Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Hej dziewczynki
Zośka dziękuje za życzenia i obiecuje ładnie wracać do zdrowia;)
Beatko u mnie robienie głupa skutkuje przy inhalacji ale na czyszczenie noska nie skutkuje nic;( Co do pierdzenia to siedziałam z małą ostatnio w poczekalni u lekarza a ona takie fajerwerki sadziła, że aż mi się głupio zrobiło i powiedziałam, ze to nie ja;) A w kościele podczas chrzcin to Prosiak myślał, że mu ręka odpadnie od tych wibracji;)
magda moje małe też wyrosło z kombinezonów i jestem wściekła, bo kupiłam jej naprawdę ślicznego króliczka a teraz nawet nogi w niego nie wsadzi. Dlatego kupiłam ostatnio na allegro Śpiworek zimowy rozmiar 80 od BAJ (498860301) - Aukcje internetowe Allegro bo miałam dość wpychania nóżek w przyciasne nogawki. A ten jest super! Do chrztu teściowie kupili polarowy biały komplecik (zdjęcie poniżej;), pod spód bardzo grubo ją ubrałam i miała ciepłe łapki więc nie zmarzła. No niestety, pewnie każda z nas chciałaby swoje kochanie wystroić jak najpiękniej ale pora roku nie służy:( A nie ma sensu kupować jednorazówek.
Ostatnio widziałyśmy z teściową w H&M świetne pajacyki- spidermany i supermany (aż żałowałyśmy, że nie ma takich w rozmiarze naszych mężów, czyli na 192 cm;). Był też pajacyk w rozmiarze 52, czarny w białe trupie czachy- ale byłby odlot, gdyby dało się to pielęgniarce, żeby dziecko ubrała po urodzeniu;)))
Andziu powodzenia na aukcji;)

http://www.suwaczek.pl/cache/7dd702d99e.png
http://s2.pierwszezabki.pl/017/0174999f0.png?4853

Andzia superr!! ja własnie wystawilam kilka rzeczy na allegro oby sie sprzedalo!! a zakupy takie sobie, żadnych konkretów...wiadomo mały do ammy,póxniej biegiem na miasto, bank, opłaty i kupowanie jedzenia ech...sobie nic nie kupuję bo zamierzam schudnąć...a szafa pelna nauczycielskich surdutów :wymiotuje: więc nie mam w czym chodzić bo marynarka plus wysokie obcasy odpada :( w domu najlepiej w dresie :)

nie mam sił idę spać...dobranoc

Dzień dobry:)

Ja muszę Kubie unormować jakoś drzemki w ciągu dnia itd. tylko nie wiem czy się uda... Dzisiaj od 6 na nogach... no niby narzekać nie mogę bo on śpi od 19 a więc w sumie 11 godzin...
Teraz siedzi w spacerówce...ucieszony że od rana jakieś nowe wrażenia:)
Andzia dziękuje zdrówko lepiej...o wiele... ten antybiotyk w jakiejś chyba końskiej dawce biorę, że pomógł tak szybko...
Magda ja wczoraj też przeglądałam allegro za jakimś ubrankiem na chrzest, bo pewnie w lutym jakoś zrobimy...ale nic nie ma...
Wczoraj też rozglądałam się za zaproszeniami na nasz ślub...z małym tak szybko czas leci i stwierdziliśmy że trzeba powoli brać się za przygotowania...w każdym miesiącu coś się kupi, żeby tak po kieszeni nie odczuć... stwierdziłam, że zaproszenie zrobię sama tylko materiały kupię...

witam z kawusią!! ja tez jestem od 6 na nogach...Marcel ostatnio stał się strasznym żarlokiem...je o 18 póxniej o 24 ai o 6rano...nie wiem jak go tego oduczyć...a wczesniej przesypiał cala noc do rana bez karmienia...może będzie lepiej jak zacznie jesc inne posiłki zupki itp... bo kleik zżera bez zbytnich wrażen i wstaje za 4 godziny tak samo glodny...

I ja sie witam!!!

Nie pojechalismy do Poznania, bo dziewczyny kaszla i jakos wolalam ich nie zostawiac na caly dzien:(
Przykro mi troche, ale co zrobic...
K. mial niby jechac sam ze Stachem do tego kina, ale mody zgodzil sie bez oporu, zeby to przelozyc na za tydzien...
A teraz mm lenia i nic mi sie nie chce, a ze zostalismy w domu, to musze jakis obiad wysmyczyc...