Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

no sprawdzaja sie i jestem z nich zadowolona...wieczorem wrzucam pranie do rana schna na kaloryferze i nie trzeba wydawac kasy na pampersy..nawet jak nie będe miala dzidzi to G. stwierdził, ze takie frotki sie w domu przydzadzą :oczko: ale zamierzam jeszcze jedna dzidzię mieć...bardzo bym chciala dziewczynkę, żeby byla parka no ale zobaczymy....tak wrózyły mi dziewczyny kiedyś na parkę ale nie wiem ile w tym prawdy..u was sie sprawdza ta wrózba z obrączki????

wczoraj wyczytałam, że u kobiet z Pcos , laparoskopia daje tylko czasowe efekty, więc pewnie im szybciej sie postaram o dzidzie tym bedzie lepiej dla mnie...skonsultuje to z lekarzem w styczniu...

i znowu się obżeram oczywiście słodyczami :( cycki mam jak bomby atomowe...bruch mnie boli..pewnie jutro okres dostane :(

cafe u mnie teściowa stara jak świat...zreszta G. ma 39 lat a teściu córke z drugą żoną w moim wieku :36_11_13: dobrze, ze moja mama jakas rozgarnięta jest przynajmniej :oczko:

Witajcie!!!

Wszystkiego naj dla Kacperka i Bartusia!!!!
:I love you1:

A my właśnie wrocilyśmy ze spacerku, Amelka jeszcze śpi, a ja wzielam się za obiad.

Nocka oczywiście udana, tylko ta mała cwaniarka nie można jej uspać na wieczór, wczoraj tak kombinowaliśmy naróżne sposoby i udało się dopiero po 23 jej zasnąć- uuffff cięzko było.

Mam takie pytanie, czy waszym dzieciaczkom zmienił się już kolor oczu?, bo moja ma nadal niebieskie takie jak po urodzeniu, bo ja mam brązowe, a Ł ma zielone i niewiem czy juz jej zostaną te niebieskie...

Gosiammm super ze juz masz choinke, ja ubieram w sobote, ale niestety sztuczną...

Andzia zazdroszcze ci tej tabliczki czekolady, ja mam pełen barek słodyczy, bo Ł dostal paczke z pracy, a ja biedna nie moge jeść, z jednej strony to dobrze, bo w boczki ie pujdzie, a z drugiej to zawse na poprawe humoru lubiłam coś słodkiego przekąsić...

Cafe Oluś przesłodki...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

no moje dziecko dzisiaj mnie tak cwiczy ze w koncu sie zebralam i zamowilam nosidelko bo mi rece juz opadaja....
zrobila mtylko zupke na obiad i ide strajkowac....
dzisiaj tesciom zepsul sie samochod wiec pewnie jutro bede uziemiona bo tesciowa ma do lekarza wiec bede musiala autko moje odstapic no chyba ze ja bede sie gorzej czuc wiec sama bede musiala jechac do lekarza....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

A my po dluuugasnym spacerku!!!

Klotnia z K. i sprawa tesciowej poszla w zapomnienie, bo pojawily sie now eproblemy!!!
K. dzwonil po wizycie u laryngologa-pierwszy wolny termin na migdala jest dopiero na maja:lup:
Uruchomilismy juz wszystkie znajomosci i moze uda sie wcisnac go wczesniej.

Po drodze odebral wypis Stacha ze szpitala i na wypisie jest obustronne zapalenie pluci Atopowe Zapalenie Skory...mam k...dosc!!!
Pytanie, czy to zapaleni pluc jest rzeczywiscie, czy to kolejna sciema o ktorej mowil lekarz!!!

Na 18-ta jade z nim do pediatry!!!
Tydzien bez lekarza to tydzien stracony:glass::glass::glass:

ja się melduje po spacerku...zimno jak cholera....odebralam buty od szewca..masakra..jestem wściekła:36_2_31::36_2_31::36_2_31:brązowe buty zszył czarna nitką po środku buta!!!wiecie jak to wygladą//nie musze mówić chyba, bo strasznie!!!
Andzia ta nasza słuzba zdrowia to masakra!!ja jeszcze nie odebrałam wypisu ze szpitala Marcela bo byłam3 razy po niego a pani pielegniarka cąły czas mnie zbywala, ze nie mapani dr, która go przyjmowala....
w domu mam mega syyf...na pocieszenie kupilam sobie kurczaka z rożna i jem teraz kurczaka, popijam kawą i zagryzam knoopersami....

Gosiamm mi ani na spacerze ani w nocy nie przecieka nic...ja jak kupilam Bumbenius V3 to przy każdej pieluszce była wkladka frotowa jedna taka gruba i druga ciensza i na noc i an spacer daję te dwie do środka...a środek tej pieluchy jest z mikrofibry, która nawet jak porzadnie nasika to jest tylko lekko wilgotna w dotyku....

Gosiamm i przyszła chusta hamalu....niby prosta w zakładaniu a ja 2 godz z Marcelkiem latałam po przewijaku...i tak niew iem czy dobrze ją zalozylam bo malemu wystawaly do połowy nogi!!!nosi się fajnie, malemu też się podobalo bo bo 5 minutach zasnąl...

My też po długaśnym spacerku prawie 3-godzinnym... mały jeszcze śpi a ja gotowa z mlekiem czekam...
Andzia no służba zdrowa jest jaka jest...szkoda słów...trzymaj się... a tak sobie dzisiaj o tobie myślałam że ty to się chyba na jakąś epidemie bliźniąt załapałaś...dzisiaj mineły mnie na spacerze z cztery wózki z bliźniakami... a nie mieszkam przecież w jakimś dużym mieście...

my jestesmy i po spacerku i po zakupach. pierwszy raz Bartek był w wiekszym sklepie, balam sie ale nawey grzeczny byl i teraz od razu pojadl i spi.zakupy niestety jedzeniowe.
Anielinka BArtkowi narazie oczy zrobily sie jasniejsze, jak sie urodzil to mial prawie czarne
Andzia powiem krotko bardzo ci wspolczuje i trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

Gosiamm dzięki za podsunięcie pomyslu z you tube, wlasnie zobaczylam filmiki z tymi chustami i prawidlowo zapakowałam Marcelka do chusty...wczęśniej się darł przy każdej próbie manipulowania nim ....na dowod wrzucam fotke do galerii ...wspaniałe jest to, że własnie zasnął a ja piszę sobie na komputerze a on czujue sie tam w środku jakby tam był od zawsze....super...choc 2 godz. temu chciałam wyrzucic ja przez okno!!!