Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
magda_79
Andzia zajebiste fotki! Stasiu chyba znowu wyrosl, co?
Ale posikalam sie z Ciebie na koniu Ty nasz indiancu :sofunny::sofunny:

Mikołajki suuuuper!!! Nic sie dziewczyny Mikołaja nie baly :)

Stara a głupia:Oczko:

haha
nieeeeee
Stara a ciagle normalna :hahaha:

Jak szukalam fotek do kalendarza to ogladalam z Dziwnowa. Ale sie nasmialam jak brzuszki machałysmy :)

magda_79
andzia
magda_79
Andzia zajebiste fotki! Stasiu chyba znowu wyrosl, co?
Ale posikalam sie z Ciebie na koniu Ty nasz indiancu :sofunny::sofunny:

Mikołajki suuuuper!!! Nic sie dziewczyny Mikołaja nie baly :)

Stara a głupia:Oczko:

haha
nieeeeee
Stara a ciagle normalna :hahaha:

Jak szukalam fotek do kalendarza to ogladalam z Dziwnowa. Ale sie nasmialam jak brzuszki machałysmy :)

Hehe:lol:
Ja robie kalendarze na Dzień Babci i dziadka, potem wymyślam jakies prezenty, a tak będzie z bańki

andzia
Robię listę spożywczą, zeby już sobie wszystko kupić. Na wigilii jesteśmy u t., a ze u niej zawsze srednio świątecznie i ona robi wszystko na odpieprz, to chce porobić kilka potraw

Magda jak Twoje pierniki?
Ja wczoraj dorabiałam ciasta i będe jeszcze rqz piec, bo nie został nam ani jeden

hehe
ciasto sie rozmraza. Musze kupic tylko jakies posypki i bedziemy piec.

Jeszcze kilka lat z Wami i moze cos ze mnie bedzie :o_no:

magda_79
andzia
Robię listę spożywczą, zeby już sobie wszystko kupić. Na wigilii jesteśmy u t., a ze u niej zawsze srednio świątecznie i ona robi wszystko na odpieprz, to chce porobić kilka potraw

Magda jak Twoje pierniki?
Ja wczoraj dorabiałam ciasta i będe jeszcze rqz piec, bo nie został nam ani jeden

hehe
ciasto sie rozmraza. Musze kupic tylko jakies posypki i bedziemy piec.

Jeszcze kilka lat z Wami i moze cos ze mnie bedzie :o_no:

Madzia jeszcze będa ludzie z Ciebie...sie śmiali:lol:

Jak masz dobry przepis i chęci to nie ma opcji, żeby nie wyszło::):

Stachu chodzi we wtorki na zajęcia dodatkowe i ostatnio robia tam doświadczenia, bardzo mu się to podoba. Na kazde zajęcia mają coś przynieść, no i wczoraj mieli nim ocet. Tłukłam stachowi kilka razy, że jak mu tego octu zostanie to ma go wylac do ubikacji i nie znosić go do domu. Wracam z pracy, otwieram drzwi i co??? Czuje ocet. Oczywiście wylał mu sie w torbie, smród nie z tej ziemi. :Wściekły::Wściekły::Wściekły:

Cafe super z tym mieszkaniem. Zawsze to taniej, a może uda się kupić jakąś działkę na lato? Super:great:
Współczuje pobudek...
Laski też znają wszystkie litery i wszystkie potrafia pisac, widać, że sprawia im to przyjemność, wiadomo, że S czy Z zdarza się w drugą stronę, ale luz. Teraz próbujemy z cyferkami.

