Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Oj Anielinka bidulko, trzymam kciuki, zeby Ci jak najszybciej to g... wycieli!!!
Nie ma to jak Polska Sluzba Zdrowia!!!

Magda Ty sie nie chichraj, bo moje najstarsze dziecko jest takim fanem rolnictwa, ze az strach pomyslec co z niego wyrosnie. Dzisiaj juz zdazylismy zasadzic kukurydze, ale ze szybko wyrosla, to trzeba ja bylo zaraz skosic, a pozniej jeszcze pole zaorac:Histeria:

K. poszedl ze stachem zmieniac opony na zimowki, a ja mam takiego lenia...zamiast wykorzystac okazje i podgonic troche robote, to standardowo siedze przed kompem...

W ogole mam taki okres, jakiego jeszcze w zyciu nie mialam. Leci ze mnie jak ze studni.
Poszlam ze Stachem na spacer i po godzinie wracalismy biegusiem do domu, bo mialam juz plame na spodniach...normalnie masakra:Szok:

my juz po lekarzu..Marcelek zdrowy jak rydz a jego saka to wynik spania na pleckach i wysokiej temp. w mieszkaniu lekarka kazla duzo nawilzac powietrze, obnizyc temp w mieszkaniu i nie uzywac aspiratora do nosa tylko zwyklej gruszki bo ponoc dokladniej sciaga gile i oczyszczac jak njamniej najlepiej powiedziala jaksam sie nos bedzie oczyszcal przez kichanie bo przez czyszcenie mozna doprowadzic do zapalenia sluzowki nosa...ech..jaknie urok to...ja myslalm ze ten aspirator lepszy niz gruszka...mozna zglupiec z tymi lekarzami...

Andzia ja sie zupelnie nie znam na oraniu. Hihihih! A jak moj syn tez cos takiego wymysli?!

My tez uzywamy Fride. I wszyscy lekarze u ktorych bylismy ja polecali. Podobno wlasnie jest mniej inwazyjna od gruszki. A z drugiej strony to jak wczesniej bylismy u lekarki to powiedziala, zeby czesto ja stosowac. W piatek ta sama lekarka powiedziala, zeby za czesto nie uzywac! Dramat!
To samo z jedzeniem. Wczesniej mi powiedziala, ze moge jesc wszystko, a ostatnio wyglosila litanie na temat diety podczas karmienia piersia. Hehehe!

A mi lekarz tez na początku kazal podawac wit. D a teraz jak mu powiedzialam ze juz piersia nie karmie tylko samą butelką, to kazał juz nie podawac tej wit. D.

Bylam w szpitalu i mam złe wyniki, jutro mam jeszcze raz iść do innego lekarza, i on ma mi w ciągu tygodnia zrobić zabieg, bo te kamyczki utknęły mi w przewodach co idą do dwunastnicy i stąd ten okropny ból.
Lece kąpać Amelke.

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

O matko Anielinka wspolczuje...mam nadzieje, ze jak najszybciej Cie wylecza!!!

A u mnie taki luz blues, ze az glupio sie czuje, Stachu spi, mezus robi sandwiche na kolacje, a ja mam taaaaaaaaaaaaaaakiego lenia!!!

Przed chwila dzwonilam do mamy i tylko opieprz dostalam, ze zamiast odpoczywac, to co 5 minut ja kontroluje:)
Do mojej siostry przyszla kolezanka i zabawiaja maludy:)
Taki odpoczynek fajna sprawa, ale juz tesknie za nimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!