Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
Hej,
laski jeszcze śpią:Szok:, a Stachurski szykuje się na wycieczkę:)
Pogoda do dupy:Kiepsko:

Magda
wiem, żeby ciągnąć brzuch, ale przy tych ćwiczeniach gdzie nie podtrzymuje głowy i tak mnie szyja napitala. I poza tym, że zaczęłam ćwiczyć, to też jem bez opamiętania:)

Mei dobble::):
Laski w plecaku miały Filipa okulary, postaram się dzisiaj dojść na pocztę i Ci je przesłac, tylko napisz mi na pw adres

Andzia daj se spokój:Oczko: Koszt znaczków większy niż okulary:D

Jak tam Stachu po wycieczce? Zadowolony?

Magda
no cóż, Michu ma gorsze dni, pewnie za jakiś czas znów będzie słodkim Miśkiem::): Cierpliwości!

Gosia ja znowu im bliżej powrotu do pracy tym bardziej się rozleniwiam... Ech.. Niestety już w sobotę mam dniówkę. Za szybko ten urlop się skończył:Szok:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Witam i ja:)
Ja tylko na chwile, bo muszę podjechać do pracy na chwile... na rozmowę... Zjem śniadanie, wypiję kawkę i zmykam..
Poranek - porażka... Mały był strasznie niegrzeczny:/ brrr Pyskuje, zarabia karę, na chwile się poprawia i za minutę to samo...
Mei paznokcie mówisz:)))) heheeh
Cafe no to zaszalejecie:) u nas kasa ze skarbonki idzie niestety na bierząco:/ a co do naszej sytuacji to idzie ku lepszemu, jak przyjadę z pracy to napiszę na boku;)
Magda no nauczyłaś się zdjęcia dodawać i co.... czekamy;))) Ja chce jeszcze fotki z wyjazdu!!!

Hej,
my wczoraj popoludniu pojechaliśmy do mojego chrześniaka, bo jest aktualnie w Polsce. Wróciliśmy późnym wieczorem, dzieciaki posnęły w aucie i miałam później mega fochy prawie do 23:Histeria:

Mei sikam z paznokci:hahaha: A kitki skubany nie kazał sobienad morzem uczesać:Oczko:

Cafe sporo Olek nazbietał. U nas Stachu wydaje na bieżąco to co ma, zresztą oni w skarbonkach mają tylko tyle co od nas dostaną, bo nikt im nic nie daje:)

Gosia
super, że idzie ku lepszemu:)
A histerie nie sa mi obce:)

gosiammm
Już wróciłam:)
Miałam trochę stracha przed rozmową, ale było ok:) a rozmowa to o egzaminie na nauczyciela kontraktowego... Będę miała 1 sierpnia... brrr... już się boję... mam tyko nadzieję, że nie będę miała nikogo z zewnątrz...

bedzie dobrza
fajnie,ze rozmowa ok

a na czym taki egzamin polega?

hejka
u nas okropnie. Leje, wieje, pochmurno. Bez szans na spacer. P. niedlugo jedzie do Niemiec, a ja sama z dzieciarnia.

Gosia masz egzamin w moje urodziny, wiec na pewno bedzie ok!!!
Fotki pozniej powrzucam na boczku.

Cafe sporo kasy Olas uzbieral. Michu zbieral na wyjazd i atrakcje typu bujaki czy wesole miasteczko w Dziwnowie sam sobie sponsorowal :)

Mei jak tam? tatus zadowolony z paznokci Filipa??? :)

Andzia Michu ciagle pyta kiedy do Was pojedziemy :hahaha:
a P. dzisiaj rano wspominal krzyki Zosi ... i bardzo za tym teskni :)

Ciężki dzień miałam:Padnięty::Padnięty::Padnięty:

Magda jak P. chce to wsadzam jutro Zoche w pociag niech se ją bierze. Ja już mam dosć jej gadania i krzyków:Padnięty:Gęba jej się nie zamyka:Histeria:

Gosia na pewno będzie dobrze na egzaminie. Moja kolezanka zdała kilka dni temu na mianowanego, a że jej mąż jest też nauczycielem i mają 2 miesiące wakacji to sobie polecieli na miesiąc do NY...ale jej zazdroszcze:)

andzia
Ciężki dzień miałam:Padnięty::Padnięty::Padnięty:

Magda jak P. chce to wsadzam jutro Zoche w pociag niech se ją bierze. Ja już mam dosć jej gadania i krzyków:Padnięty:Gęba jej się nie zamyka:Histeria:

Gosia na pewno będzie dobrze na egzaminie. Moja kolezanka zdała kilka dni temu na mianowanego, a że jej mąż jest też nauczycielem i mają 2 miesiące wakacji to sobie polecieli na miesiąc do NY...ale jej zazdroszcze:)

Mozemy po nia przyjechac nawet :)

magda_79
Ja wlasnie z młoda przy cycu, zje i spac. Michu juz tez spi. ufff
juz dawno nie ogarnialam ich sama wieczorem.

najgorsze, bo kregoslup mi siada. z dnia na dzien jest coraz gorzej :(
dzisiaj poryczalsam sie z bolu i juz myslala, ze bede po t. dzwonic, bo i milimetr nie moglam sie ruszyc :(

Ojej, współczuje. Oszczędzaj sie i odpoczywaj ille możesz!!!
A z kręgosłupem masz coś konkretnego czy tak o czasem boli?

magda_79
Bolal mnie juz od ciazy z Michem. teraz z Alka tez bolal. ale to bylo tylko w odcinku ledzwiowym. teraz tamten bol to pikus i boli wlasciwie ciagle.
a od powrotu z dziwnowa jest okropnie, bo bol jak obrecz łapie w odcinku piersiowym i to dopiero jest jazda :(

Może wybierz się do lekarza, bo to nie przelewki. Ja też miałam takie akcje z kręgosłupem, bolał nawet jak leżałam, ale jakoś max 3 dni i przechodziło.