Na święta piekę ciasto marchewkowe w kształcie choinki i miodownika, a na wigilię robia łososia w warzywach, 3 rodzaje śledzi i krokiety z kapustą i grzybami

a cwiczycie w zeszycie?
bo olek takie kulfony wali,ze szok:D

ja upieke murzynka takiego z powidalmi,czekolada
sernik upiecze mi mama
sledzie te w sosie chrzanowym zrobie
w 2 swieto jednak moi rodzice przyjada do nas
ale zapowiedzieli,ze mam zorganizwac tylko ziemniaki,kluchy i jakies dodatki
bo miecho i inne pierdoly przywioza

andzia
Cafe piszą wszędzie, w zeszytach, na kartkach itp.
Marysia naprawde bardzo ładne i kształtne literki, czasem ładneij niz Stasiu. A Zoska też kulfony i np. jak chce żebym jej dyktowała literki do wyrazu lalka to pisze jak leci allka itp.

najwazniejsze,zeby pisac pisac pisac
nie zmuszam absolutnie,ale zacheca,zeby tak jak mowie chociaz z 15 minut popisal
a w zeszycie pisze literke na 5 kratek:oczko:

cafe82
andzia
Cafe piszą wszędzie, w zeszytach, na kartkach itp.
Marysia naprawde bardzo ładne i kształtne literki, czasem ładneij niz Stasiu. A Zoska też kulfony i np. jak chce żebym jej dyktowała literki do wyrazu lalka to pisze jak leci allka itp.

najwazniejsze,zeby pisac pisac pisac
nie zmuszam absolutnie,ale zacheca,zeby tak jak mowie chociaz z 15 minut popisal
a w zeszycie pisze literke na 5 kratek:oczko:

Ja tez absolutnie nie zmuszam, laski wrecz same się o to dopominaja.
Na poczatku jak się uczyły literek to wszystko było zet albo em, zet jak Kuba, em jak babcia itp. A teraz juz ładnie znają literki bez potrzeby mówienie jak:Oczko:

hej, u mnie dziś pogoda fatalna, głowa mnie boli i coś katarze.
Mały nadal męczy się z katarkiem, teraz jest taki gęsty i do tego zielonkawy. Nie wiem może lekarz powinien go zobaczyć.
Z tym pisaniem to u mnie to samo, pisze gdzie popadnie, dość chętnie bez wielkich namawiań, literki zna wszystkie, a kratkami w zeszycie się nie przejmuje, najlepiej mu na gładkich kartkach.
U mnie to jeszcze dochodzi rysowanie, może spędzić godzinę, dwie i mu się nie nudzi, tyle że trzeba trochę z nim siedzieć - jedynak. Wy macie z tym dobrze że maluchy bawią się ze sobą. A u mnie - ciężko mu zająć się sam sobą - pobawić się samemu.

:16_3_204:

Zabilyscie mnie tymi literami i pisaniem :((( Michała nie namowie, no za nic. Liter zna moze z 6, a 4 pisze. I nic wiecej. Do tego pisze je jak mu podejdzie, ostatnio do gory nogami :(
Cyfry nie zna zadnej, a tak jak Wam pisalam to ma problem, zeby do 5 policzyc :lup:
On sie cofa, a nic do przodu.

Dobrze, ze chociaz puzzle uklada, bo juz w ogole bym sie zalamala :(

Cafe wspolczuje nocek! No szok! Michał sie budzi i przychodzi do P., ale nie sika i nie pije w nocy. Spi od 19 do 6. Tylko Alka rzadzi.
Oby bylo lepiej, bo to koszmar!

Fajnie z mieszkaniem. A oni gdzies ogloszenie wystawiali? Probowali juz sprzedac?
Jeszcze ponaciskajcie to pewnie troche obniza.

Sylrom jak mlody ma tylko katar to nie ma co po lekarzach ganiac. Taki czas, ze katarzyska panuja.

magda ty sie nic nie przejmuj
wiesz,ze kazde dziecko ma swoje tempo
a michu taki inteligenty,ze przegoni nas na pewno
w swoim czasie

a co do pobudek,to bylo super
wszsyscy spali niezle
a teraz cala trojka ciagle cos
niby olek sam chodzi na siku,ale zanim pojdzie zawsze na cale gardlo musi sie wydrze
IDEEEE SIIIIKU:lol:
sasiedzi pewnie tez slysza
jak chce pis to tez ma wode kolo lozka
ale tez zawsze musi wszsystkich powiadomic,ze on wlasnie pije:Szok: