Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hej
Chlopakow nie ma, a ja od rana odkurzam, prania robie. Mam sterte prasowania, ale musi poczekac, bo czas na sniadanie :)

Mei moj tata juz w niedziele wyjezdza :( Wroci dopiero na Swieta :( Szkoda, bo fajnie jak jest :)
Fajne prezenty Filip dostal. Michał wczoraj spytal czy kupimy mu konika na urodziny, od razu dodal, ze on moze konikiem sie bawic, bo przeciez dziewczyny tez czasami autami sie bawia. Pocieszne te nasze chlopaki :)
Oby Mlodemu sie odwidzialo z tymi treningami, bo szkoda, zeby przestal chodzic.

Andzia jej, kiedy Ty jeszcze ciacha takie ****ogarniasz? :lup:
Suuuuper z sabatem!

Cafe fajnie, ze chlopaki dali rade w zoo! I ja czekam na fotki. No nie odpuszcze, bo nie moge sie na nich napatrzec :)

Mei super prezenty Filip dpstał::): Moje laski też dostały Barbie i inne zabawki, a jedynymi prezentami, którymi się"bawią" jest Super Pamięć, gramy niezliczoną ilość razy:Oczko:
Szkoda by było, gdyby F. zrezygnował z terningów, namawiaj go, ale też nic na siłę.

Magda uuu, szalyństwo z tą rozpustą. Może kolejne dziecie się pojawi?:Oczko:
A konika Michu chce takiego jak Aurelcia miała?

Cześć dziewczyny:)
Odkąd zaczął się rok szkolny cierpię na czasobrak :lup: nie dość, że praca to jeszcze jakieś inne sprawy i ciągle gdzieś pędzę... W pracy baaaaardzo intensywnie nie ma chwili, żeby na tyłku usiąść ale tak lubię;) przynajmniej czas szybko mija...
Kuba w przedszkolu faaaajnie... w pierwszy dzień płakał, ale potem już super:) mieliśmy zebranie w przedszkolu i będzie miał dodatkowo tańce i angielski:) ostatnio mieli lekcje pokazową i pokazywał mi w domu jakich kroków się uczyli:smile_move:
Cafe z tymi opłatami w przedszkolu to chyba różnie u nas jest tak, że rodzeństwo płaci tylko raz na radę rodziców.
Magda ale Alka pięknie siedzi! Super, że Michałek wybiera się do dziadków:) trzymam kciuki żeby było dobrze! Kubę czeka weekend z teściową bo my jedziemy za warszawę na wesele...
Andzia fajny luuuuuzak ze Stasia:) i super z zajęciami dodatkowymi:)
Mei fajnie, że urodziny udane:) Buziaki urodzinowe dla Filipka:*

Andzia jak tam po zebraniu? Cos pani mowila Ci o Stasiu?
Moj syn chce konika, ale chyba chodzi mu raczej o takiego ... Pony? Choelra nie znam sie na tym :)
Ale on co chwila zmienia zdanie :lup:
A na kolejne dziecie sie nie zdecydujemy :hahaha:
Poczekamy na Was i moze dopiero wtedy :)

Gosia zwolnij troche :)
Co to za wesele?
Praca napisana juz na tip top?
Super, ze Kubula zadowolony z p-kola.

Magda praca napisana na tip top:) Dzisiaj właśnie odebrałam oprawioną... złapałam się za głowę bo za jedną pracę dwustronnie wydrukowaną, oprawioną zapłaciłam dzisiaj.....115 zł jakaś masakra:/
a na wesele jedziemy do Garwolina, do znajomych z forum cukrzycowego:) mamy jakies 400 km... jestem trochę przerażona:/
A jutro jedziemy do dietetyczki... w końcu... ciekawa jestem co tam nam wymyśli...:)

kurde widze,ze wcielomi posta:Szok:

mam teraz wiecej luzu
wczoraj do wieczora kiblowalam w sklepie i troche nadrobilam
takze do niedzieli w miare spokoj
chce na spokojnie ogarnac,porobic zakupy i przygotowac to olkowe przyjecie

ale olek zostal ze mna,bo kaszle
a na dodatek mlodzi wstali z katarem:Szok:
do zloba ich zawiozlam z nadzieja,ze nic z tego kataru sie nie rozwinie

Hej,
my wczoraj mieliśmy popołudniu gości, wiec nawet nie miałam czasu zajrzeć.
Stachu wrócił wczoraj z pierwszą uwagą:Płacz: z angielskiego:Płacz: za przeszkadzanie w lekcji i przedrzeźnianie Pani:Zakręcony: I najgorsze, że nic sobie z tego nie zrobił, ja mu tłumaczyłam, a on mi się zapytał czy mogę go odpisać z angielskiego:Histeria: No nie mam sił...a przedrzeźnianie polegało min. na tym, że Pani kazała mu powtórzyć the girl a on the grill:Padnięty:

Magda Michu już u dziadków?
Gosia fajnie z weselem::): Jak po wizycie u dietetyczki?
Cafe fajnie, że masz luźniejszy czas. I zdrówka dla chłopaków. Laskom juz się kaszle skończyły, za to zaczął churchlać Stachu. No ale nie dziwota, jak wrócił do domu z mokrusieńkimi butami i spodniami do kolan, bo w deszczu bawili się na boisku w berka:Histeria:

hej
w koncu moge usiasc, chociaz nie wiem jak dlugo. Mloda od wczoraj ma katar. Wiadomo jak noce teraz wygladaja, a w dzien nie jest lepiej. Do tego kolejne zeby jej okropnie dokuczaja, ale juz sama nie wiem ktore.
O, juz sie obudzila, ale nie placze, wiec nie ide.
Medzie caly dzien, obłęd.

Michu juz wczoraj pojechal do dziadkow. No i super!!! Rano zawiezli go do p-kola, a tata od razu podjechal zdac relacje. Młody zachwycony, zero porblemow, chce jeszcze dzisiaj zostac :lup: Ale nie zostanie, bo tata oddaje samochod do naprawy i nie mialby go kto zawiezc do p-kola. Pzoa tym obudzil sie ok. 4 na siku i juz nie mogl zasnac, wiec jest pewnie padniety.
No i rodzice zachwyceni, bo nie marudzil, sam o wszystkim pamietal, o niczym nie trzeba mu przypominac, grzeczny. Jedynie zmeczeni jego gadulstwem. MAma sie pytala jak ja z tym wytrzymuje codziennie :hahaha:

Czyli jak to Michał, do wszystkiego musi dojrzec, nic na sile, trzeba jak zwykle dac mu czas.

No i w p-kolu super. Uwaga: Michał ma kolege! Codziennie bawi sie z jakims Arkiem :)
Pani dzisiaj powiedziala mojej mamie, ze w ciagu 1,5 tygodnia to jakby inne dziecko chodzilo :)

Cafe zdrowka dla chlopcow!
My wczoraj zalawialismy bawialnie dla Micha i ceny mnie powalily :lup:

Andzia powtorze za cafe: zaczelo sie! My sie smiejemy, ale iwem, ze Tobie nie do smiechu. On tego nie czuje jeszcze, ze to juz szkola, a nie p-kole. Przejdzie mu, zobaczysz!
Wiem co mowie, bo moj Kacper od samego poczatku fuul uwag wlasnie za komentowanie pani itp., a potem sie ogarnal i juz jest ok.

Gosia jak po dietetyku?

Ehhh, u nas tez katar wrocil. U Micha jeszcze sie nie rozkrecil, ale wiem ze to kwestia czasu. Rece opadaja :(
Gorzej z Alką :(

JEszcze tylko napisze, ze Michałowi robimy urodziny tez w domu dla dziadkow za tydzien w piatek. Nie skomentuje, ze t. jada znowu do rodziny pod Poznan w srode!
Lataja tam non stop, a do Micha jak obiecywali w lipcu to jeszcze nie dojechali na pol godziny.

heheh magda moi t tez nie maja czasu na olka urodziny
ale pierdole
moi byli juz z prezentami i nie robie nic wiecej

a bawialnia taka droga?
my wykupujemy 2h,10zl godzina jesli dobrze pamietam
no zalezy to oczywiscie od ilosci dzieciakow
do tego tam na miejcu kawka dla rodzicow a reszte juz sami organizujemy

suuuper ,ze michu u rodzicow dal rade
musicie czesciej go zostawiac
moze na weekendy chociaz,zeby nie bylo problemu z przedszkolem

no i zdrowka dla dzieciakow

Cafe nam pulmonolog i alergolog powiedzieli, że dawki tego sterydu są tak maleńkie, że absolutnie nie mają wpływu na rozwój dzieci. Moi mają typowo alergiczno-astmatyczny kaszel i wiem, że inhalacje na nich działają. I wolę to niż faszerowanie dzieciaków antybiotykami:)

Magda no brawo dal Miśka. Szkoda, że nie może zostać u babci dłużej, odpoczełabyś trochę. Ale fajnie, że zadowolony, może dziadki go jeszcze zabiorą na weekend.
A dla Alci buziak, niech szybko zębole wyjdą:Całus: