Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć kobitki,
moja pierwsz chwila oddechu dzisiaj...

Cafemoże to tylko taki chwilowy spadek formy, ja tez tak miałam w zeszłym tygodniu...może z czymś przeholowałaś (np. z buszowaniem po lumpeksach:))...trzymam kciuki, żeby było dobrze

Aneta na kiedy Ty masz dokładny termin, bo nie pamiętam??? ale chyba jeszcze wcześniej niż ja? JA mam na 11-go.

Veronicaw sprawie wyniku cukru Ci nie pomogę, bo nie mam pojęcia...

Od poczatku ciąży nie miałam ani razu żadnych "odrzuceń" pokarmowych, a dzisiaj zrobiłąm sobie kawkę i jak się nachyliłam nad kubkiem, to myślałam, że haftnę do środka, masakra, tak mnie odrzuciło!!!

Magdaja w pracy to miałam Parenting i Allegro przez 8 godzin włączone, a teraz tylko jak Stachu pozwoli:)

Cafeja właśnie te hormony miałam na myśli. Będzie dobrze:)

Idę zaraz do kościoła, bo kolega ma ślub i muszę życzonka złożyć. Stacha miałam zabrzć ze sobą, ale przed chwilą zasnął. Dzisiaj jest od 5.30 na nogach, więc nie dziwię się, że padł!!!

A w ogóle to dostaliśmy zaproszenie na ślub na sierpień i dostaniemy jeszcze jedno na wrzesień i na żaden nie pójdziemy:(

Veronica ... dzieki za linki :). Co prawda myslalam o namalowaniu jakiegos obrazka (kolezanka maluje w szpitalach dzieciecych), ale naklejki tez sa fajne. No i jest ich calkiem pokazny wybor!

Andzia ... wlasnie ja tez mam parenting non stop wlaczony. Hhihihi! A w domu bede miala jeszcze wiecej czasu, ja nie mam malucha za ktorym musialabym biegac :). Co prawda mam psa, ktory jest jak male dziecko, ale czasem zdarza mu sie bawic samemu :)

Cześć dziewczyny:)
Dzisiaj to ja was tylko czytam coś mi się pisać nie chce....
Veronica wydaje mi się że wyniki cukru masz bardzo dobre, ale nie wiem dokładnie jakie są normy po badaniu glukozą, ale na moje oko jest ok:)
Cafe biedna Ty...pewnie jakieś hormony, ja to ostatnio się strasznie wzruszam, wystarczy że jakąś niekoniecznie wzruszającą historie przeczytam i płakać mi się chce...co to się dzieje...
Magda też bym chciała włąśnie jakąś postać na ściane do pokoju do małego...ale my jeszcze pokoiku nie robimy, nie damy rady tak wszystko na raz wykjończyć, pokój małemu zrobimy później. Ja myślałam albo o postaci właśnie albo jak już Kuba będzie na świecie to o jakimś dużym jego zdjęciu na ścianie...:)

gosiamm ja wybrałam naklejki na ścianę na tych stronach co podałam są bardzio fajne takie duże kolorowe motyw można wybrać samemu mam już takie naklejki na korytarzu na zielonej ścianie mam czerwone maki i powiem vci że wyglądają fantastycznie kto by do nas nie przyszedł to0 myśli, że sami malowaliśmy :) a dla Oliviera zamierzam pomalować pokój na niebiesko i zamówić naklejki na fidoo taki komplet baranków :) albo lokomotywę