Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia super, ze dziewczyny tak dokladnie przebadane! Przynjmniej bedziecie wiedziec co i jak i mozecie dzialac!

U nas tez spokoj w samochodzie odkad mlody jezdzi w "duzym" foteliku :). Jeszcze tylko nowy wozek w tym tygodniu i bedzie ok.

A pogody zycze Wam szczecinskiej - przeslam Wam te upaly. Musielismy wrocic z mlodym, bo nie dalo sie wytrzymac.

No, ale od jutra zimno, brrrr!

ehhh skasował mi sie post!! :wściekły:

Andzia trafiliście chyba w końcu na porządna lekarkę::)). fajnie, że zrobiła kompleks badań...a z tym refluksem może cos jest na rzeczy bo mowilaś, że dziewczyny ulewają cały czas....i oby było juz coraz lepiej!!!:36_1_67::36_1_67: Mojej kolezanki tez Anki :lol: blixniaczki dosyc często chorują i też miala problem z oskrzelami jak byly takie malutkie...może warto je zaszczepić we wrzesniu na grype...zawsze jakas ochrona...ja marcela będe szczepić..
Magda ja zażeram truskawki z cukrem, bo tego sezonu jakies wodniaste i mało slodkie...pewnie przez brak słońca ::(:. Pogody pozazdrościć....
Wczoraj podawałam marcelowi schab duszony z fasolką zieloną i ryżem....No i w końcu kupilam kasze jaglaną, a nigdzie nie mogłam dostać....

ja tylko na szybko przeczytalam .....wybaczcie ale jakos brak weny

zycze tylko tobie magda cierpliwosci i podziwiam cie bardzo ,twoja wytralosc :o_master:
andzia mam nadz ze lekarka rozwiala twoje watpliwosci....mam pytanie odnosnie pneumokokow....dlaczego akurat za tydzien a nie po ukonczeniu roczku??
no i spoznione zyczenia dla mezusia
rena witam kochana...i licze na poranne wspolne kawki:36_3_15:

Vercia brawa dla Marcelka za piekne jedzenie i picie!!!
Ale Ty mu fajne dania robisz.

A ja sama w domku, P. na treningu, rodzice byli, ale juz pojechali do domu. Na szczescie mlody juz spi.

Ja sie moge pochwalic, ze moje dziecie wypilo dzisiaj 80ml herbatki z butelki!!! Nareszcie cos sie ruszylo. Moze i zle robie, ze z butelki, ale skoro to mu tak latwo poszlo. A musi pic z czegos zanim nie wroce do pracy, szczegolnie, ze zaraz wakacje i pic trzeba.
Do tego tak sie fajnie rozgadal i powtarza jak mu sie cos latwego mowi :)

vercia brawo dla marcelka....moj glodomor zjada wszsytko...a ostatnio przepada za makaronem....ile on potrafi zjesc to jestem w szoku...to co gotuje na dwa dni zjada w jeden:36_19_1: a kaszke manne np albo owsianke to taaaaaaka wieeeeeeeeelka miche
goska i dla kubulka brawo:brawo:wreszcie cos ruszylo....teraz juz powinno byc lepiej

niestety olus ma nadal katarzysko i cos pokasluje:( wiec jutro lekarz....

A mnie ostatnio moja mama dobiła:/ Ja wspomniałam o drugim dziecku, a ona na mnie wsiadła jak jak wogóle z cukrzycą mogę planować drugie dziecko, zresztą po co mi drugie dziecko, jedno wystarczy, mamy przecież małe mieszkanie (jak dla mnie nasze 50 pare metrów całkowicie wystarczy dla dwójki dzieciaczków) że ona już za stara na wnuki itd. itp. normalnie się poryczałam:(

gosiammm
A mnie ostatnio moja mama dobiła:/ Ja wspomniałam o drugim dziecku, a ona na mnie wsiadła jak jak wogóle z cukrzycą mogę planować drugie dziecko, zresztą po co mi drugie dziecko, jedno wystarczy, mamy przecież małe mieszkanie (jak dla mnie nasze 50 pare metrów całkowicie wystarczy dla dwójki dzieciaczków) że ona już za stara na wnuki itd. itp. normalnie się poryczałam:(

To tak jak ostatnio moja tesciowa. Spytala po co zostawiamy ten pierwszy fotelik samochodowy. Powiedzialam, ze dla drugiego maluszka. A ona od razu czerwona i mowi, ze po co w ta biede pchamy drugiego dzieciaka! My tez mamy mieszkanko pnad 50 m, nie przelewa sie, ale na wszystko starcza, wiec nie za bardzo rozumiem o co chodzi z ta bieda. Dla niej dzieci to bylo koniec zycia - dla nas poczatek.
A dwojka dzieci musi byc i koniec :)