Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry Paniom!

Jezu, ja już nawet nie wiem o co chodzi! Kiedyś non stop komp włączony, bez przerwy coś szukałam, a teraz?... Nawet sama siebie nie komentuję.
U nas też biało:)) Ja się strasznie cieszę:D Uwielbiam zimę i śnieg, mimo, że szlag mnie trafia przez te ubieranie i odśnieżanie to nie mogę się nacieszyć tą pogodą!
Młody chodzi do p-kola. Na razie jest spokój, bez żadnych akcji.

Andzia tak właśnie wczoraj myślałam o Tobie i Twojej diecie! :o_master:Gratulacje! Brawa za wytrwałość:brawo:
Oby laski ominęły choróbska... Ospa przed świętami:Histeria: brrr...

Cafe daj znać co tam okulistka powie:/ Trzymam kciuki za dobre wieści!
Nie napisałam Ci jeszcze, choina piękna! Taka jakie lubię:D Mimo, że sztuczna to fajnie się prezentuje.

Magda fajny weekend za Wami:) Nie mogę z P. :lol: Lubię porządek, ale nie wiem co by musiało się stać, żebym umyła okna w taką pogodę:Oczko:

Gosia padłam jak przeczytałam na boku:Rozgniewany: Ludzie to mają tupet! Trzymam za Ciebie kciuki, na pewno wszystko dobrze się skończy.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Zaraz spadam spać:Szok: Suszyłam pomarańcze i cytryny. Dzisiaj zdjęłam z kaloryferów. W tym roku strasznie długo się suszyły, ale mam nadzieję, że na choinie będą wyglądały dobrze:)

Cafe na razie rosną::): Wygląda trochę kudłato, ale mi się podoba:D
Jakie wieści po okuliście? Ja teraz bez listy na zakupach się nie pokazuję... Bez tego połowa rzeczy z koszyka jest niepotrzebna a o drugiej połowie w ogóle zapominam::):

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Cafe mój mężus tak samo pracuje, wyjeżdża ok. 6-tej i wraca po 20-tej. Życie:Padnięty:
Ja tez musze jeszcze na zakupy się kopsnąc, spożywka to pół biedy, bo kupie gdziekolwiek, gorzej z prezentami:Padnięty:

Mei
zarąbisty Filippo. Włoski ma genialne:great:
A Ty zaglądaj częściej kobito!!!
I dobrze, że mi przypomniałaś o suszonych owocach, moze jeszcze zdąże::):

Kuzwa, ciagle nie mamy prezentu dla Ali. Chyba kupie jej basenik dmuchany z kulkami. JEj nie interesuja te grajace zabawki. wlasciwie to bawi sie tylko Michała zabawkami, a najukochansze jest jego LEgo Duplo :lup:

I jeszcze cos dla rodzicow musimy kupic. Dla moich to wiem co, ale dla t. to nie mam pojecia. i tak nic ich nie cieszy.
zamowilam standardowo kalendarze dla nich i mpich rodzicow, a t mowi, zeby dla nich nie zamawiac i ie tracic pieniedzy, bo oni maja tyyyyle kalendarzy z gazet!!!! Powiedzialam P., ze to ostatni raz skoro jej to wisi :(

Magda jak masz jakieś ciuchy po Stasiu, które sa na Micha za małe to możesz tez posłac Filipowi.

Ja też nie mam pomysłu dla rodziców, mamie moze kupie ksiązkę kucharska Gesslerki...kalendarze tez robiłam...dla t. zaproponowałam siostrom K., zebysmy się złożyli i kupili im porządne szlafroki, t. ma swój 27-letni. A oni coraz starsi, raz po raz sa w szpitalu i na pewno by im sie przydały. Wczoraj do mnie zadzwoniły i stwierdziły, że możemy się złożyc i kupic im czajnik!!! Dla mnie bez sensu, jak im czajnik całkiem siądzie to kupią sobie sami, a szlafroków na pewno nie!!!

A t. przegięła z kalendarzami...masakra....nie rozumiem takiego podejścia!!!

andzia
Magda hej!!!
Znowu ciężka nocka?
Ja też dzisiaj niewyspana, bo laski w nocy kaszlały, budziły sie i wołały pić.
Współczuje nie odgarniętych chodników, a Alka na sankach nie posiedzi?

No noc okropna. Alka jak wstala o 23 to do 1.30 z nia siedzialam, bo zachcialo jej sie bawic!!!! A potem juz standard i pobudka tak samo. No cyborg nie dziecko.

NA sankach odpada, zeslizguje sie, ona jest tak malutka, ze wyleci z nich od razu :) musialaby miec takie, ktore sie pcha, z pasami.

andzia zdrowka dla dziewczyn
moze nic sie nie rozwinie z tego kaszlu i bedzie ok
daj znac jak na zawodach

i pomysl z szlafrokami suuuper
moze sie dogadacie?

my t mielismy nic nie kupowac,bo zarzadzili ,ze tylko dzieciom blebleblke
ale zaproponowalam,ze sie zlozymy
i rodzentwo K sie zgodzilo
wiec tesciowa dostanie torebke a tesciu rekawice na motor