Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia zdjęcia poprostu boskie!!! Cala trójca świetna!!! U mnie nawet nie ma TUP TUP:sofunny:
Ostatnio najbardziej jestem zadowolona z lumpeksowych zakupow, bo najcześciej przywożę worek ciuchów głównie H&M i NEXT i wygladają rewelacyjnie jak na uzywane....Ciągle cisnę na G., żeby w środę zostal z małym....pojechalabym na jakieś łupy....
U nas Marcel ma zawiązki zębów na dole 2 i na górze 1 ale nic nie wychodzi:glass: Chciałabym w końcu zobaczyć zęba!!Marcel wazy 8800...
Umyłam podlogi i juz nic mi się nie chce...jutro reszta...znowu mam jutro gościa- koleżankę :).

Andzia chyba żartujesz...ja mam męża pracoholika...Zawsze tak było, żę każdy z nas zajmowal się swoimi sprawami....i jakos tak się utarło...ja zawsze studia w weekendy, praca w tyg. i wiadomo brak czasu na nic...Jakby chcial to mógłby zwolnić obroty ale ja zawsze slysze...wiesz podjazd trzeba zrobić, trzeba płot, trzeba wiatę itd. a na wszystko trzeba kasę...Moja teściowka mi dogryza, ze jestem MATKA POLKA...

Tak na koniecopowiem Ci hostoryjkę...Kiedys G. tak mnie wkurzyl tą swoja praca, amobicjami, że on wcale nie jest pracoholikiem, niby wie kiedy basta...i kiedys w środku nocy obudziłam się i mowię do siebie szeptem: ciekawe za ile by ta corsa poszła a G. się zerwał i krzyczy 3500 i jest twoja!! myslalam, ze padnę i się będę turlać!!! :sofunny::sofunny::sofunny:

DOBRANOC!!!

veronica_20
Tak na koniecopowiem Ci hostoryjkę...Kiedys G. tak mnie wkurzyl tą swoja praca, amobicjami, że on wcale nie jest pracoholikiem, niby wie kiedy basta...i kiedys w środku nocy obudziłam się i mowię do siebie szeptem: ciekawe za ile by ta corsa poszła a G. się zerwał i krzyczy 3500 i jest twoja!! myslalam, ze padnę i się będę turlać!!! :sofunny::sofunny::sofunny:

DOBRANOC!!!

:sofunny::sofunny::sofunny:
Dobre:)
Mój też potrafi przez sen o kabelkach i prądach mówic:Oczko:

veronica_20

DOBRANOC!!!

:sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

dzien dobry

magda super,ze pani doktor rozwiala wasze watpliwosci...... a powiedz jaka masc wam przepisala?olkowa buzka strasznie sucha.....na pewno od sliny bo przeciez wiecznie caaaaaaly mokry.....a po nocy jest dobrze....
vercia....i moj K gada cos czasem w nocy o pracy.....:hahaha::hahaha::hahaha: to kiedy bedzie agatka?:hahaha:
andzia dzieciaki suuuuuuuuuper.....jak patrze na takie obrazki to od razu chce rodzenstwo dla olka i jestem jesczcze bardziej przekonana,do naszej decyzji o fasolinie....