Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Młody już w p-kolu. Ja się zaraz biorę za sprzątanie.
Urodziny wyszły ok. Szału nie było ale tragedii też nie:Oczko: Ot, ciasto i tort, chociaż u mnie zawsze jakaś wyżerka była i na to każdy czekał a wyszliśmy głodni:lup: Filipo mega szczęśliwy, bo dostał prezenty które sobie upatrzył, posiedzieliśmy trochę i do domu. Ja tam jestem zadowolona bo wszystko miałam w dupie:Oczko: Co roku masa kasy, roboty i jeszcze sprzątania zazwyczaj z marudzącym Filipem a tym razem pół dnia bawiliśmy się lego i na popołudnie poszliśmy całą bandą do P.
W sobotę byliśmy na wycieczce. Jechaliśmy kolejką wąskotorową, Filipo nawet przejechał się w lokomotywie, duuużo połaziliśmy więc weekend naprawdę udany::):

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Magda masakra z tym przejazdem przez miasto:Histeria: Ja mieszkam w takiej pipidówie, że nawet sobie tego nie wyobrażam... Alunia śliczniutka:Podziw: Skubanej śpieszno do siadania, no!

Andzia na pewno dasz radę:Całus:
Stachu niezły agent:sofunny: Jeszcze się ogarnie, zobaczysz:D
Byłaś na strzelaniu?

Cafe widziałam chłopców na fb - świetni jak zawsze!!! Chciałabym ich zobaczyć kiedyś na żywo...
Jestem w szoku co do tych książek... To takie trochę pójście na łatwiznę:/
A co do zniżek (chociaż nie mnie pytałaś:Nieśmiały:) to akurat tam gdzie moja siostra zapisała dzieci zniżka na rodzeństwo jest a u Filipa nie ma...
Co się stało z autem, że tyle kasy wam popłynęło:Histeria:

Hej,
u mnie niedoczas przed duże N. No nie wyrabiam na zajr etach, a takiej gimeli w mieszkaniu daaawno nie miałam:Padnięty:
Na strzelaniu byłam, super impreza, świetni ludzie i...uwaga wygrałam w konkrencji strzelenie do kura:lol: Pierwszy raz w zyciu miałam broń w ręku i pobiłam wszystkie baby i wszystkich facetów. Hehe, cieszyłam się jak dzieciok:)
W tarczy dla kobiet miałam 4 miejsce, więc poza podium. Ale strasznie spodobało mi się to strzelanie i na następne tez chyba pojade:)

Cafe hehe, przyzwyczaiła się dupka do auta i teraz girki bolą:Oczko:
Chociaż ja też dużo mniej sie ruszxam niż kiedyś, na placu zabaw siedzę na ławce i dupsko rośnie.
Fajne literki, laski znają tylko M i Z:Spoko:

Mei super, ze nie musiałaś martwić się urodzinami i poszliście na gotowe. A co::):Szkoda tylko, że głodni wróciliście:Oczko:
I fajnie, że Filippo zadowolony z prezentów, co dostał?

hello
i ja jakos nie wyrabiam. Wlasciwie to wyrabiam, ale P. mial caly weekend wolny, wiec nawet nie odpalalismy lapka.
W Piatek Alka tak dala czadu, ze mialam dosyc wszystkiego. Jedynym plusem byl przyjazd mojego taty po 4 m-cach. odebral z nami Micha. ale szok, mlody z emocji zaniemowil. no i pani go wychwalila, ze sie rozkreca, w domu jest tylko: a pani sylwia.... jest zachwycony! zkoda tylko, ze w p-kolu mało gada, bo potem nadrabia, a my wykonczeni tym jego gadulstwem :lup:
sobota u rodzicow! ale fajnie jak tata jest, zajmowal sie dziecmi, nie mogl sie nimi nacieszyc. zero stresu z Alicja, nosil, tulil, zabawial :)
no, a wczoraj na placach zabaw i w parku :)

P w czwartek jedzie na wycieczke z klasa do soboty :( Mialam problem jak w nocy, bo Michu przychodzi, a z obojgiem spac nie ma jak. Ale Mich pojedzie do moich rodzicow. co najlepsze juz nie moze sie dczekac i koniecznie na 2 noce. ciekawe jak bedzie!

cafe jak sie udala wczorajsza wyprawa?
Ale kasy wydaliscie na auto :( No, ale znam ten bol :(
Fajne literki! U nas zapal literkowy minal i Mich zna raptem kilka :lup:

mei super z urodzinami. mozecie wyprawiac na zmiane. co Filip dostal?
jak dzisiaj? chetnie poszedl do p-kola?

andzia hehe. takie fajne strzelanie? gratki za wygrany konkurs!! jeszcze bedzie tak, ze K. bedzie zostawal z dziecmi ,a Ty na polowania ruszysz :)

Magda super, że tata wrócił i tak chętnie zajmował się dzieciakami.
No i rewelacja, że Michu jedzie do nich na noc, mam nadzieje, że będzie ok. Może jakiś przełom nastąpi:) Rozkręca się chłopak, oby tak dalej!!!

A ja byłam na tym strzelaniu z Bractwa Kurkowego, ale może i na polowania przyjdzie czas:)

Cafe znam ten ból. Ja tez mam dzisiaj kupe roboty, ale od czasu do czasu zaglądam:)
I K. ma dzisiaj urodziny, ale nie mam ochoty na gości, chociaz torta zrobiłam, bo syf mamy taki w chacie, że szok. Jeszcze K. będzie siedział z laskami do mojego powrotu, więc syfu się pewnie namnoży:Zakręcony:

meii bardzo dobre podejscie
najwazniejsze,ze mlody zadowolony
sama teraz organizuje te urodziny i wiem ile to latania i wydatkow tez
w koncu beda tyko dzieciaki z rodziny i najblizsi znajomi
tak postanowilismy
jeszcze raz pytalam olka o liste gosci i wymienil wlasnie kuzynostwo i najepszych kumpli

magdaale super,ze michu chce jechac do twoich rodzicow
mam nadzieje,ze bedzie wszsytko dobrze i ze bedzie tam zostawal czesciej:)

andziauuuu gratulacje
wygralas cos fajnego?:lol:

no a wczoraj baaardzo fajnie
towarzyswo super wiec naprawde udany dzien
szkoda tylko,ze nam mlodzi w ogole nie spali
i o 15 byli wykonczeni
wiec nawet po sklpeoach nie polazilismy
raptem na szybko jedno pietro zaliczylsimy i na sygnale do auta

ale w zoo cala trojka dala pieknie rade
to najwazniejsze

a dzisiaj od ranca pelno spraw
tyle co olek zasnal
ide pod prysznic i musze upiec spody do plaka na niedziele,bo one musze polezec kilka dni

cafe82
ufff prawie gotowe

andzia pieklas ostatnio cos ciekawego,szybkiego,prostego i pysznego?:D

Piekłam:)
Wielkie Ĺťarcie - Przepis - Sernik na czekoladowym spodzie z malinami

Po prostu niebo w gębie.
Zrobilam go na sobotnie strzelanie i wszyscy się zachwycali:

I jeszcze robiłam taki szybki plak, podobny do 3 Bita:
warstwa pepitków, 2 budynie utarte z masłem, warstwa pepitków, masa krówkowa, warstwa krakersów, dżem porzeczkowy, 2 kremówki z dwoma śmietanfixami i na wierzch płatki migdałowe lekko upróżone na patelni.

Witam wieczorkiem!

Młody w końcu zasnął. Dzisiaj stwierdził, że już nie chce chodzić na treningi::(: W sumie bez powodu bo po ostatnim był bardzo zadowolony a dzisiaj nie chciał iść. Mam nadzieję, że mu się odwidzi i w piątek pomaszeruje z uśmiechem na twarzy.
Z prezentów dostał lego, auto ze spider-manem i Barbie syrenkę, której ogon zamienia się w deskę surfingową:Spoko: Do tego trochę słodyczy, teczkę z zeszytami czterolatka i trochę kasy. Dziwne to moje dziecko, ale co zrobić:D

Andzia
brawo za wygraną:brawo: Kiedy Ty masz czas na pieczenie:o_master:
Wszystkiego naj dla K.!
Oj to będzie się działo w tą sobotę jak się spotkacie po takiej przerwie:D

Magda super, że tata wrócił! Chciałabym zobaczyć minę Michała jak go zobaczył w tym p-kolu::): Na długo przyjechał?
A Filipo w standardzie. Muszę więc idę, ale jak go odebrałam to stwierdził, że polubił p-kole:Psoty: Ciekawe na jak długo.
Super, że młody taki chętny na nocleg u dziadków:yes:

Cafe no to super, że dzieciaki dały radę w zoo::): Szkoda, że na zakupach nie za bardzo, no ale nie można czasem mieć wszystkiego:Oczko:
A co do urodzin, to niby najbliżsi, ale pewnie i tak sporo osób się uzbiera, co? Fajnie teraz dzieci mają::): Rok w rok tort, prezenty...