Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć dziewczyny:) i ja się stawiam na postarunku:) Ja jak na razie narzekać nie mogę żadko mi coś dolega, wczoraj mój Piotrek się śmiał że zapomniał że w ciąży jestem bo wogóle nie narzekam...;) ale odpukać bo tu się chwale a za chwile wam będe narzekać że się wszystko zmieniło i dolegliwości i mnie nawiedziły:)

I ja witam z samego rana!!!
Znowu mnie skurcze w nocy łapały w nogach, ale dzisiaj się nie dałam i je trochę przechytrzyłam!!!

Wczoraj się nie żle nagimnastykowałam przy goleniu nóg i innych zabiegach:), a dzisiaj patrze, że i tak niedokładnie:(
Lecę na zakupy, bo muszę w końcu te klapki sobie kupić!!!!!!!!

Hahaha Magda widze, że bez pracy żyć nie możesz;)
Podobno ta glukoza nie jest taka zła, ale to też chyba zależy od kobiety czy lubi słodkie czy nie, bo ona poprostu jest chyba bardzo słodka, słyszałam, że niektóre dodają do tego sok z cytryny...ja nie wiem mnie to omineło bo mi cukrzycy ciężarnych nie chcą wykrywać, jak ja mam swoją własną-prywatną;)

hej dziewczyny właśnie wracam z zakupów u mnie upał tragedia !!! już nawet samochodem ciężko mi jeździć bo w środku jak na patelni a nogami za daleko ehhh jeszcze trocxhe ale powiem wam, że już szybko się męcze i ogólnie czuje się taka zakręcona jakaś w czwartyek idę do doktorka i zapytam go czemu mi tak źle w nocy mnie na boku jaki skurcz złapał coś jak kolka jak się przewracałam na drugi bok i aż się wystraszyłam na szczęście po chwili przeszło tak jakbym za szybko chciała się obkręcić hmmm nie wiem czemu

co do tej glukozy to nie jest taka zła 50 g wypiłam duszkiem ale z 75 g miałam już opory bop jak pani nasypała 75 g do kubeczka yo było to 3/4 kubka a reszta woda czyli tylko 1/ 4 i pani się upierała, że wody nei wolno pić tyle ale i tak musiała mi dolać bo ja powiedziałam, że tego lukru nie wypiję bo nie da się ehh pomarudziła ale dolała :) a jak tylko wyszłam to napiłam się 2 szklanki wody w domu hihii bo 3 godz bez picia po tym świństwie bym nie wytrzymała :)

a w ogóle dziewczyny to w tej przychodni co robiałm pierwsze badanie i wyszło złe to okazało się, że mają zepsuty glukometr bo oni mieli tam taki z apteki paskowy co każdy cukrzyk posiada w domu bo po moim złym wyniku moja mam postanmowiła też zabadać cukier bo lekarz stwierdził, że moża mam też ma zły cukier i nie wie i wiecie co na czczo wyszło jej 80 ale po badaniu na tym glukometrze 190 !!!:Szok: a jak poszła na drugi dzień do szpitala to okazało się, że ma po glukozie tylko 125 !!

a będąc na zakupach kupiłam proszek Jelp do dzdziowych ubranek :) w przyszłym tyg zamierzam pomału zacząć prać wszystkie rzeczy i prasować chodź moja mama uważa, że wystarczy tylko bieliznę wyprać a resztę nie ja uważam, że wszystko, żeby miało taki ładny zapach a nie tekstylny ze sklepu po za tym w sklepie każdy dotykał wszystkiego a wy co o tym sądzicie?