Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

goskausmialam sie z papierowek:D
dlatego ja nic od nikogo nie biore
owszem troche fasolki do obiadu,troche warzyw i tyle

magda no brawa dla ali
masz racje nie odpuszczaj!

co do mleka to chlopcy jeszcze w szpitau dostawali prenan-dla wczesnieakow
wiec w domu przeszlismy tez na NAN PRO,bo to tej samem firmy
podobno ma dobry,zbilansowany sklad
obylo sie bez zadnych akcji,nie zmienialismy w miedzyczasie wiec nie konsultowalismy
juz teraz nie pamietam,ale analizowalam sklad wszsytkich firm i jakos przy tym NANie zostalismy chociaz niestety jedno z drozszych

Dzień dobry!

Dzień w pracy spokojny się zapowiada::): Spokojnie większość z Was dałaby radę nie spać tyle czasu. Ma to swoją cenę, wiadomo. Ciągle jestem niedospana... Ale rzadko nie kładę się w ogóle. Jednaj jak odeśpię choćby 4h po nocce to jest o niebo lepiej:yes:

Cafe mnie by chyba bardziej wykończyło codzienne takie krótkie spanie, serio. Kiedyś tak mogłam i było spoko, ale teraz naprawdę zazwyczaj przed 22:00 już śpię:Kiepsko:
Ale zazdroszczę basenu na działce! Fajne są takie dni działkowe... Chciałabym mieć jakąś działeczkę rekreacyjną::):

Magda brawa dla Aluni! Oby mleczko z butli jej posmakowało!
Super, że Michał tak fajnie dogaduje się z Kacprem. A co do gier, z tego co pamiętam to Michu chyba kiedyś lubił grać, prawda? Filip odkąd pamiętam to jakoś nie garnął się do tego::(: Tzn. Lubił małpy, ale tylko wyciąganie bez ładu i składu. On wyciągał wszystkie patyki jak najszybciej a później ja miałam je wkładać:Rozgniewany: A teraz jest tak jak u Was. 2min. grania, wygłupy i histeria.

Gosia hehe współczuję zalegających papierówek:Oczko:
Ech... Zawsze tak jest z wolnym, że ucieka nie wiadomo kiedy:/

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

cafe82

magda no brawa dla ali

obylo sie bez zadnych akcji,nie zmienialismy w miedzyczasie wiec nie konsultowalismy
juz teraz nie pamietam,ale analizowalam sklad wszsytkich firm i jakos przy tym NANie zostalismy chociaz niestety jedno z drozszych

dzieki za info o mleku.
a napisz mi jeszcze czy wszedzie mozna kupic?
czy sa rozne rodzaje? ja kompletnie zielna w tym temacie.
czy nan jest jedno czy sa rozne?

magda_79
cafe82

magda no brawa dla ali

dzieki za info o mleku.

magda na pewno sa rozne
w sensie 1,2,3 i wprowadzili 4
najlepiej gdybys sobue porownala sklad
no i wazne tez,zebys miala latwy dostep do danego mleka

hejka
od rana tak lało, ze P. mogl jechac godzine pozniej do pracy. jeszcze 2 h i koniec :yuppi:
ok. 15 podjade z dziecmi do t. i tam spotkamy sie z P.
korzystajac z brzydkiej pogody podjedziemy gdzies do sklepu.musze kupic Ali bodziaki, bo cos ostatnio powyrastala.

Ja juz tez nie daje rady jak jestem niewyspana. nocki nie sa rewelacyjne, ale jakos sie przyzwyczailam. ale dzisiaj Aluśka budzila sie z 9-10 razy i czuje, ze ledwo laze :(

cafe82
magda_79
cafe82

magda no brawa dla ali

dzieki za info o mleku.

magda na pewno sa rozne
w sensie 1,2,3 i wprowadzili 4
najlepiej gdybys sobue porownala sklad
no i wazne tez,zebys miala latwy dostep do danego mleka

to, ze sa rozne numery to wiem, bo to zalezy od wieku. musze spojrzec czy np. jest nan i nan pro. no i tak jak piszesz w ktorych sklepach.

Hej,
w niedoczas wpadłam i nie miałam nawet czasu kompa odpalić.
W czwartek do późna gościa, w piątek chandra zakończxona rewelacyjnym grillem do 4.30:lup: i walka z ogórami przez pół soboty. W weekend były u nas Dni Miasta, więc łaziliśmy z dzieciakami na festyny, a w sobote wieczorem byliśmy jeszcze z samym Stasiem na koncercie Patrycji Markowskiej.
A od dzisiaj poszłam do pracy, hehe:) Szczegóły napiszę później na boku:lol:

Cafe fajne plany macie. Do którego parku jedziecie?
Masz jakieś fotki z działkowania?

Magda brawo dla Alki za pierwsze butelkowe picie!!!
Co do mleka to ja do roku dawałam Bebilon Pepti a później przeszłam na zwykłe Bebiko.
Fajnie, że chrześniak złapał bakcyla do Dobble. z Przemkiem też grywacie?
Laski chętnie grają, ale też miały okres, że gry je nudziły. I Michowi w końcu minie. A wczoraj mnie wkurzyły, bo chciały grać w Piranie, a tam połowa kulek pogubiona:Rozgniewany:Mam nadzieje, że się znajdą...

Mei
jest co podziwiać z tym niespaniem po nockach, ja jak po jakiejś imprezie śpię 2-3 h to cały dzień łażę śnięta i dopiero wieczorem dostaje powera.
Fajnie z jeziorkiem, my nad nasze mamy jakies 10 km, ale generalnie bardzo zaniedbany ośrodek, jest kilka knajp i sklepów, ale żadnego fajnego placu zabaw i innych atrakcji, także poza kąpielami ciężko coś tam robić...

Gosia i u mnie zalegają papierówki, hehe. Ciągle ktoś mi przynosi. Dzieciakom robię codziennie kompot i szarlotkę ze suchuch składników-kiedyś podawałam przepis, ale okazało się, że zamiast zwykłego cukru trzeba dac c. puder i teraz wychodzi idealna:)I codziennie całą zjedzą

hejka
Dzisiaj znowu od rana ganiamy. Pojechalismy wyczyscic klime, przy okazji obejrzeismy wozki i jestem totalnie niezdecydowana ktory kupic. a musze zmienic spacerowke :lup:
P. zabral Micha do pracy, bo ja na 19 do gina. brrrr, az mnie trzesie,ze mam tam isc, ale i tak dlugo sie zbieralam. no i musze zabrac Alicje.

A generalnie to mamy mały dołek. Chodzi o Michała. No kompletnie nie dajemy sobie z nim rady. wiem, ze napiszecie, ze nalezy mi sie po tym czasie spokoju, ale niech sobie rozrarnia, rozpieprza wszystko itp. Ale on ciagle wpada w histerie. Dzisiaj z łapami sie na nas rzucil i jeszcze wyzywa. Zupelnie jestesmy bezradni, bo on wteyd nie kontaktuje. Drze sie jak opetany. Zadne kary nie robia na nim wrazenia. JEstesmy wykonczeni :((((

a co do michala naprawde nie wiem co ci powiedziec
na pocieszenie tylko tyle,ze olek tez ma rozne zagrania
moze w szal nie wpada,ale tez ciezko do niego dotrzec

ja uwazam,ze tylko nasza cierpliwosc tutaj pomoze, nie bijemy bo to nie ma sensu
ja czasem rykne,nie powiem:Nieśmiały:
ale z reguly po prostu mowie,staram sie rozmawiac
a czasem tez nie reaguje

a w jakich sytuacjach wpada w te histerie?