Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Dobryj wiecier czy jak tam w rosji gawarit;)
Ja produkuje zaproszenia... jutro rano jedziemy do Poznania z zaproszeniami a ja oczywiście wszystko na ostatnią chwilę:lup: założę się, że zawieszki na wódkę będę robić w piątek przed ślubem:lup:
Andzia zazdroszczę pożądku u mnie rozpiernicz i nic nie wskazuje na to żeby miało być inaczej...
Veronica hehehehe niezły numer z tabletkami:hahaha: a teściowa boska!!!
Beata współczuje bólu kręgosłupa!

andzia
My też do tych co dalej mieszkają wysyłaliśmy.
A mace jakies szczególne zyczenia co do prezentów?

No wiesz najbardziej to chcielibyśmy pieniądze... mieszkamy już trochę i siłą rzeczy musieliśmy niektóre rzeczy pokupić boję się, że będzie jak u brata - 5 serwisów obiadowych i pełno pościeli ale się zobaczy:)... a co do prezentów to jakichś specjalnych życzeń nie mam...

A moja mama była na kontroli u lekarza rodzinnego w związku z podejrzeniem tej astmy... ten ją opierniczył i kazał jej zrobić prześwietlenie płuc, a ta panikuje jak małe dziecko i twierdzi, że pewnie ma raka bo jak już prześwietlenie to na pewno coś jest nie tak.... no i panikuje kobita... siebie nakręca i nas wszystkich...

gosiammm
A moja mama była na kontroli u lekarza rodzinnego w związku z podejrzeniem tej astmy... ten ją opierniczył i kazał jej zrobić prześwietlenie płuc, a ta panikuje jak małe dziecko i twierdzi, że pewnie ma raka bo jak już prześwietlenie to na pewno coś jest nie tak.... no i panikuje kobita... siebie nakręca i nas wszystkich...

Na pewno będzie dobrze!!!

andzia

Ale poza tym prezenty były raczej trafione i przemyślane.

ooo to jest moje jedyne życzenie:) bo jak ktoś chce kupić coś na odczepnego to wolę np jedną porządną patelnie niż za taką samą cenę komplet garów... najbardziej mnie przeraża to że niektórzy stawiają na wielkość prezentu a nie na jego jakość...
Nasz znajomy od swojej chrzestnej np dostał komplet pościeli z logo....biedronki:o_noo:

gosiammm
andzia

Ale poza tym prezenty były raczej trafione i przemyślane.

ooo to jest moje jedyne życzenie:) bo jak ktoś chce kupić coś na odczepnego to wolę np jedną porządną patelnie niż za taką samą cenę komplet garów... najbardziej mnie przeraża to że niektórzy stawiają na wielkość prezentu a nie na jego jakość...
Nasz znajomy od swojej chrzestnej np dostał komplet pościeli z logo....biedronki:o_noo:

:sofunny:

Gosia to już nie długo ten wielki dzień:) mam nadzieję, że prezenty będą przemyślane:) a ja w tym wielkim dla Was dniu będę świętować 11 lecie mojego małżeństwa - kurde ale ja stara jestem:o_no:
Co do wakacji to nie moge się doczekać przez ta koszmarną pogodę - jeszcze nie zdążyłam się w tym roku ani razu wygrzać na słońcu. Mam nadzieję, że chociaż tam będzie słońce i nic się w aurze nie poprzestawia... nawet perspektywa 2 tygodni z moją głupią teściową tak mnie nie przeraża - jakoś wytrzymam jak słońce będzie:36_19_3:
Ja po doświadczeniach wakacyjnych z zeszłego roku (2 tyg nad bałtykiem) powiedziałam że nigdy wiecej. Pogodę mieliśmy ładną przez 2 ostatnie dni. A forsy poszło tyle że spokojnie bym pojechała na wycieczkę do ciepłego kraju.
Ide poromansować trochę z mężem bo krzywo na mnie patrzy;)
dobrej nocki kochane:)

http://lilypie.com/pic/090107/ajmb.jpghttp://by.lilypie.com/7tmSp1/.png

http://lilypie.com/pic/090107/HBh0.jpghttp://by.lilypie.com/smghp1/.png

No ja się pożegnałam, ale jeszcze jestem. Jakoś się zebrac nie moge, a rano bede stekac:)

Anielinka tez mam tak zawsze na zakupach, jak chce cos konkretnego, to nic nie ma:(
Beata jeszcze raz powiem, zazdraszczam
A Władysławowo i okolice uwielbiam, byliśmy tam ze Stachem jak miał 13 miesiecy i cały tydzień padał deszcze. Masakra!!!