Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia gratuluje udanego zakupu. My dziś z ikei przyjechaliśmy z niczym, w ikei remont i trudno się połapać, za to buty sobie kupiłam:)
Jestem padnięta dzisiaj trasznie w nocy prawie nie spałam:/ a o 6 musiałam wstać...buuu
Andzia ja tam wierze że wasze dziewczynki będą grzeczne, a jak nie to pewnie Stasiu jako starszy brat je utemperuje;)

Gosiamm ja tez sobie kupiłam klapki:)
Straszny problem miałam, bo chciałam zabudowane japonki, żeby tych opuchniętych nóg nie było widać. Nałaził sie ten mój biedny mężelek za mną!!!

A IKEE chyba powiększają. Mam nadzieję, że sprawnie im to pójdzie, bo mamy kilka mebli stamtąd wybranych do naszych remontów!!!

Tak Andzia ikee powiększają i sama jestem ciekawa kiedy skończą, ale jak masz konkretne meble już wybrane to z kupnem nie powinno być problemu.
Ja z opuchniętymi stopami jak na razie nie mam problemu, czasami tylko są spuchnięte, ale to raczej wieczorem jak byłam np cały dzień na nogach. Ja musiałam sobie kupić jakieś takie buty, które mogłabym ubrać na obrone pracy, czy na ślub cywilny i kupiłam:) są niziutkie i wygodne jeżeli nogi nie spuchną to będą w sam raz a w razie czego wynosze za rok:)

Andzia z sukienkami to szkoda gadać, chyba mi piersi za bardzo w ciąży urosły bo jak przymierzam sukienkę to w brzuchu się mieszcze gorzej z piersiami:/ tutaj koło mnie jest takie duży sklep z różnymi sukienkami i jeszcze tutaj pójde, a jak nic nie dostanę to idę do jakiegoś sklepu ciążowego,stwierdziłam dzisiaj że jak nie sukienka to kupie spódniczke lub spodnie i bluzke. Ehhh chciałabym jakoś wyglądać ale co zrobić jak brzuch duży, a do tego cyce jak donice:Kiepsko::Smutny:

witam w niedziele:)
dzis pospalismy prawie do 8.....pierwszy raz od nie wiem kiedy....ale to dlatego,ze bylismy wieczorem w kinie i przyjechalismy przed polnoca....moj krzys stwierdzil,ze musimy jesczcze sobie ''porandkowac''poki olek w brzuchu....nie,ze olus nas ograniczy.....bo do tego nie chcemu dopuscic no ale zdajemy sobie sprawe,ze nie bedzie juz tak beztrosko.....wiec zaliczylismy wieczornu seans a co dzis to jesczcze pomyslimy
no wlasnie dziewczyny.....co z ta wasza ikea.....tez bylismy .....i nawet materialow nie ma....a w sumie po nie pojechalismy.....panie powiedziala,ze we wrzesniu...moze w sieprniu???
chyba zjemy sobie z olkiem ciacha owsiane jak zawsze ostatnio.....taki mam na nie apetyt:)

Hej dziewczyny:)
No w ikei porażka, teraz to tylko czekać aż te remonty się skończą, bo ja to tam się połapać za bardzo nie mogę:/
Ja za chwile uciekam na zajęcia, zachciało mi się studiować dwie specjalizacje dziennie i zaocznie a teraz narzekam, bo moje dzienne już się skończyły a na zaoczne chodzić trzeba, ale dziś ostatni dzień ostatniego zjazdu i za tydzień tylko seminarium...
Trzymajcie się kobietki...buziaki

anet
Kurcze, gdzieś mi suwaczek wcięło:Smutny:

Mi też:Smutny:

Witam niedzielnie!!! niewyspana jak zwykle, bo Stachu szalał!!!
My byliśmy tydzień temu w Ikei, to jeszcze wszystko było na swoim miejscu, ale wisiały info, że będą remontować. A my musimy jechac tam po meble do pokoju i do łazienki, bo mamy już od dawna upatrzone!!! Mam nadzieję, że nie będzie problemu...

Cafe ja ostatni raz w konie byłam na Dzień Kobiet na Lejdis i 3 razy musiałam wychodzić z seansu do toalety:Niewiniątko:

Gosiamm podziwiam Cię. Nie wiem czy mi by sie tak chciało:Spoko: