Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe zdrowka dla C!!!
Jakies kobyły na uczelni sie szykuja w tym semestrze?

Michu nawet lubi chodzic po sklpeach. JAk ma obiecane bujaki czy lody to zero problemow, zebym poszla sama z nimi do galerii :)

Andzia no nie moge z bajek! Teraz dla odmiany nie bedziesz mogla odpedzic lasek od tv :hahaha:
Suuuper, ze decyzja co do wyjazdu na weekend pozytywna!!! ale zazdroszcze.

W sklpeie nic nie wynalazlam, bo takiej kichy z kasą to dawno nie mielismy, a za 2 tyg zaczynam urlop wychowawczy i nawet nie chce myslec o kolejnych 3 m-cach :(((
Alce dostala sie tylko czapka i szalik, bo nic nie miala.

Cafe no nie uderzyła się nigdzie, nie wiem, jedynie co to ma tego siniola na biodrze, ale ma go już z tydzień, a kulec zaczeła dzisiaj. własnie gadalam z K., caly dzień się oszczedzala, a teraz wrócila Maryska, wiec dzikuje:Padnięty:

I dla Was zdrówka!!! Zrób sobie inhalacje, K. ostatnio mial taki kaszel, najpierw łyknął Dipfergau i go mega wyciszylo:lol:, a póxniej się inhalował Pulmicortem i przeszlo mu raz dwa:)

A jakie buty szukasz? Ja musze zimówki wszystkim kupic i dla Stasia kurtke. Chciałam juz przed wyjazdem, ale nie dam rady, a starą ma przymaławą...

I stachursky dostał A++ jako jedyny z klasy za test z angielskeigo, a do tego czarne słoneczko za rzucenie w Pania samolotem z papieru:Histeria:Zwariuję:Histeria:

hej

Alka spi, a Mich oglada Franklina, wiec mam chwile.
JA dzisiaj pomierzylam Michałowe rzeczy zimowe. No i buty, nie wiem dlaczego sie ludzilam, ale oczywoscie za małe. Miał sniegowce rozm. 29 i tez małe :(((
Na szczescie kurtki ok i kombinezon, bo w tamtym roku byl za duzy troche, ufff.
Czapka i szalik tez ok.

W sobote podjedziemy rozejrzec sie za butami na zime. No i dla Alki nic nie mamy :(

Cafe zdrowka!!!!!

A my z tych butow jestesmy zadowoleni. Nie sa piekne, ale mlodemu wygodnie i tylko w nich chce chodzic, wiec do zimy luuuuzik :)

Andzia nic nie mow o slodkim. JA juz nadrobilam wszystko co stracilam :(((( Okropnie sie czuje.

Moze Zosia znowu gdzies uderzyla w tego siniola i ja znowu boli i dlatego utyka. ale wierze, ze po Waszych przejsciach to sie stresujesz. Zdrowka dla mojej Zosienki!

No i gratki dla Stacha! Przejdzie mu to zachowanie - zobaczysz!

Andzia juz w piatek jedziecie????

P. ma calutki weekend wolny :yuppi: W sobote do mojej mamy, bo beda 3 tyg jak sie nie widzialysmy :(

A na piatek umowilam Aluśke na badania przesiewowe niemowlat, na usg brzuszka. Sa akurat darmowe i bez skierowania, wiec skorzystamy.
Robilyscie wogole jakiekowliek usg jamy brzusznej? 25 ide z michem na bilans i chyba poprosze skierowanie. Chyba w ramach jakiejs prfilaktyki cos tym naszym dzieciom przysluguje, co?

magdachlopcy przebadani sa cali po kilka razy
bo po pierwsze wczesniaki
a po drugie po szpitalu dostaslismy wtedy pelno skierowac
i brzuch
i nerki
i glowa

olek za to wcale
i tez mysle,zeby sie z nim wybrac
bo tak jak mowisz no cos sie chyba nalezy

jeszcze do lekarki na bilans nie dotarlam,ale jak w koncu sie wybierzemy to podpytam

u nas teraz okulista,bo kazala przyjsc do kontroli
no i ortopede tez sami odwiedzielismy
ale odkad ma te buty to jakby te nogi lepsze
tak mi sie wydaje
wiosna idziemy do kontroli to zobaczymy
w kazdym razie powiedzial nam wtedy,ze malo ktory rodzic przychodzi a pozniej krzywe nogi,kolana i stopy

hej
Pobudka przed 6, noc beznadziejna, a ja czuje sie jak wypluta.
Młoda odsypia,a ja mam chwile na sniadanie :)

Cafe własnie chodzilo mi o badanie usg Olasa. Ala tez przebadana. Juz w szpitalu miala wszystkie usg ze wzgledu na hipotrofie i tez, ze na granicy wczesniactwa. No i teraz pojdziemy. A Michu nigdy nie mial usg. Jak nie dostane skierowania to chyba pojde z nim prywatnie.

