Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hej
zagladalam, ale cos nie mialam klimatu na pisanie :(
wczoraj caly dzien sama, noce masakra, nawet nie bede pisac. Dzisiaj u mamy bylismy, a niedawno P. pojechal na zakonczenie rundy do Niemiec, a ja z dzieciarnia.

Michu przez 3 tygodnie nie mial juz nic kataru, od razu sluch super, a dzisiaj znowu zblokowany na amen. I momentalnie nic nie slyszy.

Alka tez z katarem i 2 zeby jej ida, z czego jeden to trojka i boli ja okropnie.

andzia jaki koszmar przezywaja Wasi znajomi :(((

• I dla Antosi!!!
  • Była moment, ze czytalam na biezaco, ostatnio nie zagladalam. Porabany ten swiat. Gnoje zyja i maja sie dobrze albo lataja z bronia i zabijaja dzieci, a takie maluchy odchodza :( Nie ogarniam.

• Zdrowka dla Marysi! Dobrze, ze ten wyciek sie zrobil, bo przynajmniej bol minal. A ze antybiotyk? trudno, przy zapaleniu ucha nie ma co sie zastanawiac.

Cafe jak tam po zakupach?

Mnie generalnie katar juz nie rusza, bo sie przyzwyczailam, ale Ala nie moze spac, cala noc na zmiane z nia siedzielismy, bo oddychac nie mogla.
    A Michała najzwyczajniej mi szkoda, znowu buzia otwarta, nie mogl zasnac. I jemu nie wylazi za bardzo tylko zatyka wszytsko w srodku. I momentalnie nic nie slyszy, dzisiaj to juz katastrofa.

A P. od 21 ma wolne do konca roku.

Hej,
    jakas czarna seria ostatnio...wczoraj zmarł ojciec naszego kolegi...:Płacz:
    Do dupy się ten rok kończy...
    Laski juz ok, ale siedzą jeszcze w domu, jutro mamy jasełka, a w środe jak będzie ok to pójdą do p-kola, bo nawet nie mam co z nimi za bardzo zrobić
    A mnie już 3-ci dzień boli głowa i żadna tabletka na mnie nie działa...:Wściekły:

Magda super, że P. będzie miał tyle wolnego. I zdrówka dla Micha, niech katar szybko mija!!!
    Mam nadzieje, ze te zębole dadzą Wam w końcu spokój, nie wyovbrażam sobie takich nocek:Całus:

Cafe i dla chłopaków zdrówka!!!Nie zazdroszczę wczesnych pobudek, ale będzie coraz lepiej. Jak bede w domu to wrzuce Ci przepis na ciach, wyszły pyszne.

Mei gratulacje ciociu babciu. NIech się maleństwo zdrowo chowa.
    Pamietam tą historię, ech...oby się jakoś poukładało:Calus:

hej
    wczoraj zagladalam, czytalam, ale juz nie zdazylam odpisac. Michu wieczorem poszedl normalnie spac, choc wspominal, ze boli go brzuch, nie chcial kolacji. Godzine pospal i zwymiotowal. Dobrze, ze uslyszalam, ze jakos dziwnie kaszle, bo on na spiaco. Sama woda.
    zostawilam go dzisiaj w domu, bo balam sie, ze cos sie rozwinie, ale wszystko ok.
    Przez to, ze nie moze oddychac nosem to opil sie na basenie w wody, az plakal i chyba to po tym.

wczoraj wrocil moj tata, wiec wieczorem do nich zajechalismy. ale fajnie :)) Misiek wtulony w niego non stop, ale najlepsza Alka. teraz nie chce do nikogo na rece oprocz nas, zaraz placze. a do mojego taty od razu poszla i jak chcial ja pozniej oddac mojej mamie to ryk i raczki do niego wyciagala :))

w piatek po p-kolu Misiek jedzie ubierac choinke z tata i w sobote go odbieramy. po swietach idzie do nich na kilka dni :yuppi:
    I juz niczym innym nie zyje :)

andziano naprawde u cos u was czarna seria:(
    tata kolegi odszedl nagle?
    wspolczuje bolu glowy

magdazdrowka dla micha
    i super,ze tata juz wrocil
    kocha dzieciaki,co?
    a dzieciaki czuja i tak sie do niego garna
    fajnie,ze michu spedzi troche czsasu z dziadkiem

a pierniki zdobimy roznie
    mamy takie czekoladowe perelki,i zlote i srebrne
    i pisaki takie specjalne
    i najrozniejsze posypki

cafe82
    magda_79
    No taka ich kocha mocno, ale jakos nic specjalnego nie robi, a zawsze dzieciaki, nawet obce, tak do niegi ciagna.

A teraz glupie pytanie, ale te wszystkie posypki itp to trzymaja sie na tych piernikach?

dajesz lukier najpierw:oczko:

:Oczko:
    Czyli rozpuszczasz cukier puder w malutkiej ilosci wrzatku:Oczko:
    My tez lukrem albo polewa czekoladową i na to posypki.
    Laski dekorowały w tym roku wszystkie pierniki, więc posypki jest multum:lol: