Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Hej
jakos nie mam weny na pisanie, zagladam, poczytam, wylaczam.
Kaszle jak gruzlik, ale poza tym to juz ok.

Michał dalej w odmu, bo chyba pecherz troche przeziebil. w sobote P. zabral dzieciaki do t. i tam zimnica, bo nie wlaczyla ogrzewania i efekty sa :(

Alka daje czadu, zaczela raczkowac, wstaje, a raczej probuje. I chce wszystko to co Michał. A Michał chce to co ona i mamy dosyc. Alka go bije, gryzie i szczypie. A od czasu pociagnie mu z glowki :lup:

Andzia Straszny pogrom, podobno w przychodniach tragedia, bardzo dużo dzieciaków chorych. Nie wiem jak to będzie na tym dniu babci w przedszkolu... .
Magda biedny tej twój Michu przy tej małej rozbójniczce! Oj pęcherz to kurcze nic fajnego, znam to z autopsji, daj mu dużą dawkę wit c i herbatkę żurawinową. Dużo, dużo niech pije.

:16_3_204:

u nas tez malo dzieci,ale dla olasa to bez roznicy
na szczescie
nie ma problemu,smiga chetnie i codziennie wypytuje jaki jest dzien tygodnia

a u mnie tez brak weny
tez podczytuje,ale ciagle cos
wpadlam do chaty,miecho sie robi,za chwile po moja mame i do zloba,bo chlopcy maja dzien babci
olek cos ma katar,ale nic poza tym, odpukac

Magda ja pitole, jak można nie włączyć ogrzewania:Szok:
Niech mu to przeziębienie szybko mija!!!

Cafe chodzi mi o Kto wiatr sieje i Ogród cieni. Tą pierwsza mozna kupić, ale tej drugiej nie było jeszcze wznowienia.
Fajnie z dniem babci. Niech Olkowi katar szybko mija, laskom tez by nie przeszkadzało ile dzieci chodzi do p-kola, na półkolonie poleciały dzisiaj jak na skrzydłach, własnie dostalam zdjęcie jak maluja jakis plakat:)

Jeszcze do niedawna chwaliłam Marysie, że najgrzeczniejsza, najspokojniejsza itp. A od kilku dni ma taaaakie fochy, że nie ogarniam. O wszystko, świganie na ziemie, szczypanie i takie wyzwiska, że uszy więdną. Jak jej wczoraj czegoś nie pozowlilam to mowi do mnie: To nie, bujaj się gówniaro:Histeria::Histeria::Histeria:No masakra.
I wczoraj Zoska poszła kupe, ledwo usiadła na kibelku to M. wleciała do łazienki, że chce siku. Z. oczywiście specjalnie zaczela gadac, że będzie długo robić, a M. ok, to się zsikam w gacie. I jak stała tak się zlała. Po fakcie zaczeła ryczeć, wygrażac sie Zosce, że to przez nią...Mówię Wam, meksyk:Padnięty:

A jeszcze WAm opiszę sytuację z sobotniego wieczoru, laski lezaly już w łózkach, ale oczywiście co chwile było wody, siku, misia itp. I Zoska po raz enty biegla do łazienki, nagle ryk, bo na coś nadepnęla. Opieprzyłam ją, że biega na boso i wygnalam do łóżka. Za chwile patrze a na ziemi pelno krwi, nadepnęła na zszywki, które nie mam pojęcia skąd się wzięły na podłodze i rozcięła dość mocno pięte. Opatrzyłam rane, poprzytulałam i był ok. Za chwile leza w łóżkach i słysze Z. (z ich pokoju sa dwie pary drzwi, do kuchni i do dużego pokoju)wiesz Marysiu, Stasiek na pewno specjalnie mi tam te zszywki połozył żebym się ukłuła, bo ja chcialam iść do łazienki przez kuchnie, a on wołał: chodź Zosiu tu przez pokój, chodź tędy. To wszywstko jego wina (Stachu był u siebie i w ogóle nie widział całej sceny). I wspólnie obmyslały plan zemsty, że jak on się pójdzie kąpac to one mu tez polożą szpilki i się pokłuje:Histeria::Histeria::Histeria:
Zwariuje kiedyś, wiecie???

andzia to masz naprawde meksyk!!!
Ja wczoraj od Micha uslyszalam: przymknij sie!
Tak mu odbija, ze masakra. Tez rzuca wszystkim, mina zła na maksa, wiecznie obrazony na caly swiat. i uwagi nie mozna lordowi zwrocic, bo ja slowo a on pięć. my nic nie wiemy, wszystko zle.
A tak zazdrosny o Alke, że juz nie dajemy rady. wszystko jej zabiera, co ona tylko wezmie to on to w tej samej chwili chce. juz nam rece opadaja.

andzia
A jeszcze WAm opiszę sytuację z sobotniego wieczoru, laski lezaly już w łózkach, ale oczywiście co chwile było wody, siku, misia itp. I Zoska po raz enty biegla do łazienki, nagle ryk, bo na coś nadepnęla. Opieprzyłam ją, że biega na boso i wygnalam do łóżka. Za chwile patrze a na ziemi pelno krwi, nadepnęła na zszywki, które nie mam pojęcia skąd się wzięły na podłodze i rozcięła dość mocno pięte. Opatrzyłam rane, poprzytulałam i był ok. Za chwile leza w łóżkach i słysze Z. (z ich pokoju sa dwie pary drzwi, do kuchni i do dużego pokoju)wiesz Marysiu, Stasiek na pewno specjalnie mi tam te zszywki połozył żebym się ukłuła, bo ja chcialam iść do łazienki przez kuchnie, a on wołał: chodź Zosiu tu przez pokój, chodź tędy. To wszywstko jego wina (Stachu był u siebie i w ogóle nie widział całej sceny). I wspólnie obmyslały plan zemsty, że jak on się pójdzie kąpac to one mu tez polożą szpilki i się pokłuje:Histeria::Histeria::Histeria:
Zwariuje kiedyś, wiecie???

Sorry, ale sikam ze smiechu :sofunny:
te ich rozmowy, teksty. wesolo macie!
I biedny Stasiu :hahaha:
No nie moge normalnie, one sa zajebiste!

Magda no nie jest łatwo być mamą:Padnięty:
Najgorsze są takie głupie odzywki...teraz na tych półkoloniach tez sie uczą ciekawych rzeczy, bo tam starsze dzieci. Zośka miała kiedyś faze pokazywania środkowego palca i wykrzykiwała wszystkim FUCK YOU. Jakoś jej to wytepiłam, to ostatnio pokazała mi 3 środkowe palce i mówi: to jest Fuck You z kolegami:Padnięty:

andzia
Najgorsze są takie głupie odzywki...teraz na tych półkoloniach tez sie uczą ciekawych rzeczy, bo tam starsze dzieci. Zośka miała kiedyś faze pokazywania środkowego palca i wykrzykiwała wszystkim FUCK YOU. Jakoś jej to wytepiłam, to ostatnio pokazała mi 3 środkowe palce i mówi: to jest Fuck You z kolegami:Padnięty:

:sofunny:

i ja nie moge

andzia

Osikam sie zaraz :sofunny:
Zajebiste sa!

cafe82
olek za to spiewa

''nosssaaa nosssaaaa zapale papierosssssaaa''
albo
''wyginam cialo w cialo i ciagle mi malo'':lol:

:sofunny::sofunny:

magda_79
cafe82
olek za to spiewa

albo

:hahaha:

Michu za to spiewa "ona tanczy dla mnie"
Ale pozmienial slowa i spiewa caly refren" ona nie tanczy dla mnie ... "

U nas to jest tez hicior:hahaha:

cafe82
magda_79
cafe82
olek za to spiewa

albo

to ulubiona piosenka mojego meza:lol:

:smile_move:

Michał ma faze na jej punkcie, ciagle ja nuci. i jak ogladal teledysk to sie pyta: a ktora to ta ONA?

magda_79
cafe82
magda_79

to ulubiona piosenka mojego meza:lol:

:smile_move:

Michał ma faze na jej punkcie, ciagle ja nuci. i jak ogladal teledysk to sie pyta: a ktora to ta ONA?

Na wszystkich imprezach, na które chodziliśmy, to też był hicior, bo kilka razy to grali::):

cafe82
olek za to spiewa

albo

no a mój Patryk rozwinął tą piosenkę i śpiewa:
"Wyginam śmiało ciało, wyginam śmiało ciało
za bardzo się wygiąłem i leże pod kościołem":o_noo:

Siostrzeniec 7-latek go nauczzył, jak babcia to usłyszała, o mało nie zeszła - bo ona taka Kościółkowa

:16_3_204: