka ok! A ze szczuply? To vhyba dobrze! Za chudy przeciez nie jest. Moj kolos wazy prawie 11 i jest co nosic!

Vercia fajny dzien wczoraj mialas! Ale wspolczuje nocki. No i gratki dla Marcelka za wstawanie!!!!

Gosia ale zrobilas mi checi na ciacho z truskawkami!!! A wodka sie nie przejmuj - goscie wypija wszystko :hahaha:

Anielinka my mamy takie krzeselko i jestesmy bardzo zadowoleni:
pasazmamy.pl - Krzesła i stoliki - Krzesełko do karmienia Contempo 2008, Graco

Rano jak zaprowadzałam Stasia, to było tak cieplutko, ze szliśmy w krótkim rękawku, a on dodatkowo w krótkich spodenkach. A teraz jest szaro-buro i leje. I duupa ze spaceru. Normalnie zwariowac mozna.

Gosia ale poszaleliście z tym plackeim.
Veronica brawa dla Marcela za samodzielne wstawanie. teraz sie zacznie.
Anielinka ja mam takie krzesełko, jeszcze po Stasiu Krzesełko ALICE Cosmo 2 !! (25) (653619463) - Aukcje internetowe Allegro, ale tak jak Gosia pisze, one wszystkie sa do siebie bardzo podobne. Przydałoby mi sie jeszcze jedno, ale nie wiem, gdzie je włoże. U mnie i tak mozna sie klaustrofobii nabawic.
Magda ładna wage ma Michał, u Stasia w grupie sa dwie 3,5-latki, które ważą 14 kg.