My okuliste niedawno odwiedzalismy. Na szczescie oboje ok. Tylko maja zelecenie do czestszych wizyt, bo P. ma astygmatyzm i zeby ich kontrolowac.

O ortopedzie przepomnialas. Maluda przebadana, ale Michał nie

Super z mamuska! Sama zaproponowala?
Jak chlopaki z Kasia?
Jak C.? A jak Ty sie czujesz?

Hej,
nie ogarniam ostatnio niczego:Padnięty:
Zoska juz ok, pomaszerwała dzisiaj do p-kola, popołudniu idziemy do stasia na slunbowanie pierwszoklasistów. stasiu w szkole jeżeli chodzi o naukę super, Pani go wychwalala, że super sobie radzi, był na tych zajęciach z II klasa i super, Pani stwierdzila, ze poziomem przekracza nawet niektorych II-klasistów. Ale...zachowanie tragedia. Co angielski przyłazi z czarnym sloneczkiem, juz nie wiem co na to zarazdzić. i teraz dostaje tylko on, nikt więcej. Pani go sobie chyba upatrzyła i wystarczy jedno głupie slowko i juz bach-czarne sloneczko. Wczoraj sotał za to, że zamiast six powiedzial sex:Wściekły:No brak słów:Padnięty:

a, jeszcze taka ciekawostka. U stasia w klasie jest chłopiec z mega patologicznej rodziny, do niedawna nie mia książek, do dziś nie ma zeszytów, dzienniczka i innych przyborów. A od kilku dni ma wszy:Kiepsko:Masakra, rodzice w ogole nie pojawiają się w szkole, mają wszystko w dupie, wczoraj higienistka zaprowadzila go do domu, bo mimo zakazu łaził z tymi wszami do szkoly:Histeria::Histeria:
Zal dziecka::(:

Cafe fajnie, ze mama przyszła i mogłas trochę porobić. Ja mam jutro wolne, ma nadzieje, że uda mi się troche ogarnąć, a jak Stachu wróci ze szkoly to ryszamy do Karpacza::):
Ja tez ostatnio myslalam o kontrolnych badaniach, USG brzucha itp. Jak lezalam z laskami w szpitalu na zap. pluc to nie mogłam się doprosić o to USG brzucha, mimo, iż obie ulewały jak szalone::(:

Magda Alka daje popalić?
Jak Michu w p-kolu? Nadal zadowolony?

hop hop

julian zrobil wieeeelka kupe:yipi:
coprawda zbita i niezle sie nameczyl,ale zrobil

a ja wyjelam dywany do bawialni
nie luuuuubie,ale akurat tam ciagle zimna podloga
mielismy dac do prania,ale ceny nas powwalily
bardziej by sie oplacalo kupic nowe dywany:)
wiec plam pozbylam sie dzieki odplamiaczowi z biedrony czy lidla za 5 zeta:)
odkurzylam porzadnie i musi wystarczyc:)

hej
2 dni wyrwane z zyciorysu, ale tak luuuuubie :)
Wczoraj rano do pracy, potem po Micha i wybralismy sie do mojej chrzestnej. P. jak zwykle w pracy, wiec po co siedziec w domu. A, ze jeszcze Ali nie widzieli, wiec powod byl. I bylo tak sympatycznie, ze szok. Zaluje, ze czesciej tam nie zajezdzamy :)
Oni faza na punkcie dzieci i zaproponowali, ze jak tylko bedep otrzebowac to moga zostawac z maluchami :) Nie potrzebuje, ale dobrze wiedziec, ze w razi W ktos taki jest.

A dzisiaj znowu do pracy, bo musialam papierkowe sprawy pozalatwiac, zlozylismy wniosek o złobek, a po polodniu Mich z P. w pracy a ja z maluda bylam na usg brzuszka. Wsio ok :)

Padam z nog. W nocy prawie nie sypiam i jestem juz wykonczona, ale i tak wole takie dni niz siedzenie w domu. Gorzej z Alicja, bo od 2 dni nawet nie miala okazji swobodnie sie pobawic :(

Michał dalej w amoku przedszkolnym, najchetniej i w weekendy by tam chodzil :lup:
Zajec maja full i jest zadowolony ze wszystkich, ale widze, ze najbardziej mu sie podoba francuski.

Cafe szkoda J. Ale dobrze, ze kupa zrobiona. Tak jak piszesz jablka, sliwki, otreby i powinno sie unormowac.

Andzia juz pewnie jedziecie, ale i tak: udanego wyjazdu!!!!
I dla mnie przegiecie z zachowaniem pani. Ewidentnie sobie nie radzi, a Stanislawa te buzki nie ruszaja. Zamiast zachecac to tylko karze, krotkodystansowa metoda.

Ale przesada z chlopcem z wszami!!!