Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

dzien dobry,dzien dobry.....jak tam po weekendzie?
my dzis kilka spraw w miescie mamy,w urzedzie stanu cywilnego....chcemy zorientowac sie jakie dokumenty sa potrzebne,by dac dziecku nazwisko ojca....chcemy zalatwic to teraz,przed porodem,zeby miec z glowy .....a poza tym?jakos srednio z moim samopoczuciem....wieczorem jakos mnie wzielo i do dzis trzyma....sama nie wiem.....smutno jakos bez powodu.....czasem i tak bywa

dziekuje gosiammmm.....musi mi przejsc i koniec kropka....zdarzaja mi sie takie gorsze chwile ale mysle ,ze to zupelnie normalne....
co do nocy to kochana nie jestes sama....ja tez maszeruje do kibelka a pozniej juz nie moge zasnac....juz mam sposob.....nie pije wieczorem....i dzieki temu odwiedzam kibelem tylko 2 razy,czasem 3....

Dzień dobry kobitki :)) widze ze nie tylko ja mam dołka .. cały weeken struta byłam tym cukrem i buczałam staremu ...jeszcze w sobote robiliśmy porzadki z przestawianiem mebli (trza wic gnizdo ;) ) i maż postawił na korytarz szafke .. na która to jak sie sciemniło wpiermanodliłam sie tak ze w 4 miejscach diury w nodze ..i zas znów ryczałam ... tak wiec mój weekend krwawo - łzawy ...zaraz maszeruje do poradni ..pewnie po insuline ... Gosiamm ale moze po urodzeniu bedzie aniłołecek :)) Magda toc Ty szczuplutka kobitka co tu zrzucac chcesz , nawet w ciązy niezła laska z Ciebie a do ślubu to ho ho ... przy maluszku i areobik i siłownia to pikuś :))) Pozdrówka mamuśki :)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Witam wszystkie brzuszki :)
pogoda dzisiaj straszna u mnie cały czas pada i też mam doła jeszce musze jechać i dostarczyć zwolnienie do pracy a popołudniu do lekarza wyjaśnić wynik badania :( Od rana chodzę jak zaspana królewna i mój mały też taki "zaspany" mam nadzieję, że wszytko u niego ok do usłyszenia :Uśmiech:

no i wpdłam na moment Wam pobeczec na ramieniu .. własnie zebrałąm rzeczy i ide do szpitala ... tak czułam ze z tymi cukrami będą przeboje :(( dieta nie wystarcza , bedzie insulina i szpital :( (*&(^%^$^#%#$@$#^%* mać !!! choć z jednej strony sie ciesze ze tego nie bagatelizują i pomogą mojej dzidzi ..ale z 2 -j strony ...kufa .. do poklikania niebawem ..pozdrówka kofane

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Magda_79 gratuluje daty ślubu, my mamy 15.08.09, a więc tydzień i jeden dzień później;) też mam nadzieje, że do tego czasu wszystko zrzuce co będe miała w nadmiarze;)
Anouk trzymaj się w tym szpitalu i nie daj się im, jeżeli będą chcieli dać ci insuline, to pewnie szybko pojmiesz co i jak i wypuszczą Cię do domku...
U nas też dzisiaj pogoda nieciekawa, ja już nie wiem w co mam się ubierać, bo zaopatrzyłam się raczej w ubranie letnie i teraz jak zimno to ciężko mi coś wykombinować do ubrania:/ W domu to jeszcze siedze w czym popadnie ale gorzej jak mam wyjść do ludzi;)

A ja myślałam że to coś dziwnego mieć doła w ciąży kiedy czeka się na coś pięknego... ale mnie też dopadło i nawet zaczęłam czytać o depresji w ciąży - ale szybko dałam sobie z tym spokój. W końcu jesteśmy tylko ludźmi a na dodatek wszystko przeżywamy podwójnie (albo jak Andzia - potrójnie).

Ja dzisiaj na pocieszenie odebrałam przesyłkę - rożek i komplet pościeli dla niuni - i aż mi się łezka w oku zakręciła że jeszcze tylko kilka tygodni.....

http://lilypie.com/pic/081107/gYcb.jpghttp://b1.lilypie.com/Zbxcp1/.png

Anouk trzymaj się kochana!!!
Tak jak mówisz, dobrze, że tego nie bagatelizują!!!

Cafe zazdroszczę Ci tych lumpów, naprawdę!!! Ja kupiłam śpiworki za 65 zł!!!

A co do nazwiska, to my też to chyba dopiero po urodzeniu załatwialiśmy. Tylko w szpitalu durnoty wszędzie wp[isywały małemu moje nazwisko!!! Nawet w książeczce zdrowia!!!

Aneta jak zakupy??? Zadowolona?

Ja w czwartek kupiłam kocyki i pieluszki i też juz się nie mogę doczekać, aż przyjdą!!!

Wczoraj Stasiu był z dziadkami w terenie, a ja zrobiłąm dokładny przegląd tego wszystkiego co mam po nim!!!
Skarpet pod dostatkiem:)
Ciuszków tych malutkich tez trochę, a te większe, to już takie typowo chłopięce!!!
Ale cos tam wybierzemy:)

no wiemwiem andzia....dlatego myslalam,ze mozna pozalatwac wczesniej.....bo pozniej sa dwa tygodnie....a nidgy w sumie nie wiadomo.....no ale nie mam na to wplywu
co do lumpow....tak jak juz pisalam kiedys....mozna trafic na naprawde perelki....dzis ten spiworek,kiedys kupilam taki kombinezon na zime....bardzo fajny .....kolo 10zl dalam.....dobrze,ze sa te lumpeksy:)