Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe to przyajmniej masz problem z glowy z dziadkami i tyle :)
U nas urodziny wyszly 340 zł za 2h do 8 dzieciakow. ale w tym tort, malowanie twarzy, wynajecie salki, poczestunek dla dzieciakow.

Ja bym tez nie robila dla dziadkow, bo moja mama ma 2 dni pozniej urodziny i zrobilabym u niej wspolnego torta i tyle. ale przyjedzie pewnie jeszcze siostra P.

Micha moge zostawiac, ale on chce jak dziadek jest, a moj tata juz wyjezdza :(
No i jakos bez roznicy dla mnie czy on jest czy nie, nic nie odpoczelam, bomloda i tak wyla caly dzien. jedynie dla Micha oddech.

magda_79
a mi sie wydaje, ze duzo, bo torcik na dzieciaki, jakies chrupki i picie. i tak dokupie owoce i soki, a dla rodzicow kawe i herbate. za 2 h to dosyc duzo.

ogolnie to na pewno duzy wydatek
z tym sie zgadzam
my jeszcze pozniej zapraszamy czesc gosci do domu
wiec kolacja,winko i takie tam
ale raz nie zawsze:)

poza tym uwazam,ze jak juz sie zaprasza gosci to trzeba ich odpowiednio ugoscic:)

ale ceny sa kosmiczne wiem
tak jak mowie 2,5kg tort to dobre 120zl:Szok:

w ogole teraz taka drozyzna,ze rece opadaja

andzia
cafe82
magda_79
cafe i Olasa dopadlo zygzakowanie, co? :hahaha:
Widzialam koszulke z autkiem :)))

ani mi nie mow:Szok:
i koszulka
i pizama
bleeeeeeee

koledzy go nakrecaja
a to zygzak
a to bakugany
a to lego ninjago i inne bzdety

:hahaha:
A laski mają szał na róż i najlepej świecące, z brokatem i milionem cekinów. Bleee, po moim trupie:lol:

hahaha
niezle
tego bym nie zniosla:D

Cześć dziewczyny:)
Ja na sekundę:) bo nie mam czasu:/ Ten tydzień mi tak przeleciał, że nawet nie wiem kiedy... A jutro na ten ślub:/ kompletnie mi się nie chce... no ale co zrobić...
U dietetyczki fajnie:) siedzieliśmy u niej prawie dwie godziny, ale na razie tylko wywiad, pomierzyła, poważyła, pytała się co lubimy, a nawet w jakich sklepach robimy najczęściej zakupy... W środę mamy odebrać ułożoną specjalnie dla nas dietę no i oczywiście mamy włączyć w to ruch... Dietetyczka nam znana i my jej jesteśmy znani bo pracuje na oddziale gdzie byliśmy na kontroli:)
Wszystkie piszecie o urodzinach i mi się przypomniało że urodziny wypadałoby zrobić... Pójdziemy za ciosem i zrobimy w poniedziałek:) Tort zamówiłam, tylko jeszcze jakieś muffinki na szybko upiekę ewentulnie jakiegoś plaka i wsjo:)
Dobra kobity idę się ogarniać bo musze nas spakować przymierzyć na jutro kiecę bo bratowa mi pożyczyła różową kiecę i granatowy żakiet - zajebiście wygląda to zestawienie;) pewnie ja sama w życiu nie kupiłabym takiej różowej kiecy:) no i jutro w drogę:)