Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie kobietki:)
No ja też sobie tak myślałam, że odchudzanie przed świętami nie ma sensu, ale z drugiej strony jak nie zaczne a od obżarstwa świątecznego jeszcze przytyje to będe miała dużo za dużo na plusie;) a jak teraz coś zlece to przynajmniej więcej niż jest nie będzie... Teraz pije kawę i dopóki głodu nie poczuje, to nie jem niech mi się organizm oczyści z tych wszystkich zaległości;)
Kubuś w nocy obudził się raz o 4 na mleko:) ale już takie uśmiech rozsyłał że szok:) no ale ten typ tak ma:) dobrze że przeważnie pozwala mi jeszcze pospać do 7 - 8:)

Dobry!!!

Prosiaczek dziekuje Ci za nocna odpowiedz.
JA dzieci wiecej nie planuje, takze wkladka bylaby dla mnie idealnym rozwiazaniem, ale mam mnostwo watpliwosci...

Kilka dni temu szukalam pompki do nosa, w sobote podczas sprzatania znalazlam ja u Stacha w pokoju. A dzisiaj nie mam nic, ani dwoch pompek, ani Fridy:(
Musze znowu przeszukac jego pokoj!!!
On zabiera wszystko co da sie wsadzic na przyczepe, badz do niej przyczepic!!!

witam kochane;)
nie macie o czym mowic tylko o kilogramach??? ja mam na plusie jeszcze 8kg, i waga od miesiaca wcale nie spadam w związku z tym postanowilam od dzisiaj sie odchudzac, i dzis robie sobie dzien owocowy tzn. bede jesc tylko i wyłącznie owoce...;] musze zaczac cos ze soba robic bo Chrzciny w I Dzień Świat a ja wyglądam jak mamut nie mam sie w co ubrac ta opona jak od traktora...;/ cycki zwisaja po kolana, a ja sie nie mieszcze w nic!!! od dzis biore sie za siebie i to ostro...teraz Kacper śpi wiec ja sie biore za sprzatanie a potem porobie troche brzuszków moze w koncu cos sie ruszy w dol na tej mojej wadze...;/
tez myslalam o wkladce, ale jakos sie balam;( wiec biore tabletki, i nie wiem czy to nie one hamuja spadek mojej wagi;[mam nadzieje, ze nie ale chyba w tym tyg. wybiore sie do mojego doktorka i moze da mi plastry od nich podobno tez sie nie tyje, moja kuzynka stosuje juz 3lata i ani nie tyje ani rodzina im sie nie powiekszyla...wiec moze to by bylo dobre rozwiazanie...
tez sie zastanawiam w co ubrac malego do Chrztu zawsze mi sie marzylo zeby byl w blekitnym garniturku, ale nie wiem czy jest sens kupowac garniturek za 130zl na jeden gora kilka razy, bo przeciez szybko z niego wyrosnie wiec nie wiem mam jedno ubranko do Chrztu, ale nie wiem co na wierzch mu ubrac bo nie mam bialego kombinezonu, tylko zolty niebieski i fioletowy, wiec juz sama nie wiem...;(
ja dzis mam znowu lenia ale bioe sie za sprzatanie i cwczenia bo na prawde o swiat to ja zarosne tluszczem jeszcze bardziej;/

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Hej kobitki!
U nas dalsza walka z chorobskiem :(. Mi juz powoli przechodzi, ale cos mi sie wydaje, ze mlodego zaczyna brac :(((((
Jakis taki nieswoj. Lezy teraz w lozeczku, mam nadzieje, ze zasnie. JAk wstanie to zobacze co i jak, no i w razie czego to do lekarza :( Bidulek!
Teraz to ma prawdziwy katar! Gile po pachy :(
Czy takim maluszkom cos mozna podac, zeby zatrzymac chorobsko na samym poczatku?

Jakie macie termometry dla maluszkow? Ja juz nie wiem czy moge ufac tym moim, kazdy pokazuje inna temp.

no dziewczyny ja troszke pogonilam koty z podłog, no i pocwiczylam troche wyobrazcie sobie, ze zrobilam tylko 120brzuszkow i kilka pompek (damskich) i czuje sie jakbym juz te 8kg, stracila...ale jestem glodna jak nie wiem...

Andzia gdybym nie pocwiczyla teraz to wieczorem z pewnoscia znalazlabym 500tysiecy zajec ktore nie pozwolilyby mi na cwiczenia;)

a ja mam pytanie ile taki kalendarz mniej wiecej kosztuje??? bo moze my tez bysmy zrobili takie kalendarze...

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

My po spacerku:) tylko godzine:/ i to jeszcze po drodze musieliśmy sklep zaliczyć ale lepszy rydz niż nic...
Kasioleqq ja w tamtym roku płaciłam za kalendarz około 50 zł był to kalendarz 12-stronnicowy + strona tytułowa... ale jest dużo opcji, można wybierać i przebierać... przykładowy cennik jest na tej stronie którą wyżej podałam...
Ja musze cytryny pokroić i ususzyć:)