Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

veronicaale to chyba dobrze, że lekarz taki nadgorliwy, chodzi mi o to ph i w ogóle. Gorzej jakby sobie odpuszczał!!!

Magdanależy Ci się ten Twój Czas!!! Zobaczysz, że po 2-3 tygodniach, zapomnisz co to praca:)

A co do lodówki, to bierzemy jednak pod zabudowę, ale jeszcze na 100% nie wiem jaką, zastanawiam się między Gorenje, Whirpoolem i Aristonem, choć prawie wszystkie sa identyczne. No ale cóż, muszę trochę powybrzydzać. Kuba powiedział, że kuchnie zostawia całą na mojej głowie i onb sie w to w ogóle nie wtrąca!

Cafea dziękuję, nie jest najgorzej. Na długie spacery staram się nie wybierać, bo nie chcę znowy przeholować...no chyba że ze Stachem na plac zabaw. Jak patrzę na mój suwaczek, to wierzyć mi się nie chce, że to juz prawie 28 tydzień i że tak mało do końca...

Gosiamy debaty w Praktikerze mamy za sobą:) Wszystko wybrane...tylko ta cholerna kuchnia!!!Niby projekt zaakceptowałam, ale jeszcze codziennie mi sie coś tam przywidzi albo odwidzi!!!Kobieta zmienną jest:)

Dzień dobry dziewczyny:)
Ja już nie śpię od pewnego czasu, tak mam, że wieczorem to już bym mogła o 20 spać a rano nie chce mi się...
Andzia my już większość rzeczy też mamy wybraną: kafelki do łazienki, do kuchni na podłogę, panele też mniej więcej wiemy jakie chcemy mieć, teraz poprostu w lipcu trzeba jechać i kupić...
No widzisz cafe za chwile się okaże że wszystko masz co potrzeba, ja mam większość rzeczy upatrzoną na allegro m.in. dzięki wam patrze i obserwuje co kupujecie oglądam na allegro i jak coś mi się podoba to dodaje do obserwowanych;) potem to tylko zaczne zamawiać, gorzej jak poczta zacznie znów starjkować;)

My też oglądaliśmy na necie sprzęt i faktycznie jest taniej, na pewno Magda trzeba poczytać przed zamówiniem opinie o sklepie jak są ok to chyba nie trzeba się bać...
Rzeczy dla dzidzi takie jak wózek i łóżeczko, też oglądałam na żywo w sklepie, już jesteśmy zdecydowani na modele, a więc też kupimy przez internet.
Patrzyłam chociażby na cene łóżeczka, w sklepie kupie tylko łóżeczko a na allegro za tą samą cene będe miała łóżeczko i materacyk.

Hej dziewczyny!
ja dzisija od 6 na nogach byłam robić badania na ten cholerny cukier całą rękę mi pokłuli ehhh nie lubię tego ale wynik dopiero jutro :( mam andzieję, że będzie dobry bo nie chcę iść do szpitala :)
u mnie pogoda straszna takie ciężkie powietrze, znowu mi słabo i siedze w domku
cafe co do wyprawki to ja tez już chyba wszystko mam tak mi się wydaje przynjamnien wczoraj przyszła ostatnia paczka z ciuszkami aż mi się łezka zakręciła takie to wszystko ładne
gosiamm mebelki tez mam upatrzone w lipcu robie remont pokoju i wtedy je kupię
ale... największy mój dylemat to wózek teraz widziałam fajny ale na mkołach piankowych nie wiem co o nich sądzić? może znacie jakieś opinie bo ja jestem nie przekonana wolałabym pompowane chyba ehhh

Cześć mamuśki, ja sobie na ddobre wypoczywam, ale musiałam w końcu się podnieść z łóżka bo aż mie kości bolą od leżenia. Lekarz dał nam 3 dni a poprawę, bo jak nie, to...............
Myślę że dzisiaj jest trochę lepiej i nawet nie przeszkadza mi że po tych lekach serducho mi wali jak młot i ręce mi się trzęsą :)
Ważne że Lousie kopie i chyba ten luzik w brzuchu jej się spodobał, bo pokazuje naprawdę co potrafi:)
Musi być dobrze.....

Andzia - nie wiem jak z tym rozwarciem, może po jakimś czasie się okaże ale szczerze mówiąc też o tym myślałam....

Veronica - pierwsze słyszę o takich kołach, ja jestem zdecydowana na pompowane bo słyszałam same pozytywne opinie na ich temat - a poza tym - czasem kółka są do wyboru i można sobie zażyczyć pompowane.

http://lilypie.com/pic/081107/gYcb.jpghttp://b1.lilypie.com/Zbxcp1/.png

Cześć dziewczynki:)

Właśnie wróciłam ze Stasiem od koleżanki, która też w ciąży. Nalatałysmy się trochę za naszymi łobuzami i chyba czas na odpoczynek Siostra zabiera Stacha na spacer, więc mam godzinkę dla siebie:)

Wczoraj przyszły kocyki z allegro - śliczne, naprawdę piękne:)

Anetwypoczywaj dużo, a na pewno wszytsko będzie oki:)

Dziewczyny my zamawiamy cały sprzęt u faceta, który robi nam kuchnie, bo on ma umowy s firmami i jest taniej niż na allegro!

Veronicaja też nie słyszałam o takich kołach:(

Może któraś z Was słyszała o kocykach z dralonu? ja zbuszowałam wszystkie sklepy bo chciałam na własne oczy zobaczyć jak ten materiał wygląda, ale nigdzie tych kocyków nie ma :( Tylko w jednym sklepie pani mi powiedziała że to świetny gatunek i świetnie się go użytkuje no a przy tym naczytałam się że zdrowy dla dziecka, co Wy na to?

ŚLICZNE HISZPAŃSKIE KOCYKI BELPLA 30 WZORÓW !!! (384117700) - Aukcje internetowe Allegro

http://lilypie.com/pic/081107/gYcb.jpghttp://b1.lilypie.com/Zbxcp1/.png