Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Idę zaraz zaprowadzić dziatwę na półkolonie. NIe mogę się już doczekac tej ciszy::):

Cafe
fakt, że odkąd laski są samodzielne, nie trzeba ich nosić, karmić, myć, przewijać, ubierać itp itd to jest o wieeeele łatwiej. ale rozpierduchę robią nadal, leją się nadal, a jak pyskują:Padnięty: I absolutnie nie chciałabym cofnąc czasu, bo pamiętam jaki był hardcore 2 lata temu, ale czasem żal, że tak szybko ten czas zleciał....

andzia
Idę zaraz zaprowadzić dziatwę na półkolonie. NIe mogę się już doczekac tej ciszy::):

Cafe
fakt, że odkąd laski są samodzielne, nie trzeba ich nosić, karmić, myć, przewijać, ubierać itp itd to jest o wieeeele łatwiej. ale rozpierduchę robią nadal, leją się nadal, a jak pyskują:Padnięty: I absolutnie nie chciałabym cofnąc czasu, bo pamiętam jaki był hardcore 2 lata temu, ale czasem żal, że tak szybko ten czas zleciał....

wiem wiem o co ci chodzi:)

wlasnie wrocilam ze sklepu
czekam na K,odbierzemy chlopcow i do kobylina
a taki skwar sie zrobil
fajnie,ale nie jak trzeba pracowac:)
ale powiem wam,ze kontakt z klientami uwielbiam
i te dni kiedy jestem w lumpie bardzo lubie
tutaj w ostrowie zaczelo sie fajnie krecic,klienci chwala,przekazuja dalej
i naprawde nie moge narzekac

kurde musze te zdjecia wreszcie porobic:Nieśmiały::Nieśmiały:

dzien dobry

a mial byc tutaj wiekszy ruch:(

chlopaki spia:Niespodzianka:
coprawda pobudka oczywiscie o 5 ale padli jeszcze
no zyc nie umierac

wypilismy z K kawke na spokojnie
on juz przed 6 wyjezdzal
a ja troszke ogarnelam i musze zaczac sie ubierac

po pracy odbiore j i c i jade po olka
wreszcie!
bo stesknilam sie za tym malym rozrabiaka

hej
cos cierpie na niedoczas. Rano ciagle cios do zalatwienia i wiecznie w biegu, a potem jestem sama z mlodymi i tez czas ucieka.
Dzisiaj zalatwilismy okuliste. I Michał i Alicja przebadani. Wszystko ok. Ze wzgledu na astygmatyzm P. Ala musi przyjsc na kontrole jak skonczy rok.

Teraz troche ogarniamy chate, bo mega syf sie zrobil. bleeee tak mi sie nie chce. P. zaraz jedzie na przeglada auta, ktore mamy na oku. zobaczymy, moze juz dzisiaj kupimy :)

Melduję się z pracy!

Wczoraj byliśmy nad wodą, ale nie daliśmy rady zbyt długo. Woda lodowata, a z nieba żar! Dzisiaj za to duchota jak przed burzą:/ Mam nadzieję, że jutro przed nocką uda nam się pojechać na trochę nad jeziorko:)
No i na jutro w końcu umówiłam się do gina... Wstyd się przyznać, ale jak kiedyś latałam co równiutkie 6 m-cy to teraz zaniedbałam to okrutnie:Nieśmiały: Jakaś paranoja się porobiła totalna, bo na nfz musiałabym czekać około miesiąca na wizytę:Wściekły: Więc idę prywatnie:Kiepsko:
Wczoraj wieczorem też pożarłam się z P. przez telefon. I tak mu nie nagadałam tego co miałam na języku bo obok był Filip. ***** co za ograniczony człowiek:Wściekły: Jak ja mogłam kiedyś tego nie widzieć?! Szkoda słów...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Magda Ciężko z powrotem do pracy... Lubię tą robotę, ale tak mi szybko przeleciał ten urlop, że naprawdę nie chciało mi się jeszcze wracać:/
Super, że u okulisty wszystko dobrze!
Daj znać czy kupiliście autko::):

Andzia ja tam widziałam, że laski też potrafiły się chwilę same pobawić... Mimo, że była to wyjątkowo krótka chwila, to jednak była:Oczko:

Cafe jak tam Olek? Pewnie mega zadowolony, co? Siorka na pewno fajnie mu czas zorganizowała... Mimo wszystko szkoda mi go trochę, bo z boku wygląda to tak jakbyście w ogóle z nim czasu nie spędzali.

Mei
Magda Ciężko z powrotem do pracy... Lubię tą robotę, ale tak mi szybko przeleciał ten urlop, że naprawdę nie chciało mi się jeszcze wracać:/
Super, że u okulisty wszystko dobrze!
Daj znać czy kupiliście autko::):

Andzia ja tam widziałam, że laski też potrafiły się chwilę same pobawić... Mimo, że była to wyjątkowo krótka chwila, to jednak była:Oczko:

Cafe jak tam Olek? Pewnie mega zadowolony, co? Siorka na pewno fajnie mu czas zorganizowała... Mimo wszystko szkoda mi go trochę, bo z boku wygląda to tak jakbyście w ogóle z nim czasu nie spędzali.

no to teraz pojechalas sabina
naprawde zostalam bez slowa
w ogole czasu z nim nie spedzali??

Hej,
my spędziliśmy bardzo fajny dzionek, pojechałam z dwoma kolezankami i ich dziećmi na cały dzień nad jeziorko, od 11 do 19. Wróciłam padnięta, laski padły w 5 minut, a Stachu jeszcze łazi i mędzi. COś mi słabo dzisiaj, nie wiem czy przez pogode czy jakiś stan przedzawałowy mam?:Zakręcony:

Kinia a coś Ty taka nerwowa? He? Przecież nie możemy sobie tylko wciąż słodzić:Oczko:
Współczuje tych pobudek wczesnych, mam nadzieje, że z tego wyrosną podobnie jak moje zołzidła:)

Magda super, że po okuliście ok!!! Mam nadzieje, że z autem też będzie wszystko dobrze i będziecie mieli jeden kłopot z głowy:)

Mei daj znac po wizycie u gina. Ciekawe co ten P. znowu nawymyślał, he?
U nas też dzisiaj był żar, a dzieciaki niezmordowane z wody nie chciały wychodzić w ogóle. I Zocha się rozkręciła, uciekała, musiałam rozebrać się do stroju i ganiać za nimi:Padnięty:

andzia pewnie,ze nie mozemy tylko slodzic
ale kuzwa bez przesady
zreszta nie zamierzam sie tlumaczyc
kawal ze mnie mendy,ale przez szacunek do was nie bede tutaj psuc atmosfery
zaraz mi mei powie,ze nie miala tego na mysli itd
ale ***** zajebiscie sie cos takiego slyszy kiedy wlasnie staramy sie zeby olas mial atrakcje,czas bez braci itd
ale koniec tematu jak dla mnie

cafe82
ale kuzwa bez przesady
ale ***** zajebiscie sie cos takiego slyszy kiedy wlasnie staramy sie zeby olas mial atrakcje,czas bez braci itd

Nie wiem co miała na myśli a czego nie miała, ale na pewno nie spodziewała się takiej reakcji z Twojej strony. I szczerze to ja też nie bardzo rozumiem czemu się tak burzysz?:Oczko::lol:

Machnęłam torcik jabłkowy i zmykam zaraz do wyrka. Kiepsko się coś czuje, serducho mnie kuje, w głowie mi się kręci, starość nie radość:Padnięty:

dziekje andzia:Całus:

widze,ze wczoraj zaszalalyscie:)
daleko macie nad to jeziorko?

magdadobrze,ze u okulisty ok
i daj znac jak auto

za chwile ma byc kolezanka
nie widzialysmy sie rok,bo ona na stale mieszka w londynie
a u mnie naturalne warunki naszej rodziny-czyli rozpierucha na maxa,hahaha
w sumie to wcale nie jest smieszne:D

cafe82
ale kuzwa bez przesady

Właśnie, że nie powiem, bo dokładnie to miałam na myśli,że z boku tak to dla mnie wygląda, ale nie twierdzę, że tak jest! Nie ma co się oburzać. Piszę to co myślę, czuję i tyle. Nie gniewaj się już tak bardzo:Całus:

Ledwie południe się zbliża a my jak muchy w smole:Kiepsko: Duszno jest niemiłosiernie. Nawet Filip nie kwapi się na spacer z psem (siostra wyjechała na urlop i opiekujemy się jej psiakiem - nie muszę mówić, jaki Filip jest szczęśliwy:Oczko: Ja wręcz przeciwnie...). W każdym razie wodę sobie dzisiaj odpuszczamy. Idę ogarnąć co nieco...

hello
ja dzisiaj juz zaliczylam wizyte w pracy. Fajnie tak na chwile tam wpasc. Zabralam Alicje, a P. zabral Michała na fotelik na rower i zjezdzili pol miasta. Wszyscy zadowoleni. Teraz P. do pracy, a ja z mlodymi. Poczekam jeszcze godzinke i pojdzemy na plac zabaw.

Auto jednak nie tamto. za to znalezlismy superowe Reanult Megane kombiaka w Kolobrzegu. Sprzedaje salon Renault. No i jutro jedziemy. przy okazji moze uda sie na godzine na plaze i na spacer wyskoczyc. Co prawda P. musi wrocic do pracy, ale pojedziemy wczesnie rano :)

Andzia super macie z tym jeziorkiem. to daleko od Was?
hehe. i w stroju paradowalas? no no - swietnie!

Cafe przyznam, ze i mnie zdziwila troche Twoja reakcja. Nie widzimy sie przeciez, tylko piszemy, wszystkiego napisac sie nie da i kazdy te pare zdan interpretuje jak chce. JA nie odczytalam tego jako atak na Ciebie.
I wcale nie musimy sie sobie nawzajem tlumaczyc tlko raczej wystarczy napisac jak to wyglada i tyle.

MEi a jak Wasz kociak na psa reaguje? Co to za pies?