Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

witam sie wieczornie, no ja dzisiaj troszke ogarnelam mieszkanie, tez sie zastanawiam jak to bedzie jak olek podrosnie to chyba wogole juz mieszkania nie poznam, a tylko we dwojke jestesmy a brudzi sie strasznie....
oleczek jakis taki markotny chyba jednak te zeby.....mielismy dzisiaj jechac na basen ale maly cos pokaslywal w nocy wiec zrezygnowalismy a ten maly lobuz w dzien nie kaszlal wogole.....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

A ja z motorkiem w tyłku posprzatalam lazienke i zmyłam podłogi, na jutro tylko został pokoj dzieciakow i hol, takze weekend mam wolny i nie sprzatam:)
A i jeszcze zrobiłam sałatke grecka i otworzyłam winko, bo mój mężulek miał być ponad godzinę temu!!!!
Sama zjem i wypije!!!
CHoć wiem, ze to nie jego wina, taka praca, to i tak jestem zła:(

Justynka Oluś super:)
rena ja przy trojce dzieci to mam wciaz taki syf, ze obłęd:lup:
anielinka Amelka musi być laska, a nie grubasek:)

Justynka Oleczek super!!
Anet twoja Lucy rewelacja, ach te wloski....
u nas normalnie dzisiaj jest maskra po całości. Marcelowi spuchło dziąsło. Ledwo zasnął i obudzil sie z mega rykiem. Później zasnąl znowu na moich rękach i znowu wstał z meeega rykiem. Temp. nie ma, kataru juz też więc nic tylko ząb :glass:Jak tak ma wyglądac cala noc to ja dziękuję! A w domu meksyk nic nie zrobione :( dopiero wrzuciłam zmywarę i pieluchy do prania. A G. gdzies pojechał i nie ma zasięgu:nerw:
Mowię szybko DOBRANOC i zmykam wyparzyć jeszcze butle i spać!