Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

A my dziś wybraliśmy się na zakupy...ale niestety wielka d*** z zakupów bo Amelka strasznie marudziała, więc nadal sobie nic nie kupiłam:(
ja też jestem padnięta, chyba tak powietrze na mnie działa, bo przez pól dnia na dworze, a jutro ma być ponoć jeszcze cieplej, no i akurat Ł. ma wolne :36_7_8::36_7_8:
Andzia Stasiu jak zwykle mnie rozbroił swoim tekstem :sofunny: a przy okazji gratulacje za III miejsce w konkursie :brawo::brawo:
Justynko współczuje tych nocnych zmian, ja na wieczór to jestem taka padnięta że mi się pod prysznic nie chce iść a co dopiero do pracy:))
a co do bolącego kręgosłupa to mi tak samo napier... ostatnio mnie tak właśnie w ciąży bolał...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witamy sobotnio!!!!
My juz dawno na nogach...
Stawiam kawkę:kawa::kawa::kawa::kawa: :oczko:
G. wrócił w nocy, prezenty śliczne i mały zalapal się na 2 kurtałki:taniec1: ale niesttey nocke spędzilam na podłodze w drugim pokoju, spalam na materacu bo G. tak chrapał, ze nas co chwilę budził hiihihihihiihihi
Wstawiłam anwet pranko i obiad....xsmierxsm dxisiaj wczesniej skoczyć na spacerek :),

a wlasnie mialam zostawic wam kawke:)
vercia mnie ubiegla:)
no to G sie postaral:brawo:

zapomnialam pogratulpwac staskowi:brawo:

a my szykujemy sie ....K pojechal jeszcze na chwile,bo przyjezdza rzeczoznawaca wycenic straty w aucie po wypadku ale mamy juz nowe auto wiec K koniecznie chce wyprobowac w trasie:) a my wykorzystamy:)
pogoda znow zapowiada sie letnia....ja juz nie wiem jak mam olka ubierac....przeciez wczoraj to bylo lato....

I ja witam sobotnio:) u nas wieczór i nocka nie zaciekawa... mały obudził się po 21 i płakał do 23:( dostał nurofen i viburcol i one chyba zupełnie na niego nie podziałały... nie wiem co mu było....:( w nocy ledwo zgubił smoczka to się wybudzał... dzisiaj ma lekki katarek... mam nadzieję, że się ode mnie nie zaraził...
Veronica super, że G. już wrócił i że trafił w Twój gust z prezentami:)

witam i częstuje sie kawka
wczoraj nie mialam sily pisac z wami (chociaz wszystko przeczytalam :D), po pracy poszlam od razu na spacerek, potem do domku na butelke, mialam sprzatac i myc okna ale nie chcialo mi sie i dalej poszlam pochodzic, maly byl tak wymeczony, ze padl bez wieczornej butli, dzisiaj wstal o 6 a teraz znow spi, wiec zabieram sie za ogarniecie domku
czytalam ze umawiacie sie na spotkanie,Andzia dzieki ze pamietalas o mnie, ale ze mna chyba nie wypali, zreszta po co wam stara baba
zycze wszystkim milo spedzonej soboty, pogaduszek, wyjazdow

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

Rena ale wypalilas z ta stara baba! No zesz! Szkoda, ze Cie nie bedzie :(((

Andzia witaj w klubie. ja tez dzisiaj od rana do wieczora samiutenka. Tyle, ze Ty masz jesczez wszystko razy 3.
P. na mecz pojechal i bedzie pozno wieczorem, bo to 250 km od Szczecina. I jak na zlosc moi rodzice dzisiaj pracuja.

Gosia zdrowka i fajnych ploteczek!

Vercia rewelacja, ze G. trafil w twoj gust. A najwazniejsze, ze jest z Wami w domciu :)

Cafe milgo testowania autka :)

No, a u nas nocka do dupy tradycyjnie. Od 3 do 4 walczylismy z zapchanym nochalem. Zaraz ogarne chate, mlody moze przysnie i lecimy na spacer. Durna nawet nie wiedzialam, ze nie mam daleko do fajnego parku :lup::lup::lup: Musze co prawda isc przy ulicy jakies 15 min, ale potem jestem w ogromniastym parczysku. W razie czego tam nakarmie malego. Polazimy ile sie da :)

Pusciutko tutaj. Wszystkie mamusie spaceruja :) I bardzo dobrze. Trzeba korzystac z takiej pieknej pogody!
My bylismy ponad 3 h na spacerze i jestem ledwo zywa. Bylo tak pieknie. A ludzi jak w hipermarkecie :)

Michał po spacerku zjadl caly sloiczek obiadku! Pierwszy raz :)

Mialam isc sie jeszcze przejsc, ale juz nie mam sily. Oby do 19, zeby polozyc malego, a potem tylko czekanie na P.

Buziaki!

a my juz w domku...
bylismy jednak we wroclawiu....bylo suuuper
olus grzeczny,pogoda swietna....
kupilismy malemu pare ciuszkow w h&m(dostal troche pieniedzy na chrzciny wiec czesc wydalismy a reszta na konto:) ),chcialam glownie kurtke i byla ostatnia....szczescie....zrobie pozniej fotke to sie pochwale:)
pospacerowalismy po rynku....wypilismy kaweczke i do domku....uwielbiam takie wypady:yuppi: