Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Anielinka dwa razy sprawdzalam czy na dobrej stronie jestem jak Ciebie zobaczylam :)
Super, ze sie odezwalas i mam nadzieje, ze tak juz zostanie. chcesz to sie wyzal, nie chcesz to pisz co u Amelki!
Szkoda mi jej okropnie, ze tak placze w p-kolu :((( A jak pani mowi? Szybko sie pozniej uspokaja?

Andzia no Stachu to gosc! Odwazny facet! u Was fajnie, ze jedna szkola, Wy do niej chodzilsicie.
My juz sie zastanawiamy nad szkola dla Michała i nie potrafimy podjac decyzji.
A jak w pracy?czas szybko leci?

Fajne adidasy dla dziewczyn znalazlas. Poradze to samo co Cafe. Sprawdz dlugosc wkladki. My na wiosne kupowalismy wlasnie pumy i rozm. 28,5, a z innych 27,5 bylo dobre.

Cafe jak noc?
JAk chlopaki? Ty juz w szale, co? hehe

Wczoraj chwilke rozmawialam z nowa pania Michała. Jak go odbieralam to po cichu weszlam do sali, zeby podejrzec co robi. Akurat z pania kartki wybierali. Mieli cos dla mnie rysowac :)
No i jak juz duzo dzieci bylo to Michu znowu sam sie bawil. Do nowej pani: jak to powiedziala - z wielkim dystansem.
Ale jak widze to ona ma inne podejsie niz tamta wczesniejsza. Tamtej bylo na reke, ze on taki grzeczny, jedno dziecko mniej. a ta widze, ze sie stara do niego dotrzec.

No, ale najwazniejsze, ze Michał zadowolony. Dzisiaj rano jeszcze P. nie byl gotowy, a on juz ubrany pod drzwiami i sie darl: tatusku szybciej, bo chce juz do przedszkola!!! :)

Magda hej!!!
Alicja dała czadu w nocy? Współczuje.
W pracy ok, czas leci, ale dzisiaj pierwszy raz 8 h, więc zobaczymy...mam nadzieje, że będe miała czas wyjść jeszcze z dzieciakami na spacer itp.
Fajnie, że pani Michała ok i próbuje do niego dotrzeć. I super, że on zadowolony chętnie chodzi. U mnie rano jeszcze trochę rozpierduchy, bo laski w wakacje spały do 8-8.30, a tu trzeba o 7 wstać, ale myślę, że szybko się przestawią.

Musze obmierzyć tą wkładkę i kupić im dzisiaj te pumiacze, bo na jesień mają tylko jedne baletki. a te fajne, bo tanie, inne, które mi się podobają kosztują 160 zł, a tu za tą cenę będe miała dwie pary. Muszę jeszcze Stachowi kupić korki na treningi, ale to już w sklepie, bo musi przymierzyć

Jessssuuuu, jaki miałam dzień:glass:
Wróciłam z pracy po 16.30, odebralam laski od t., Stachu był na treningu.
Na speedzie obiad, w międzyczasie rundka w super pamięć i obiecałam zołzom, że jak Stachu wróci to pojedziemy rowerami do parku. Stachu wrócił o 17.15, wszedł do kuchni, gdy akurat jadłyśmy obiad i od razu powiedział, że jest zmęczony i idzie sie położyć. Widziałam, ze coś jest nie tak, ale upierał się, że wszytsko ok. Siłą z niego wyciągnęlam, że stał nabramce, dostał mocno piłką w nadgarstek i go boli. Umyłam mu te ręce, jedna lekko opuchnięta, ale w ogóle nie mógł zginać jej w nadgarstku. Pędem na pogotowie, zrobili mu prześwietlenie, na szczęście ręka cała tylko bardzo mocno zbita i stłuczona...***** mać, mówię Wam...Po okładach i lekach przeciwbólowych juz go tak nie boli, ale musi ją przez kilka dni nosić na temblaku...nie wiem jak to będzie jutro w szkole, ale długopisa nie jest w stanie chwycić w rękę...no bo chyba nie musze dodawać, że to prawa ręka:glass:

Laski mają kaszel...Kuba wróci w nocy, a mi się chce ryczeć...otworzylam se piko, syf, kiła i mogiła wszedzie, sterta do prasowania czeka tez na lepsze czasy...ech:Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko:

Andzia o ja pierdziele! U Was to musi sie cos dziac :(
JA juz nie narzekam, bo jestem tylko niewyspana.
Dobrze, ze ta reka nie jest zlamana. Kilka dni i bedzie ok. To poczatke roku, wiec szybciutko nadgoni.

Przypomnialo mi sie, ze pisalas o korkach dla Stasia. Spytaj trenera czy na trawe czy na sztuczna, zebyscie bez sensu kasy nie wydawali Chyba, ze to juz wiesz i bez sensu pisze.

Pecha macie albo to normalne przy 3 energicznych dzieci, ze ciagle cos.

Jesli sztuczna trawa to w korkach grac nie mozna, przynajmniej w typowych. To sa takie buty do grania z wypustkami (P. by mnie pewnie zabil za te "wypustki".hehe)
W kazdym razie jesli pojdziecie mu kupic te buty to powiedzcie, ze na sztuczna.
Niedrogie i fajne sa z umbro.
o, zaraz znajde i Ci pokaze jakie :)

Anielinka strasznie Wam współczuję tych p-kolnych przygód... Cholera... Oby teraz Amelka jak najszybciej się przekonała i chodziła już bez płaczu chociaż...

Andzia a u Was jak zwykle "wesoło":lol: Ja pierdziele, dobrze, że obyło się bez złamania:Szok: Oby szybko przestało go boleć...
Zapomniałam napisać - ekstra Ci wyszedł ten tort! Tak mi się sielsko zrobiło, jak przeczytałam o tej samej klasie do której Wy chodziliście::): Ja swoją podstawówkę wspominam raczej źle...
Zdrówka dla dziewczynek!!!

Magda
na spokojnie... dobrze, że nie masz ciśnienia na sprzątanie.
Mi Filip mówił, że też sam się bawi:( I wierzę, że tak jest... Straszna rozpierducha się u nas w p-kolu zrobiła (część grupy przenieśli do grupy wyżej a do nich dokoptowali sporo maluchów:Rozgniewany: - trochę bez sensu, bo dzieciaki które zostały są dalej w maluchach czy jak?:Histeria:) i na razie ciężko stwierdzić, czy tylko tak mówi, czy faktycznie tak jest... W czwartek mamy zebranie i muszę się wypytać.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Hej!

U nas dziś już w p-kolu lepiej, tzn. Amelka od rana już chętnie szła, ale już na sali chwile postałam z panią, bo pogadałam z nią czy mogę Amelke przyprowadzać na 9, a nie na 8- bo nie pasuje mi z pracą, bo zaczynam o 9.30 i jak zaprowadzałam ją na 8 to ponad godzine musiałam łazić bez sensu...ale zgodziła się bez problemu, tylko powiedziała żeby w domu zjadła śniadanie, ale ona i tak dzień zaczyna z płatkami na mleku, więc lusss:) no i już za długo stałam z tą panią i już jej łezki poleciały, bo chciała iść ze mną, ale chwila moment i się uspokoiła....myśle że jutro już będzie ok, szybko wyjde z sali i tyle:)

Andzia o ja pierdziele ale pech z tą Stasia ręką...szczęście w nieszczęsciu że nie złamana uffff...

Magda a ja myślałam że Alunia to taka grzeczna dziewuszka, a widze że nieźle daje popalić:Całus:

Mei ale masz pomysła z tymi urodzinami, aż jestem ciekawa co P. wymyśli:))

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif