Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda_79
P. zaspiewal piosenke z p-kola Michała:
Bum bum to tanganika, bum bum grala muzyka, bum bum murzynow tlum
jedz, pija i robia BUM
nagle kto to to? kto to am?
idzie wielki hipopotam
lap cap dzida
uuuu
i nie ma go juz!

Kubie bardzo to podpasowalo :sofunny:

:sofunny::sofunny::sofunny:

swoja droga niezla piosenka
pierwszy raz cos takiego slysze

magda_79
cafe82
magda to jak pisze o michu czy o ali to doslownie sie czuje jej cieplo i cierpliwosc
w przeciwienstwie do mnie:Nieśmiały:

hahahah. Ja sie ciagle na Micha darlam. Wkurza mnie to jego zachowanie (histerie).

Proszę CIe, jak Ty darłąś pape to co nie wiem co ja robiłam:lup: Nerwus jestem i nie mam cierpliwości za grosz:Kiepsko:

magda_79
P. zaspiewal piosenke z p-kola Michała:
Bum bum to tanganika, bum bum grala muzyka, bum bum murzynow tlum
jedz, pija i robia BUM
nagle kto to to? kto to am?
idzie wielki hipopotam
lap cap dzida
uuuu
i nie ma go juz!

Kubie bardzo to podpasowalo :sofunny:

:sofunny:
W końcu znam tekst, bo K. nie mogł sobie całego przypomnieć:hahaha:
A jak P. to zaśpiewał z odpowiednią choreografią to prawie się posikałam ze śmiechu:lol:

andzia
magda_79
cafe82
magda to jak pisze o michu czy o ali to doslownie sie czuje jej cieplo i cierpliwosc
w przeciwienstwie do mnie:Nieśmiały:

hahahah. Ja sie ciagle na Micha darlam. Wkurza mnie to jego zachowanie (histerie).

Proszę CIe, jak Ty darłąś pape to co nie wiem co ja robiłam:lup: Nerwus jestem i nie mam cierpliwości za grosz:Kiepsko:

Ja nie pamietam, zebys darla pape. Dziewczyy kumate i wystarczylo im zagrozic, ze loda nie dostana i juz bylo ok.
Sa zajebiste!

gosia i ja czekam na relacje. Zdjęcia super, fajny taki samotny wyjazd.

My byliśmy strasznie ograniczeni przez Stasia, pchać 35 kg kloca w wózku nie jest tak hop siup. I on był biedny, bo cały czas musiałam go strofować nie łaź, nie biegaj, siadaj, odpocznij itp. Na szczęście już nie kuleje, ostatnie dwa dni pofolgował sobie ostro, pokąpał się, pobiegał, uciekł nawet na 3 piętro do koleżanki.
W ogóle to pierwszego dnia strasznie wstydził się jechać wózkiem, zamykał oczy, chował się pod kapturem itp. , a ostatniego jak pozwoliliśmy mu pójść pieszo na stołówkę to foch i jemu się nie chce, mamy go zawieść i takie tam:D
Czeka nas jeszcze kontrola u ortopedy i mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze

magda_79
andzia
magda_79

Ja nie pamietam, zebys darla pape. Dziewczyy kumate i wystarczylo im zagrozic, ze loda nie dostana i juz bylo ok.
Sa zajebiste!

Oj darłam darłam, że Przemek przygłuchawy to wiem, ale Ty?:lol:

andzia
magda_79
andzia

Sa zajebiste!

No krzyczalas czasem, ale zeby bardzo? eeee, tyle ile trzeba bylo :)
Wlasnie dzisiaj P. mowilam jakie mszp oklady cierpliwosci i ze tyle czas poswiecasz dzieciom na gry itp.

aaaa, zaraz spadam na allegro kupic dobble :)

magda_79
Michu dzisiaj zupelnie inny. Juz nie taki zastraszony jak na wyjezdzie. Bylam zn im u mojego chrzesniaka i od razu z nim sie bawil, wo gole z pokoju nie wychodzil.

No i super. Widać, że potrzebuje wiecej czasu, żeby się rozkręcić. Jak poszedł raz na lody bez Ciebie i P. to też był zupełnie inny

cafe82
magda_79
Michu dzisiaj zupelnie inny. Juz nie taki zastraszony jak na wyjezdzie. Bylam zn im u mojego chrzesniaka i od razu z nim sie bawil, wo gole z pokoju nie wychodzil.

on po prostu bezpiecznie czuje sie w towarzystkie osob mu znanych
a wsrod obcych potrzebuje czasu
z przedszkolem bylo to samo

wiem wiem
ale przykro sie patrzy jak inne dzieci biegaja, wariuja, supr sie bawia, a on kolo nas i robi dziwne miny.

magda_79
andzia
magda_79

Sa zajebiste!

No krzyczalas czasem, ale zeby bardzo? eeee, tyle ile trzeba bylo :)
Wlasnie dzisiaj P. mowilam jakie mszp oklady cierpliwosci i ze tyle czas poswiecasz dzieciom na gry itp.

aaaa, zaraz spadam na allegro kupic dobble :)

Poświęcam dużo czasu o sama wiesz jakie mam dzieci, im po prostu wciąż trzeba coś organizować. A dre się dużo za dużo i zła jestem sama na to za siebie. Ia tak jak rozmawiałyśmy jestem straszna panikara. Bardzo podobało mi sie podejście Sabiny, Filip chodził sobie sam, po schodach, przed hotel itp. a ja od razu panikowałam.
A Wy z P. macie kuuupe cierpliwości, widziałam jak Was męczy jego zachowanie, a mimo to cierpliwie to znosiliście, spokojnie tłumaczyliście itp. Wielki szacun

gosiammm
No jesteśmy po małpkach:) Kuba stwierdził, że zmęczony, zagraliśmy raz i starczyło:) mam nadzieję, że zaraz zaśnie:)
Magda mieliśmy właśnie ten xlander xa - był suuuuper polecam:)

Dzieki. tak wlasnie pamietalam, ze mieliscie - tylko nie bylam pewna czy ten model.
Wlasnie znalazlam uzywany, ale jak nowy, jeszcze z gwarancja.

magda_79
andzia
magda_79
Tylko wrzucaj jakies normalne fotki :)
Ja dopiero przejrzalam czesc, ale najlepsze sa od Sabiny jak trzaskamy brzuszki :sofunny:

A są jakieś nienormalne? Przecież jesteśmy mega laski:lol:

no tak
oprocz Twojej dziwnej szyi i mojego kaptura na prawym amieniu to wszystko jest ok

Bo się posikam.
Ale z szyją mam naprawdę coś nie teges...nie wiem czy mi coś urosło czy co...
A w ogóle to byłam w szoku bo na wadze"tylko" 1,5 kg więcej, a bioręa pod uwagę nadbagaż:lol:, którego mam zamiar się codziennie po śniadanku częściowo pozbywać:lol: to nie jest tak źle, myślałam, że będzie gorzej. Od jutra ćwiczę 6 Waidera:) Zaprawę już mam:lok: