Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda_79
cafe82 ja tez nie potrzebuje zwolnienia z jakiegos dramatycznego powodu. Po prostu nie daje rady wysiedziec przy kompie 8 godzin. Kiedys tez mowilam, ze to przesada z tym zwolnieniami, ale teraz... Boli mnie kregoslup, a o tej godzinie powoli przestaje kontaktowac - cyferki mi skacza przed oczami. I ciesze sie, ze pojde na zwolnienie :)

Magda je strasznie nie chciałam iść na zwolnienie, ale teraz nie wyobrażam sobie, że miałabym wrócić do pracy!!!
Zresztą mój szef, który sam stracił trójkę dzieci i ma adoptowaną córkę, sam wygania kobiety, bo boi się, że coś by się mogło stać.
Ale z drugiej strony 8 h przed kompem było dla mnie mniej męczące niż 8 h z moją szarańczą:Psoty:

Moje dziewczyny też będą grzeczne...MUSZą BYć!!!!
Bo jak się wdadzą w starszego brata, to mama chyba w wariatkowie wyląduje:Histeria::Histeria::Histeria:

cafe82
andzia....kupiliscie ten wozek??

Cafe, Kuba był oglądac ten wózek i twierzdi, że super, ale wiadomo jak to z facetami:Psoty: W sobotę jedziemy razem i jeżeli wszytsko będzie ok, to kupujemy:Uśmiech:

Witam was dziewczyny!!! :) Widze, że się już od rana rozgadałyście. Ja dzisiaj poddałam się przyjemności kupowania ubranek różnych. Widzę, że wiekszość z was też się dobrze zaopatruje. Mam tylko pytanie do wszystkich mam wrześniowych : ile kupujecie tych ubranek? np. w jednym rozmiarze 3 x body, śpiochy itp. W ogóle czy kupujecie w większych rozmiarach też czy tylko te najmniejsze na sam początewk?

dzien dobry :) a ja znow dzien zaczynam i co......mdłosci!.....sama nie wiem.....przez peirwszsy trymestr i polowe drugiego mialam tak samo....czyzby nawrót??
a wy jak tam kobietki.....od dzisiaj ma byc chlodniej,odpoczniemy od upalow....
martusia....lumpeksow jest kilka....skandynawski(jest tez w kaliszu)...przy targu tez mozna wyszukac cos ciekawego.....a moim lekarzem jest dr szczublewski

Witam mamuśki,
a ja się znowu nie wyspałam:( Więc nawet nie wiem, czy zdążyło mi się coś przyśnić:(
Jadę w piątek do mojej przyjaciółki (która też jest w ciąży) na ciążowe pogaduchy i odespać troszkę:)
A Stachu zostanie z babcią:)

Ja mdłości nie miałam ani razu, więc nie wiem co poradzić.
Ja mam dylemat z łóżeczkiem, czy dokupić drugie, czy na początek wyspią się w jednym...nie wiem...