Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe kobieto pracy :o_master: jak Ty to ogarniasz???

My dzisiaj od 12 do 17 u znajomych. Cale szczescie, bo mloda mega marudna i zwariowalabym sama z dwojka w domu. A tak to czas zlecial. P. caly dzien w pracy, aj a pierwszy raz od nie pamietam kiedy nie dalam rady odkurzyc mieszkania :(

zalamana jestem, bo mloda ma katar :( mam nadzieje, zic sie nie rozwinie.

normalnie ryczec sie chce jak widze te puchy

chopcy w zlobku
a ja staram sie porobic wszsytko co zaplanowalam
kolo poludnia musze jechac,pozniej po chlopcow
mama z nimi zostanie(drugi dzien z rzedu sama zaproponowala)
a ja do kobylina pedze

mama zycie mi ratuje,bo K nie ma i musialabym jechac z dzieciakami

a w weekend chce zrobic remont tutaj w ostrowie
bo w kobylinie tak pieknie wyszlo,ze musze tutaj tez dopiescic

hejka
wczoraj nie mialam jak zajrzec. Alka przeziebiona i marudna, a po obiedzie byla u nas siostra P. z mezem.
dzisiaj od rana zaliczylysmy lekarza, bo boje sie cos przegapic. Tym bardziej, ze w sobote jedziemy.
Ale na szczescie wszystko ok, jedynie katar. ufff!
No i kolejny lekarz, ktory zachwycil sie pieknym rozwojem mojej corki :)

U nas nie ma przez 3 dni cieplej wody ijak na zlosc Alka rano takiego kupola walnela, ze az wlosy obsrala :hahaha: Dobrze, ze P. byl to ja trzymal, a ja wbiegu wode grzalam :)

zaraz przybedzie moja mamuska, a chlopaki jada psa wykapac do myjni psiej i zaszczepic.

Jestem jestem!

Wpierdzielam bób i co raz bardziej przeżywam wyjazd!
Nie puszczam młodego do p-kola. U nas w lipcu działa, ale przychodzą na dyżury obce dzieciaczki, panuje lekki rozpiździel i jak mogę to zostawiam go w domku.
Nie wiem dlaczego, ale strasznie bolą mnie nadgarstki... Tak w stawach jakoś:/

Cafe oby pomoc ze strony mamuśki kwitła:Oczko: To miłe, że sama proponuje pomoc przy chłopcach:yes: Dopisuję się do Magdy, ja również czekam na foty!

Magda cieszę się ogromnie, że to tylko katar... Uf... Ile młoda waży i mierzy? Lekarzowi się nie dziwię:) Ale hardkor z kupakiem:sofunny: Młoda dała niezłego czadu

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Cześć:Nieśmiały::Nieśmiały::Nieśmiały::Nieśmiały:

Kajam się i przepraszam Was wszystkie...trochę mi się nazbierało różnych niezbyt fajnych rzeczy, może kiedyś na spokojnie napiszę o tym więcej, ale nie było za fajnie. Wybaczcie, ale nie miałam ani czasu ani siły odpalać kompa... wydawało mi się, że wyszliśmy na prostą to od kilku dni latam ze Stachem po lekarzach:Płacz::Płacz::Płacz: NIe jest za wesoło...
Nie wiem czy nadrobię ten miesiąc, ale obiecuje, że zamelduje się jutro na porannej kawce/ Mam nadzieje, że przyjmiiecie mnie spowrotem:Nieśmiały:

andzia
Cześć:Nieśmiały::Nieśmiały::Nieśmiały::Nieśmiały:

Kajam się i przepraszam Was wszystkie...trochę mi się nazbierało różnych niezbyt fajnych rzeczy, może kiedyś na spokojnie napiszę o tym więcej, ale nie było za fajnie. Wybaczcie, ale nie miałam ani czasu ani siły odpalać kompa... wydawało mi się, że wyszliśmy na prostą to od kilku dni latam ze Stachem po lekarzach:Płacz::Płacz::Płacz: NIe jest za wesoło...
Nie wiem czy nadrobię ten miesiąc, ale obiecuje, że zamelduje się jutro na porannej kawce/ Mam nadzieje, że przyjmiiecie mnie spowrotem:Nieśmiały:

no ***** wieeelkii czas!
i jak moze ??
przeciez mu tu od miesiaca sie martwimy!

Może i lepiej, ale są takie sprawy o których nie chce się myśleć, a co dopiero gadać:Nieśmiały::Płacz:

A Stachu od kilku dni kuleje, ma stwierdzone płaskostopie i tą złamaną nogę ma krótszą od zdrowej, ale nie daje mi to spokoju, jutro jedziemy jeszcze do innego ortopedy, bo mam wrażenie, że to coś z biodrem...

andzia
Może i lepiej, ale są takie sprawy o których nie chce się myśleć, a co dopiero gadać:Nieśmiały::Płacz:

A Stachu od kilku dni kuleje, ma stwierdzone płaskostopie i tą złamaną nogę ma krótszą od zdrowej, ale nie daje mi to spokoju, jutro jedziemy jeszcze do innego ortopedy, bo mam wrażenie, że to coś z biodrem...

daj koniecznie znac

i rozumiem,ze sa sprawy o ktorych gadac nie mozna
ale licze,ze chociaz ogolnie napiszesz co sie z wami dzialo przez te kika tygodni