Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
Magda no nie wiem jak Ci to wytłumaczyć...najlepiej jakbyś mi podała swój nick na picase, później możesz sobie najwyżej zmienić:lol:

Fajnie, że wizyta w pracy udana. Wszyscy pewnie zachwyceni Aluśką:)
Michał udawał, że ma wszystko gdzieś, a jak widać słuchał uważnie:) Jeszcze tydzień i by się chłopak dopiero rozkręcił:lol:
Laski za to mi dzisiaj zaśpiewały"Dwie malutkie zaaaaaaaaaaaabki"-dokładnie tak jak Michał:lol:

No Aluśka usmiechy rozdawala, zagadywala, wiec wszystkim sie podobala :)

No, a Michu w domu z nami zupelnie inny. Bez tych glupich min i jeczenia, totalnie inny.
hehehe. Juz widze "zabki" w wykonaniu lasek :sofunny:

nick z picassy? to co sie loguje do googla?

magda_79
andzia
Magda no nie wiem jak Ci to wytłumaczyć...najlepiej jakbyś mi podała swój nick na picase, później możesz sobie najwyżej zmienić:lol:

Michał udawał, że ma wszystko gdzieś, a jak widać słuchał uważnie:) Jeszcze tydzień i by się chłopak dopiero rozkręcił:lol:
Laski za to mi dzisiaj zaśpiewały"Dwie malutkie zaaaaaaaaaaaabki"-dokładnie tak jak Michał:lol:

No, a Michu w domu z nami zupelnie inny. Bez tych glupich min i jeczenia, totalnie inny.

No. ALe jak nie chcesz podawać to luss:)

andzia
magda_79
andzia

hahaha. pewnie, ze chce. jak dla mnie to mozesz znac i moje haslo do konta :sofunny:

magda_79
andzia
magda_79

hahaha. pewnie, ze chce. jak dla mnie to mozesz znac i moje haslo do konta :sofunny:

Skoro nalegasz:hahaha:

andzia
magda_79
ja dopiero dzisiaj zalozylam konto na googlu, wiec zapamietywania nie mam.

A mi sie wydawało, że ju z wcześniej wrzucałaś linki do picasy

Taaa, ale potem nie pamietalam jak sie logowalam i musialam nowe zalozyc :lup:
Ja wo gole ie uzywalam picasy.
I dalej nie wiem, bo ja ja uzywam dzisiaj np. jak nie jestem w necie, nomalnie jako przegladarke fotek.
i dlatego nie wiem co i jak :lup:

magda_79
andzia
magda_79
ja dopiero dzisiaj zalozylam konto na googlu, wiec zapamietywania nie mam.

A mi sie wydawało, że ju z wcześniej wrzucałaś linki do picasy

Taaa, ale potem nie pamietalam jak sie logowalam i musialam nowe zalozyc :lup:
Ja wo gole ie uzywalam picasy.
I dalej nie wiem, bo ja ja uzywam dzisiaj np. jak nie jestem w necie, nomalnie jako przegladarke fotek.
i dlatego nie wiem co i jak :lup:

Nie wiem, to może musisz się zalogować i dopiero wtedy te fotki skopiować?

Witam ponownie:)
Po przedszkolu byliśmy na placu zabaw, trochę na rowerku, wróciliśmy i zaraz po tym jak przyszliśmy zaczęło padać:/ no ale dobrze, że chociaż dwoe godziny jakoś zleciały... Teraz Kuba się kąpie i zamówił sobie parówę na kolację i kakao :lup:
Cafe "Deszczowa noc" bardzo mi się podoba, myślę że dzień lub dwa i będę kończyć... Na pewno sięgnę jeszcze po pozycje tej autorki:)
Magda fajnie, że taka fajna atmosfera w pracy u Ciebie:) trzymam kciuki za żłobek:)

Gosia nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, że Kuba chodzi do p-kola.
Mój Kuba dopiero niedawno wrócił i poszedł kąpać zołzidła. Jeszcze po kolacji ustawiały sobie jakieś krzesła i robiły domek i Maryśka przyrżnęła bokiem czoła w kant. Jak wyjdzie kolejny siniak-gigant to się chyba pochlastam:glass:

Aaa, dla mnie "Deszczowa noc" to jedna ze słabszych książek, więc jak CI sie podobała to pozostałe zrobią na Tobie na pewno jeszcze większe wrażenie!!!

Heloł!

Dzisiaj dzień jakiś do dupy. Co chwila lało:/ Zaliczyliśmy plac a później młody pięknie zajął się sobą. Wieczorkiem wyskoczyłam z koleżanką na lody (nie umiałam sobie odmówić:Nieśmiały:) i zaraz spadam spać bo ledwo zipam... Przepraszam, że tak tylko o sobie... Masakra ze mną. Jeszcze coś mi gardło siada:Kiepsko:
Słodkich snów laski!

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Hej,
laski jeszcze śpią:Szok:, a Stachurski szykuje się na wycieczkę:)
Pogoda do dupy:Kiepsko:

Magda
wiem, żeby ciągnąć brzuch, ale przy tych ćwiczeniach gdzie nie podtrzymuje głowy i tak mnie szyja napitala. I poza tym, że zaczęłam ćwiczyć, to też jem bez opamiętania:)

Mei dobble::):
Laski w plecaku miały Filipa okulary, postaram się dzisiaj dojść na pocztę i Ci je przesłac, tylko napisz mi na pw adres

Nikt się nie zameldował?
Laski wciaż się tłuka:Szok: mam dość.
no i z racji pogody gramy i gramy, musze im coś wymyślać, co by się nie pozabijały:Padnięty:
Wymarałyśmy kilka gier od Stasia minhttp://de.shopping.com/Ravensburger-Ravensburger-23119-Max-Mummelmann-Ravensburger/info i GRANNA - MEMO JUŻ CZYTAM gra edukacyjna (2487016289) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

hej
do nas juz doszlo dobble :) Probowalismy grac z Michem, ale byl zainteresowany jkies 5 min.
Na dworze zimno, mega zimno. Jak jesien :( Najchetniej zaleglabym pod kocem caly dzien. Ledwo pranie wywiesilam na balkone, z zimna mi rece zamarzaly. zajebiste lato :((

Mielismy jechac za samochodem, ale nikomu ne chce se ruszac.

Michu nieznosny :(

No w końcu się ktoś pojawił::):
I u nas piździdca, mam nadzieje, że Stachu nie wymarznie na tej wcyieczce.
Co do dobble to my nie uczyliśmy grać lasek, siedziały obok jak graliśmy ze Stasiem i po jakimś czasie same zakapowały, znały nazwy itp. Może tak spróbujcie?

A Michu nieznośny? Nie wierze:lol: