Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystkiego najlepszego dla Kacperka i Bartusia:36_3_16::flower2::36_27_5:

My wstaliśmy o 8:30:) przerwa nam mleczko była o 5...
Hehehehe rena widzisz tak dawno na zakupach nie byłam, że nie wiedziałam że powymieniano lustra w przymierzalniach...
Ogólnie jestem zakręcona... u taty w samochodzie zostawiłam portfel, komórkę... normalnie armagedon....

Poklocilam sie rano z K.
Oczywiscie poszlo lownie o jego matke!!!
Przez ta kobiete kiedys kurna osiwieje!!!
Jak zapomnimy zakluiczyc drzwi na klucz, to wchodzi do nas kurna jak do siebie i sie panoszy.
I wczoraj przylazla, przed 23!!!!!!!!!!!!

Justynka mozesz brac Tantum Verde, na gardlo super!!!

Zmykam karmic glodomory!!!

wszystkiiego najlepszego dla Bartusia i Kacperka!!

u mnie G. robi podchody...niby chlebek podtzucil i bulki na sniadanie...ale i tak nie odpuszcze...póki nie zrozumie!

Andzia teściówka niezla!! u mnie teściu tez nie poka, przyłazi rano w sobote jak dob rze wie, że ja o 9 rano ledwo an zakrętach po domu wyrabiam, latam w koszuli nocnej, szykuje sniadanie, ogarniam co sie d a on jeszcze stoi w przedpokoju i czeka az laskawie powiesz prosze wejsc..oczywiscie do domu sobie wchodzi a pozniej stoi na korytarzu jak duch!!

Gosiamm widzialam wczoraj na tej stronie woonderoosy chyba tansze od tych bumgenius??? ja wyczaiłam na forum,ze do tych z kieszonką czyli BG dziewczyny wkładają tetrówki albo ręcznik frotte pociety na kawalki...ja tetry testowalam i ok...w sumie to wystarczy 5 takich BG i wieciej wkaldów do srodka...bo ja zmieniam wkład, daje nowy BG a stary wieszam na kaloryfer, zeby ta powłoczka wyschła i znowu jest dobry, wyrzucam tylko wkald z kieszonki...ale rewelacja pieluchy, zwalszcza jesli ktoś planuje jeszcze dzieciaczki...